TSL 2009/10 26. Hafta | Trabzonspor 1-0 Galatasaray | 21 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 26. Hafta | Trabzonspor 1-0 Galatasaray | 21 Mart |İlk Yarı

Emre hata dışında çok iyi oynuyor. :)

Colman 50 maç oynamıyor. Gelip bizim maçta çoşuyor.

Ne yaptı ki coşacak? O komik golü yemeseydik öne bile geçebilirdik. Trabzon'dan daha iyi oynadığımızı rahatlıkla söyleyebilirim ama galibiyet şansımız az bence.

ya arkadaslar kadro yok mu ya?maca bi türlü bakamadim

Cevap: TSL 2009/10 26. Hafta | Trabzonspor 1-0 Galatasaray | 21 Mart |Devre Arası

bu maçı çevirelim dişimi kırcam ulan biz bu şans la nereye çeviriyoruz

Cevap: TSL 2009/10 26. Hafta | Trabzonspor 1-0 Galatasaray | 21 Mart |Devre Arası

rezillik

Kafayi yiyecem yaa !

Emre Güngörün yatigini amatör yapmaz be , ulan Terry bile topu Taca atiyor , bizimkiler gurur yapip illa pas yapacak !

Gio´da o Golü atmasi lazimdi , nasil kacar ya gitti onur üstüne vurdu !

Neyse ikinci yari bisey yapmamiz lazim !

Rijkaard´da Gio sevdasindan Keitayi sol Kanatta oynatiyo , birak adam sag Kanat´da oynasin cale yerlen bir eder , serkan hizli adam ona karsi zorlanir ikinci yari.

son 15 dakika sag tarafta oynadi keita birsey göremedim acikcasi....

gio hem sag taraftan etkiliydi hem sol taraftan..

keita su sisesi yedi ya ayagina artik oynamaz

Çok baskılı oynuyoruz ama yeniliyoruz adalete bak.2. yarı barış çıkmalı Baros girmeli Jo'nun yanına.

61. dakka atariz, 82´de atariz, maci da aliriz...

Stopere bir yabanci daha lazim, bu is böyle gitmez hemen baski yiyince top kaybi yasiyoruz.

Elano çık git şu takımdan.

Bence Ayhan Barış'ın yerine girmeli, Baros'ta Jo'nun...

Aslında hücumda çok etkiliyiz nerden bakarsanız 5-6 pozisyonumuz var Trabzon'un ise 1 tane onu da Leo çıkardı. Kalecileri iyi mi oynuyor desem yoksa biz mi hep üzerine vuruyoruz desem bilemiyorum. Hücum 4lümüz (Jo-Gio-Keita-Elano) gayet iyi fakat defansta pek iyi değiliz müdahalelerimiz hep son anda. Barış ile Mustafa Sarp ne iş yapıyor çözemedim. Sabri'nin pozisyonu yoruma açık,tamam bir çekme var fakat çekmeden önce Burak'ın Sabri'ye bir müdahalesi var onu da es geçmemek lazım. 2. yarıdan umutluyum bastır CimBom!

Maç on numara.

Neyse sakin olmak lazım şimdi. Rahat oynayıp en azından dengelemız lazım. ilerde cogalamıyoruz bu na bi çözüm bulmamız lazım acil.

Koy Balta'yı,çıkar Gio'yu,koy Caner'i Balta'nın önüne ooof yaaa hadi Hocam ya!

Elano çıksın baros veya emre çolak girsin 3-1 bile alırız

Ulan Emre Güngör.

Ya allah rızası için biri bana elanonun ne oynadığını anlatsın

Elanodan başkası yok tu ki sahada hocam hala elanoya oynamadı diyosunuz adam hem savunmaya hem atağa yardım etmeye çalışıyor verdiği paslar neydi ikinci pozisyonumuzdaki jo ya verdiği ara pası unuymayın elano yerine barış ne yaptı denmeli bence.

Geri
Üst Alt