TSL 2009/10 26. Hafta | Trabzonspor 1-0 Galatasaray | 21 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 26. Hafta | Trabzonspor 1-0 Galatasaray | 21 Mart | Maç Sonucu

Maçın hakkı en az beraberlikti , yazık oldu...

Cevap: TSL 2009/10 26. Hafta | Trabzonspor 1-0 Galatasaray | 21 Mart | Maç Sonucu

Yemin ediyorum burada okadar negatif yorum okuyorumki sinir oluyorum yemin olsun.

Tamam arkadasim. Yenildik, kötü oynadik takimini Elestir. Ama uslubuyla elestir yaa..

Sen takimina bukadar sayabiliyorsan, küçük düsürebiliyorsan, futbolcuna neredeyse küfür edebiliyorsan lütfen birak git. Elestir, ama elestirmeninde bir dozu vardir..

Caner çok mu iyi oynadi? Hayir.. Sinirmi oldum? Evet.. Ama asla küfür etmem. Galatasarayimza yakisan'da budur zaten..

arkadasim o zaman birak futbolu falan, futbol daha dogrusu spor hararetli tartismalarin gergin yüksek tansiyonlu tartismalarin oldugu bir daldir,sen bizden eger söyle bir tarz yorum bekliyorsan: Sayin Baris Özbek bugün pek gününüzde degildiniz, belki kötü beslenmedendir,kendinize iyi bakmalisiniz.

o zaman birak futbolu, Tiyatro gibi opera gibi film gibi mi elestiriler yapalim, ahhhh kamera acisi cok iyi degil, uhhh bu eslesme pek tutmadi gibi vb.

arkadaş yapma gözünü seveyim Keita küçük maçların adamıymış, maç boyunca en az 2 oyuncu Keita ya bastı top her Keita ya gelişinde. Adamlar Keita yı marke etmek için iyi çalışmış, Keita buna rağmen iyi oynadı.

Kasımpaşa maçında da 2 kişi basıyordu ama o sıyrılmayı biliyordu. Madem bukadar yetenekli büyük maçlarda da gösterecek kendini kardeşim. Sadece Alex gibi küçük maçların adamı olmamalı.

60 dk sonra iyi oynadık ama biraz da Trabzon'un skoru koruma, oyunu sogutma tercihinden kaynaklanan bir durum yoksa 10-60 dk arası nerdeydik?

Sert ve presli takımlara karsı cok zorlanıyoruz. Zaten hemenn hemen hepsinde puan kaybettik. Elano'da 10-60 dk arası asahada yoktu. Zaman zaman kopukluk yasayan bir oyuncu. Silik, ara sıra saman alevi gibi parlayan orta saha gobek oyuncuyla nereye kadar? Oyun zekası pasları tamam da, oyuna tutunamayan, surekliligi olmayan oyuncu sizin en iyi oyuncunuz olmalıysa işiniz zor.

Jo bu fizik kaliteyle TSL'de iş yapamaz. Ayakta kalamayan oyuncu zaten diger meziyetlerini gosteremez ki...

Gio ve Jo'nun aldıkları para helal hoş olsun.Barış ve Sarp'a bişey demiyeceğim biliyorum ki kapasiteleri bu kadar.Yalnız ikisini toplasan yarım Neill etmiyolar.

Giovani bizdeki en diri ve iyi futbolcuydu. Keita yine kötüydü.

Elanocum tek yapması gereken defansa gelip toplu alıp Sarp ya da Barış'la ver kaç yaparak topu ileri taşımak sonra da kanatlara iletmek!!! Bunu yapamıyo ya da yapmıyo anlam veremiyorum nerde Brezilya milli takımındaki Elano!!!

biraz önce söylediklerinle dağlar kadar fark var. dedinki bu takımda orta saha yok. tamam yok ama bu rijkaardın suçu mu? peki sahada en fazla 6 yabancı olması lazım elano'yu çıkarmasaydı da kimi çıkarsaydı. keita'yı dersen ilk atletico maçında keita berbat oynamış son 35 dk da atleticoluları yerlerde süründürmüştü. belki ona güvendi. gio dersen adam bugün takımdaki en istekli en iyi adamdı. neill ve franco'yu geçtim zaten. belki jo olabilirdi ama bir forvet çıkarıp bir forvet sokmanın da mantığı yok. elanoyu çıkarmak en mantıklısıydı. ama bana kalsa elanoyu çıktıktan sonra barış veya sarpı çıkarıp yerine onlardan daha iyi top yapan bir ayhan veya emre çolak alınabilirdi.

Forvet var forvet var kardeşim sen daha bunu cozememişin:D rijkaard elano'yu tutmak isteseydi oyunda yine tutardı.Keita 2.forvet olamazmıydı.Jo dan az mı iş yapardı orda.Emre bu sene Alisamiyen'de oynasın seneye bakarız.

Avni Aker'de yalnız gezen yıldızlar ..

Artık tam olarak emin olduk Keita'nın deplasmanlarda varlık gösteremediğini artık aklım başka yerlere gitmeye başladı maç mı seçiyor diye çünkü bi adama top kapmak için basmadı bile çok pasifti çok top kaybetti kayıpları oynadı bugün.

Elanocum tek yapması gereken defansa gelip toplu alıp Sarp ya da Barış'la ver kaç yaparak topu ileri taşımak sonra da kanatlara iletmek!!! Bunu yapamıyo ya da yapmıyo anlam veremiyorum nerde Brezilya milli takımındaki Elano!!!

kaç kere izledin elanoyu brezilya milli takımında?

