TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 3-0 Galatasaray | Çözüm : Sabır !

Cevap: TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 3-0 Galatasaray | Çözüm : Sabır !

Lincoln mu ????

Baska bir örnek verebilirim sana ... mesela sen cok guzel bir kizla birliktesin .. ve seni sürekli aldatiyor ...sen onunla evlenirmisin ?????

Lincoln nerde aldatmış len Galatasaray'ı.. fotomaççılık yapmayın bana... Lincoln taraftarın önüne yem diye atıldı... Bülent ve yönetim bitirdi Lincoln'u.... böyle futbolcumu geldi Galatasaray'a HAGI'den sonra.. Allah'tan korkun...

Lincoln mu ????

Baska bir örnek verebilirim sana ... mesela sen cok guzel bir kizla birliktesin .. ve seni sürekli aldatiyor ...sen onunla evlenirmisin ?????

aldatan sevgilim olmuştu:D o günden bu yana kızlara nefretim büyük.hepsini diri diri yakasım geliyo.fakat olay başka.sen karakterine bakcak olursan bana fbde bir tane karakterli oyuncu göster

Bari pelincolnnnnnnnn diin:p

Lincoln mu ????

Daha güzel bir cevap duymadım hayatımda.

Lincolnler Jardeller bilmemneler. Arkadaşlar çocukusunuz siz? Mantıklı bir şeyler yazın. Lincoln olsa şöyle olurdu böyle olurdu kimse bilemez bunu. Lincoln olsa sonsuz sayıda ihtimal olur ve kimse ne olacağınız bilemez.

Artik toparlanma zamani herkes sapkasini onune koyup dusunmeli biz nerede hata yaptik diye

Servet:Basit oynamayi hic dusunmedi hep bir fantezi pesindeydi

Hakan:Savumada cok agir kaldi

Caner:Her atilan pasi uzun topla rakibe kaptirdi

Ugur:Kotunun iyisi ilk yaridaki golu atsaydi bunlari konusmuyor olacaktik

Mustafa Sarp:Iyi mucadele etti ama yetersizdi

Ayhan:Gereksiz calimlar atmaya calisti butun toplari olmasa bile cogu aldigi topu rakibe kaptirdi

Elano:Mucadele yonunden 0 di

Arda:Ayaginda cok top tuttu yapabileceginden daha fazla seyler yapmak istedigi icin saman alevi gibi bazi dakikalarda parladi

Aydin:Sakatlanana kadar fena oynamadi ama yine de yetersizdi

Baros:2.yaridaki kacirdigi gol hala aklimda

Birde su yonden bakalim eger bugun kazansaydik kim Serveti-Ardayi-Topali konusacakti iyi oldu bu yenilgi

Ben yinede uğuru tercih ediyorum, o kadar koşup kötü orta açıp milleti üzmeye hakkın yok, Mustafa Sarp yerinde Topal oynamalı.

Lincoln nerde aldatmış len Galatasaray'ı.. fotomaççılık yapmayın bana... Lincoln taraftarın önüne yem diye atıldı... Bülent ve yönetim bitirdi Lincoln'u.... böyle futbolcumu geldi Galatasaray'a HAGI'den sonra.. Allah'tan korkun...

hahaha daha neler .. Lincoln konusmaya basladi zaman ilk sözu Galatasaraymis!!!

Uyan artik rüyadan !!!

Mahmut abi TSL ile Premier League arasındaki fark şu.Premier Ligde topa sert oyun var,TSLde ayağa.Bugün Elano 3 tane kaptırdığı topta hakeme doğru elini kaldırdı.O alışsın bu sert futbola.Elbet iyi oynayacak.

Sonuçda premier ligde sert oynuyor.Genelde güney amerikalı oyuncular sertliğe pek gelemiyor ve tatlı-sert dediğimiz ispanya liginde daha başarılı oluyorlar.

Olay elanoya yapılan sertlik değil bence,o fizik kondüsyon ile halledilebilcek bir olay ama elano bir şutör ve fırsatını bulduğu anda şansını denemesi lazım.Elano son maçlarda hep 11 çıktı ama 1 şutunu göremedik benim eleştirdiğim taraf bu.

Yani sertliği görüp sinmesi bence doğru değil,ikili mücadele ve ayağa paslardada elano çok hata yaptı.Şuan tek devrelik bir oyun oynuyor elano ve daha çok yol katetmesi gerek.

Lincoln mevzusununda b.ku çıktı ama..Yeniliriz lincoln berabere kalırız lincoln kötü oynarız lincoln..

Geçen yılki 10 numaramız lincolndü ve ligi 5inci bitirdik.Şimdi 2.olmak Lincolnü geri çağırmamak,tıpkı ruh çağırır gibi, daha zekice geliyor..

arkadaşlar burda maçın değerlendirmesini yapıyoruz ama bazı geri kafalı arkadaşlar lincoln bizim takımda olmamasına rağmen halen bu oyuncunun ismini kullanıyor o zaman başka bir arkadaşta çıksın keşke hagi olsaydı desin saçmalamayın bu takımın sağlam bir defans oyuncusuna ve appiah tarzında sürekli rakibi ısıran oyuncuya ihtiyacı var takım koşmuyor adeta yürüyor hangi topçumuzun ayağına top gelse kimse boşa koşmadığı için top kaybediyoruz

Tabi canım Lincoln'ün hiç suçu yok kamplara da Bülent Korkmaz alıkoyduğu için gelemiyordu. Hatta Adnan Polat ta geldiğinden beri antrenmalarda Lincoln'ün ayağına kayıyordu. Değilse Lincoln gibi futbol aşkıyla yanıp tutuşan bir adam hiç sakatlanırmı.

Pelincoln den ne köy olur ne kasaba!Lütfen geriliyoruz renkdaşlar.

Lincoln mu ????

Zaten Galatasaray ile Lincoln evliydi. Lincoln gidip fenerle mi görüştü de aldattı?

Lincolnü karı kızla anlatanı da ilk defa görüyorum.

Gündüz oynayıpta kazandığımız 1 maç hatırlamıyorum.:o

Sonuçda premier ligde sert oynuyor.Genelde güney amerikalı oyuncular sertliğe pek gelemiyor ve tatlı-sert dediğimiz ispanya liginde daha başarılı oluyorlar.

Olay elanoya yapılan sertlik değil bence,o fizik kondüsyon ile halledilebilcek bir olay ama elano bir şutör ve fırsatını bulduğu anda şansını denemesi lazım.Elano son maçlarda hep 11 çıktı ama 1 şutunu göremedik benim eleştirdiğim taraf bu.

Yani sertliği görüp sinmesi bence doğru değil,ikili mücadele ve ayağa paslardada elano çok hata yaptı.Şuan tek devrelik bir oyun oynuyor elano ve daha çok yol katetmesi gerek.

Kesinlike şut atmaması takımdaki bazı belirsizliklerden kaynaklanıyor.Daha bizim takım şunu çözemedi:''Takımın oyun lideri Elano'mu,Arda'mı?''Bunu Rıjkaard çözecek.Nasıl çözecek?Çok çalışmayla.Oyuncularımız belirli bir lidere göre oynarlarsa daha çok özgüvenle oynarlar.

lincolnnn lincolnnn lincolnnn lincolnnn

kimin ayağına top gelirse gelsin bireysel oynuyor bu şekilde bireysel bir şeyler yapmaya çalışırsak takım oyunu oynayamayız

Beyler artik su oynasaydi soyle olurdu bu olsaydi boyle olurdu konusmasi cok gereksiz.Yenildik ve artik sapkayi one koyma zamani

Geri
Üst Alt