TSL 2009/10 26. Hafta | Trabzonspor 1-0 Galatasaray | 21 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 26. Hafta | Trabzonspor 1-0 Galatasaray | 21 Mart | Maç Sonucu

hoca bana açıklasana 8 numaralı bir vatandaş oynuyor bizde.o neden 90dakika sahada hoca.neden elano yu oyundan alıyorsunda bu barışı oyunda tutuyorsun.hoca anlat bana neden bu takım deplasmanda hiç maç kazanamıyor.neden bir büyük maçı alamıyor.elinde jo baros giovanni keita elano neill varken.kıçı kırık alanzinholar colmanlar nasıl benim takımımı yenebiliyor hoca

Cevap: TSL 2009/10 26. Hafta | Trabzonspor 1-0 Galatasaray | 21 Mart | Maç Sonucu

tek isteğim fb yi ezmek tek isteğim şu hayatta tek isteğim!!!!!!!!!!!!

arkadaşlar fenev maçı biletleri ne zaman çıkarr gs bonuslular için

Deplasman maçlarımız:

Gaziantepspor:2-Galatasaray:3

Ankaraspor:0-Galatasaray:3

Kasımpaşa:1-Galatasaray:3

Ankaragücü:3-Galatasaray:0

fenerbahçe:3-Galatasaray:1

Diyarbakırspor:1-Galatasaray:2

Antalyaspor:2-Galatasaray:3

Denizlispor:1-Galatasaray:2

Kayserispor:0-Galatasaray:0

Beşiktaş:1-Galatasaray:1

Eskişehirspor:2-Galatasaray:1

Trabzonspor:1-Galatasaray:0

Benim suçum kardeş.Baros'u oyuna alıyorsun jo keita santos var bunları topla benmi bulusturcam.barışa sarp'a kalmış bir orta saha:S hangi mantıkla barış cıkmaz da elano cıkar.bunlar aynı mevkinin adamları sonuçta...Rijkaard'ı da eleştirmeyi bilelim..

dostum bu konuda çok haklısın, çift forvete döndük ama forveti besleyecek oyuncu yok. az önce yazdım Arda ve Elano ikisi birden yokkken çift forvete dönmenin anlamı yok

Bir hata ile iyi oynayan Emre'yi harcayanlara YAZIKLAR olsun. Şampiyonluk gitti ne demek kardeşim??? Nasıl bir taraftarlıktır bu? Haydi Aslanlar, herkese inat yürüyün şampiyonluğa.

Deplasmanlardaki karnemizi düzeltmezsek işimiş yaş. Bir daha deplasman maçlarını izlemesem bu kadar üzülmem herhalde. :(

Ama attığımız gol neden sayılmadı,gerçekten ellemi oynadı caner,ya içeri gidip özete bakmak bile istemiyorum,üzüntüden gebericem

deplasman fobimiz devam etti.kredimiz kalmadı artık 8 de 8 yapmak farz oldu.

deplasmanda ts yi yenemeyen takımın şl de ne işi var bursa gitsin

Geçmiş olsun , dünya'nın sonu değil.

sana cok aciyorum, demek onunla mutlu oluyorsun, böyle devam, sen yanlis yola coktan girmissin, o yolda devam et hemde 5. vites de

allaha şükür acınacak bir halim yok istediğim yoldada devam ederim seni ilgilendirmez

Geri
Üst Alt