TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 3-0 Galatasaray | Çözüm : Sabır !

Cevap: TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 3-0 Galatasaray | Çözüm : Sabır !

Sonuna kadar Galatasaray ulAn !

Cevap: TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 3-0 Galatasaray | 4 Ekim | İkinci yarı

Arda'da da biraz olgun oynasın! Kaç tane gollük pozisyon bencilliğine kurban gitti? 3-5 kişinin arasından çıkma sevdasına kaç top kaybı yaşattı takım tam atağa kalkarken. Kişisel reklam için Arda 3 kişiyi pazara yolladı desinler diye takımımızı yakıyor. Hasan Şaş aynısını yaptı sonu malum. Aklını başına toplasın çok sosyalleşiyor o mankenle, bu dizi oyuncusuyla, o kulüp başkanıyla medyada boy göstermek değil onun işi. Fabregas'ı, Messi'yi örnek alsın. Skorculuk, tabelacılık falan değil kaç haftadır Arda böyle. Artık yeter başkan yüz vermesin Arda'ya herkes yerini bilsin.

Rijkaard 3-4 kez uyardı Arda'yı. Ama düşüş var. Sadece onda değil tüm takımda. Bilinçsiz mesaj yazanlara söyledim. Nerde kaldı bizim sabrımız ?

tribunde yararılar var arkadaslar ambulans yok )--

Düsündümde facebook'ta "Servet orta cizgiyi bir daha gecmesin" grubu mu acsak. Olan her seferinde benim kumandaya oluyor

İşin ilginci geçen sene 6 dakikada 3 tane atmıştık herifler nazire yaparcasına 7 dakikada 3 tane attı yahu.

Ayrıca;bi maç topiği açarsam topik olayım :D

Hocam bir daha GSCimbom'a girme, banlayin bu arkadasi.;)

Sabriyi beğenmeyenler alın size sabrisiz oyun.Barışı beğenmeyen Rajkard alsana m.sarp,ayhan.Lincolnü teneke bağlayıp gönderenler alın size Elano.Emre güngörü beğenmeyenler alın size servet.Kendini maradona zanneden arda,dünyanın en süper stoperi servet,yuh olsun size daha ne diyeyim.Bu takımın gerçekten b planı yokmuş.Nonda onun b planı.Baroşu çıkarıp nondayı alınca oyunu kazanacağını zanneden zavallı teknik ekip.Yuh olsun size başka birşey demiyorum.Şu anda sinirden ne diyeceğimi bilmiyorum.

Arakdaşlar haklısınız ama böyle taraftarlık olurmu herşey yolunda giderken kimsede ses yok bir anda kötü gidince herkes bu böyle şu şöyleydi diyorsunuz

arda sezon başında attırdıgı gollerle övünüyordunuz şimdi ne cabuk unttunuz bu futbolcular robot degiller düşüşleri olacak tabi bu cok daha iyi oldu cünkü düşen kalmasına ayakta durandan daha iyi bilir

Ben artik kesinlikle sampiyonlugu hic düsünmicam. Zaten Azizenin verdigi söz ortadayken bu mumkun olamaz. 2 olalim yeter de artar bu sene icin. Avrupada bireyler yapabilirmiyiz ona bakalim. Seneye oturmus sistemle, kadroyla ve yeni stadla sampiyonluga oynariz.

arda artık su çalım sevdandan vazgecip bostakı adama indir nolur!

CANINIZ SAGOLSUN ASLANLAR

genclere kaldık ins yenerler.

dicek baska bişey bulamıyorum

Rijkaard istifa diyenlere gülüyorum.

go home rijkard :D

şaka bir yana Hakan Baltadan bek olmaz, Mehmet Topal'ın futbolcu olduguna kendisininde inandığını zannetmiyorum(anca duvarcı ustası falan olur, merdivensiz tuğla döşer o boyla) kewell geçen seneden beri tek katkısı bordeaux'e attığı balık gol, Arda daha ekmek yesin büyüsün, Aydın futbolu bıraksın oynayıp zamanına yazık etmesin, Caner sol bek değil ancak açık oyuncusu olur. Uğur hala tecrübesiz(beğenmediğimiz sabri uğuru 5e katlar) Takıma bir bek,bir AyhanSİF ortasaha lazım.

Bu tür maclar 50 yilda bir olur ...

Sakin olalim

Ne mutlu Galatasarayliyim diyene .

Evet Arkadaşlar Peruk düştü kel göründü.

Bülent Korkmaz'a 1 dk. dahi sabır gösteremeyenler, şimdi sabır, sabır demeye başladı.

Hala daha kahroluyorum ve sindiremiyorum geçen sezon "Bülent"e yapılanları..

Sevgiyle kalın.

Sevgili Edip abi Bülent ile Rijkaard'ı karşılaştırmak biraz haksızlık değil mi? Biri Tofaş diğeri Ferrari klasmanında. Rijkaard'ın takım yönettiği yerde kusuruma bakmayın Bülent okey takımı yönetir.

Öncelikle yenilgiyi hakettik. Bir musibet bin nasihattan iyidir.

Ama benim anlamadığım yenildik diye olay çıkaran taraftarların amacı ne? Bunlar Galatasaray taraftarı ise ben değilim. Ankaragücü taraftarı tahrik etse de bize yakışmayan hareketler..

Yenilgiye üzülmedim, sonuçta rüya takım değiliz; her takım yenilir. Ama taraftarın bu taşkınlığı beni çok üzdü.

Geri
Üst Alt