Şampiyonluk nasıl gidiyor yahu, Kendinize gelin önümüzdeki maçları alalım. O zaman görürüz şampiyonluk gidiyormu gitmiyormu. Bursaspor'un avantajlı olduğunu herkes kabul ediyor. Ama bu kadar ümitsizlik Galatasaray taraftarına yakışmıyor. Kötü oynamış olabiliriz, Yenilmiş olabiliriz. Dünyanın sonu değil. Bana göre o kadarda kötü değildik. Rakip bursaspor. Görende Barcelona 5 puan fark açmış sanacak. Rakibi küçümsemek için söylemiyorum bunu asla. Ama sizde rakibi çok süper takım diye tasvir etmeyin.

Haftayada puan kaybedersek bu sefer işimiz çok zor olur ki, ben yinede şampiyonluk gitti demem. Önümüzde önemli bir maç var. Önce bi onu kazanalım.

Bugün hemen hemen böyle bir oyun bekliyordum. Maçın başındaki posizyonların birini gole çevirebilsek sonuç daha iyi olabilirdi. Klasik Galatasaray oyunu oynadık bu maçtada. Orta saha berbat bana göre. Caner çok vasattı. Emre'de o büyük hatayı yapınca yenildik işte. Yinede Emre iyi oynadı bana. Galatasaray'ın futbolcusudur arkasında durmak düşer bize.

2. defa f5 e hayat verdik resmen. Allah aşkına biri bana söylesin niye bukadar hücumcu aldık ortasahamız bağırmıyomu resmen , bugünde anlaşıldıki barışın bu takımda yeri yok arkadaşlar.

o geriye gelip topu kapmak mustafa ile barisin isi.. o ikisi topu elanoya tasimasi lazim

istersen jo da arkaya gelip topu alsin sonra gol atsin...

elano barış veya sarpla verkaç yaptığında sarp veya barışın topu elanoya iletmek yerine taca rakibe verdikleri için olabilir. e bide brezilya da kakayla gilbertoyla oynarken burda zarpla bözbekle oynuyo

caneri hiç beğenmedim bugun

Caneri hangi gün beğeniyorsunuz çok şaşırıyorum(sana söylemiyorum renktaş direkt olarak)...

Yani gerçekten çok ilginç ya,Hakan Balta gitsin Caner sol bekimiz olsun diyen insanlar gördüm burada...

Adam sol bek değil ki...

Hakan Balta sakatlandıktan sonra saçma sapan goller yiyoruz..

Bekler ofansif olmalı diyede bir tartışma vardı,alın işte bu kadar ofansif beke böyle sonuç..

Kaderimiz bu böyle yazılmıs yazı ... FENEV Bekliyoruz !

valla haklısın bak burda sinirden üzüntüden ölüyoruz sanki tsye yenilmiş gibi üzülüyoruz.doğruya üzülmeye ne hakkımız var,taraftar sadece sevinmek için vardır dimi,en sevmediğim şeyde yenildiğimizde üzüntümüzü dile getirmeye başladığımız an,hemen biri çıkıyor siz nasıl taraftarsınız hadi desteklemeye,biz elbette desteklicez ama kaybedincede bırakında şurda adam gibi üzüntümüzü paylaşalım yaa.Sevincimizi paylaşınca eferin sen taraftarsın,sıra öfke ve üzüntüye gelince sen taraftar deilsin defol burdan mantığını,artık terkedelim.

Herkes üzülüyor burda, herkes kazanmak isterdi. Çok meraklı değilim ben Trabzonspor'a kaybetmeye. Ama üzülmenin de bir dozu vardır. Emre Güngör benim için bitmiştir diyen kaç kişi gördüm. Bu kadar kolay mı bir futbolcuyu bitirmek?

Daha ligin bitmesine 8 hafta varken ve biz liderin en kötü 5 puan gerisindeyken şampiyonluğun gittiğinden söz etmekte hiç yerinde değil bence. Dediğim gibi, adam gibi eleştiriye sonsuza kadar saygım var, ama maçtan sonraki ruh haliyle yapılan bazı yorumlar yerinde değil.

Şampiyonluk nasıl gidiyor yahu, Kendinize gelin önümüzdeki maçları alalım. O zaman görürüz şampiyonluk gidiyormu gitmiyormu. Bursaspor'un avantajlı olduğunu herkes kabul ediyor. Ama bu kadar ümitsizlik Galatasaray taraftarına yakışmıyor. Kötü oynamış olabiliriz, Yenilmiş olabiliriz. Dünyanın sonu değil. Bana göre o kadarda kötü değildik. Rakip bursaspor. Görende Barcelona 5 puan fark açmış sanacak. Rakibi küçümsemek için söylemiyorum bunu asla. Ama sizde rakibi çok süper takım diye tasvir etmeyin.

Haftayada puan kaybedersek bu sefer işimiz çok zor olur ki, ben yinede şampiyonluk gitti demem. Önümüzde önemli bir maç var. Önce bi onu kazanalım.

Bugün hemen hemen böyle bir oyun bekliyordum. Maçın başındaki posizyonların birini gole çevirebilsek sonuç daha iyi olabilirdi. Klasik Galatasaray oyunu oynadık bu maçtada. Orta saha berbat bana göre. Caner çok vasattı. Emre'de o büyük hatayı yapınca yenildik işte. Yinede Emre iyi oynadı bana. Galatasaray'ın futbolcusudur arkasında durmak düşer bize.

İyi diyorsun dostum da deplasmanlarda çok sıradan takımlar gibiyiz. Galibiyetlerimiz de genelde tek farklı. Neden iç saha ve dış sahada bu kadar zıt sonuçlar alıyoruz? Bence de fena değildik ama gol atamıyoruz işte. Çok kısır maçlarımız var deplasmanlarda.

Geri
Üst Alt