TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 3-0 Galatasaray | Çözüm : Sabır !

Cevap: TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 0-0 Galatasaray | 4 Ekim | İlk yarı

Ya kardeşim, bu günlük bir performansı niye uzun vadeli düşünüyorsun ? Bir takım hep iyi yada kötümü olacak ? Eminim Aydın ilk yarıda attığı şut gol olsaydı kral ilan edilmişti burada.

ben skora bakmiyorum isterse 100 tane gol atsin

aydin galatasarayda oynayacak bi oyuncu degildir

daha kac kere oynucak bu cocuk bizde

arkaya yardim etmeye gelmeyen kanat oyuncusunu ne yapam ben

kovun gitsin ya

Cevap: TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 0-0 Galatasaray | 4 Ekim | Devre Arası

Mutlaka değişiklik lazım. Bu oyunla en fazla berabere kalırız.

Cevap: TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 0-0 Galatasaray | 4 Ekim | Devre Arası

kavgami cikmis tribünde neler olmus ?

Kewell'la Nonda'nın girmesi lazım !

Yenecegiz kesinlikle, ama yine de berbat futbol oynuyoruz...

Haftaya Trabzon sonra Fenerbahce..Bu oyunla olmaz..

Bi Keita bu kadar hissediliyorsa yazik övündügümüz genis kadroya..

Elano´da Brezilya Milli Takiminda oynamasa, ana avrat küfür ederdi simdi herkes onu alanlara.Umarim kendine gelir en kisa zamanda..Hagi gittikten sonra her 10 numaraya bunu diyoruz gerci ama..Lanet var o pozisyonda sanki..Cek Elano´yu sag kanada bari..

Elano on numara değil.O stilde oynayabilecek bir oyuncu değil.

Hücumda topu çok geveliyoruz pozisyon bulamamızın nedenlerinden birisi bu.diğeri ise pas yapmıyoruz doğru düzgün.böylelikle rakip savunmada zorlanmıyor kolayca karşılıyor atakları.boş alan bulamayınca ne kadar etkisiz bir oyun sergilendiğini görüyoruz.ankaragücü bekleri çok ileri çıkıyorlar.bunları dikine hücum ederek kullanmak yerine her defasında kenarlara doğru kaçarak savunmanın yerleşmesine neden oluyoruz.tam keita'lık maç ancak o da kadroda yok.elano'dan hiç mi hiç mutlu değilim.top almıyor mücadele etmiyor aldığı topu arkadaşlarına aktaramıyor kısacası hiç bi katkısı yok hem de savunmaya yardımı da yok.elano'nun çıkıp alpaslan'ın oyuna girmesini istiyorum şahsen.böylelikle caner-alpaslan değişmeli olarak ileri çıkabilirler.arda ortaya kayar daha fazla alan bulabilir koşacak topu daha iyi kullanabilir.ara paslarıyla etkili olabiliriz.kısacası tempolu oynamak zorundayız.yoksa duran toplardan da gol bulacak halimiz kalmamış sezonun ilk haftalarındaki gibi.

Bu maçı alacağız benim en ufak bir şüphem yok.

Bu arada yabancı sınırlaması kaldırılsın diyen başkana duyrulur; 3 yabancıyla oynuyoruz....

Bir anlık herşeyi unutun, İkinci yarıya odaklanın. Ben öyle yapıyorum.

Kazanıcaz inşallah, hadi Galatasaray.

İkinci yarı başlıyor.

Cevap: TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 0-0 Galatasaray | 4 Ekim | İkinci yarı

Hadi Cimbomum

Cevap: TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 0-0 Galatasaray | 4 Ekim | İkinci yarı

aynı tempo devam

Cunku Baros daha etkili olur Kewellden.

Bence olmaz.Baros'un yeri forvet.Ayrıca geçen sene Skibbe oynattı ama etkinin "e" si olmadı. Forvette oynatırsa daha çok verim alır bence.. :)

Bence olmaz.Baros'un yeri forvet.Ayrıca geçen sene Skibbe oynattı ama etkinin "e" si olmadı. Forvette oynatırsa daha çok verim alır bence..

Emre sen msn'e gelsene.:D Bu arada Lig tv altyazı geçti Bülent Uygun istifa ettiğini açıklamış.

Baris napiyor yumrukluyor resmen topu :D

ruhsuz ve yavaş oynayama devam ediyoruz...

Bir b.k degismemis?

Ohaaaa.

Caner uzun top oynama artık yahu.:o

ah baros ah kaçtı ya:S

Geri
Üst Alt