Hakan Göksu
Sarı Üye
- 24 Kasım 2008
- 586
- 0
- 1.286
Cevap: TSL 2009/10 26. Hafta | Trabzonspor 1-0 Galatasaray | 21 Mart | Maç Sonucu
Maçın hakkı en az beraberlikti , yazık oldu...
Maçın hakkı en az beraberlikti , yazık oldu...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ali kavak ne ayak?

Yemin ediyorum burada okadar negatif yorum okuyorumki sinir oluyorum yemin olsun.
Tamam arkadasim. Yenildik, kötü oynadik takimini Elestir. Ama uslubuyla elestir yaa..
Sen takimina bukadar sayabiliyorsan, küçük düsürebiliyorsan, futbolcuna neredeyse küfür edebiliyorsan lütfen birak git. Elestir, ama elestirmeninde bir dozu vardir..
Caner çok mu iyi oynadi? Hayir.. Sinirmi oldum? Evet.. Ama asla küfür etmem. Galatasarayimza yakisan'da budur zaten..
arkadaş yapma gözünü seveyim Keita küçük maçların adamıymış, maç boyunca en az 2 oyuncu Keita ya bastı top her Keita ya gelişinde. Adamlar Keita yı marke etmek için iyi çalışmış, Keita buna rağmen iyi oynadı.
biraz önce söylediklerinle dağlar kadar fark var. dedinki bu takımda orta saha yok. tamam yok ama bu rijkaardın suçu mu? peki sahada en fazla 6 yabancı olması lazım elano'yu çıkarmasaydı da kimi çıkarsaydı. keita'yı dersen ilk atletico maçında keita berbat oynamış son 35 dk da atleticoluları yerlerde süründürmüştü. belki ona güvendi. gio dersen adam bugün takımdaki en istekli en iyi adamdı. neill ve franco'yu geçtim zaten. belki jo olabilirdi ama bir forvet çıkarıp bir forvet sokmanın da mantığı yok. elanoyu çıkarmak en mantıklısıydı. ama bana kalsa elanoyu çıktıktan sonra barış veya sarpı çıkarıp yerine onlardan daha iyi top yapan bir ayhan veya emre çolak alınabilirdi.
Elanocum tek yapması gereken defansa gelip toplu alıp Sarp ya da Barış'la ver kaç yaparak topu ileri taşımak sonra da kanatlara iletmek!!! Bunu yapamıyo ya da yapmıyo anlam veremiyorum nerde Brezilya milli takımındaki Elano!!!
Elanocum tek yapması gereken defansa gelip toplu alıp Sarp ya da Barış'la ver kaç yaparak topu ileri taşımak sonra da kanatlara iletmek!!! Bunu yapamıyo ya da yapmıyo anlam veremiyorum nerde Brezilya milli takımındaki Elano!!!
caneri hiç beğenmedim bugun
valla haklısın bak burda sinirden üzüntüden ölüyoruz sanki tsye yenilmiş gibi üzülüyoruz.doğruya üzülmeye ne hakkımız var,taraftar sadece sevinmek için vardır dimi,en sevmediğim şeyde yenildiğimizde üzüntümüzü dile getirmeye başladığımız an,hemen biri çıkıyor siz nasıl taraftarsınız hadi desteklemeye,biz elbette desteklicez ama kaybedincede bırakında şurda adam gibi üzüntümüzü paylaşalım yaa.Sevincimizi paylaşınca eferin sen taraftarsın,sıra öfke ve üzüntüye gelince sen taraftar deilsin defol burdan mantığını,artık terkedelim.
Şampiyonluk nasıl gidiyor yahu, Kendinize gelin önümüzdeki maçları alalım. O zaman görürüz şampiyonluk gidiyormu gitmiyormu. Bursaspor'un avantajlı olduğunu herkes kabul ediyor. Ama bu kadar ümitsizlik Galatasaray taraftarına yakışmıyor. Kötü oynamış olabiliriz, Yenilmiş olabiliriz. Dünyanın sonu değil. Bana göre o kadarda kötü değildik. Rakip bursaspor. Görende Barcelona 5 puan fark açmış sanacak. Rakibi küçümsemek için söylemiyorum bunu asla. Ama sizde rakibi çok süper takım diye tasvir etmeyin.
Haftayada puan kaybedersek bu sefer işimiz çok zor olur ki, ben yinede şampiyonluk gitti demem. Önümüzde önemli bir maç var. Önce bi onu kazanalım.
Bugün hemen hemen böyle bir oyun bekliyordum. Maçın başındaki posizyonların birini gole çevirebilsek sonuç daha iyi olabilirdi. Klasik Galatasaray oyunu oynadık bu maçtada. Orta saha berbat bana göre. Caner çok vasattı. Emre'de o büyük hatayı yapınca yenildik işte. Yinede Emre iyi oynadı bana. Galatasaray'ın futbolcusudur arkasında durmak düşer bize.