TSL 2009/10 26. Hafta | Trabzonspor 1-0 Galatasaray | 21 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 26. Hafta | Trabzonspor 1-0 Galatasaray | 21 Mart |Devre Arası

oha Elano mu çıkacak ? şaşırmışsınız siz

Cevap: TSL 2009/10 26. Hafta | Trabzonspor 1-0 Galatasaray | 21 Mart |Devre Arası

Şu anda en iyi oyuncumuz Elano. daha sonra Santos.

Onur Albakar ve Okan Damgacı provokasyona başlamayın. Bu ilk uyarı.

Takımın en iyi oyuncusu Lucas Neill bence

Elano'ya laf edenler maçı izlemiyor sanırım.

Biz izliyoruzda siz nerenizle izliyosunuz.

Bir ara pası verdi oyunda yok adam ne defans ne hücümda top yeymedi ayağınakaç tane top kaybı..

Bide hala burda barışa m.sarpa b.k atıyorsunuz ..

valla ben de barışa laf söyleyenleri anlamıyorum. maçı tv den izliyorum elanoyu ben göremedim. Neyse moral bozmaya gerek yok. Kral girsin atarız. Bu arada artık 4-4-2 ye dönsek kalan maçlarda daha iyi olacak

Nasil taraftariz anlamiyorum ki..Hani Emre süper secimdi? Hani Servet´ten kurtulmustunuz? Hata yapinca giydiriyorsunuz degilmi? Bu kadar mi anliyorsunuz futboldan? Servet´i görmemek icin herseyi yapiyordunuz iste..Buyrun izleyin simdi..Ama Emre oynatilir mi demeyin..Komik oluyor

Ben bize yanıyorum Abi.Al işte gönderdiğimiz Song bize adım attırmıyor.Fb nin defansı yaylalar da bizim çok mu süper?

2' Elano ceza sahası içine arapasını verdi, Jo topla buluştu bekletmeden kaleye şut denedi ama top savunmada Giray'a çarparak taca çıktı.

5' Elano ceza sahası içine arapasını verdi, Giovani kaleci ile karşı karşıya kaldı plase vuruş yaptı ama top kaleci Onur'un ayaklarında kaldı.

Elano her atağın başlangıcında vardı. Keita ne yapıyor? Her deplasmanda tahrik tahrik ve tahrik. Kalecinin üzerine giden tek şut dışında birşey yok.

Elano sahanın en iyisiydi ilk yarı.Keita sahada yoktu.Ortasahayı trabzona verdik maçı çevirmemiz imkansız gibi görünüyor zaten nezaman deplasmanda önemli mac kazanmışızki

Aramizda futbol cahilleri var :)

Onur ortamı germe.

resmen kendi kalemize gol attık resmen...

bomboş kale ama bizdeki şans top barışın önüne düştü o da gitti üstüne vurdu, daha sonra sabrinin bom boş pozisyonu... adam yatmış önüne basıp topa sola çekse bomboş... bunlar için biraz futbol zekası lazım tabi...

hele o emre... man. united daki ferdinand aynı pozisyonlarda topu direk taca atıyo taca, ama bizdeki stoperler çok gururlular topu taca atarlarsa sınıf düşerler...

halısahada yapılmayacak bir hataydı ve bunun özürü falan olmaz... bu hata yüzünden maçı kaybetsen ne olacak???

Baros girmeli ama Jo da çıkmamalı bence.

Elano çok yavaş. Keita sıkı markaj altında siniyor. Dos Santos bitirici vuruşlarda beceriksiz. Emre-Barış bu takımın oyuncusu değil. Bu maç böyle biter arkadaşlar.

Karamsarlıga gerek yok :)

golleri kaçıran oyunculardan çok şu ezik onurun devleşmesi kalesinde beni deli ediyorrrrrrrr.

Biz izliyoruzda siz nerenizle izliyosunuz.

Bir ara pası verdi oyunda yok adam ne defans ne hücümda top yeymedi ayağınakaç tane top kaybı..

Bide hala burda barışa m.sarpa b.k atıyorsunuz ..

ayhan in elano out :D

ayhan mükemmel ara paslarinla calimlariyla rahatlar bizi dimi ;) ;) :D

baris da deparlariyla ve teknigi ile kurtarir bizi :D

Eey Rijkaard ,

Çıkar şu Elano'yu da sok Lincoln'ü.Bizim taraftarda bi rahatlasın.

Adam araya toplar atıp net pozisyonlar yarattı.Biri gol olsa,kral Elano olcaktı.İlk yarıda kötü oynamadık.Bireysel bir hatadan dolayı gol yedik.Şahsen,2. yarıdan umutluyum.

Geri
Üst Alt