TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 3-0 Galatasaray | Çözüm : Sabır !

Cevap: TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü - Galatasaray | 4 Ekim | 16.00

Fazla bileti olan,bileti olupta maça gidemeyecek olan veya bilet bulma imkanı olan arkadaşlar özelden mesaj atarsa çok sevinirim...

Aslanlara bol şans diliyorum. Yarın gezi - iş dolayısı ile Kiev e kadar uçucam.. :))

Umarım Hikmet gibi adamları adam etmeden çıkar topumuzu oynar 3 puanımız alırız.

Haftaya görüşmek üzere...

------------------Leo--------------------

Ugur-------Servet--------Hakan---------Caner

-----------------Topal----------------------

-----------Elano-----------Ayhan--------------

Kewell-------------------------------------Arda

-----------------Baros-----------------

topal'ın yerine mustafa sarp oynar. kewell in yerine aydın oynar

keita sabri ve emre çok önemli eksikler..

ama işin psiklojik tarafı bizim lehimize..2 maç öncesinin rüya takımı şu an çıkış arayan takım hüviyetinde bu 1

büyüklere karşı oynarken işi gücü rakibi çözmek olan ve bizden çokda puan alan hikmet karamanı yanıltacak oyun ve oyuncu çeşitlemeleri bekliyorum ve hissediyorum rijkaarddan bu 2

maçla ilgili bu kadar yorum ve tahmin yeter deyip gençlere önemi dillere destan olan rijkaardın sağ bek serkan ve sol bek alparslana karşı takıntığı tutum onların yetersizliğimi sadece? bilhassa bursaya servet ödenerek alınan serkan kurtuluşa hiç şans verilmemesi garip değil mi sizcede?

keza barışa yapılan bitli,vebalı muamelesi???

rijkaard için fena takıntıları olan teknik adam derlerdi inanmazdım..ama mustafa sarpa olan tutkusu barca yıllarından ologueri anımsatmıyor değil..adamı ilk defa yedek oturttu graz maçında dayanamadı aldı 15 dk kala maça..

Sabri kodrodan cikmis, sakatligimi var?

Leo Franco

Ugur-Topal-Servet-Hakan

Sarp-Elano-Ayhan

Serdar-Baros-Arda

Pozisyon bulmakta cok zorlanacagiz diye düsünüyorum...Mac Banko alt biter...

Keita ve Sabrinin olmamasi bizim Sag Kanat akinlarimizin 100% düsmesine neden olacaktir..Ayrica Hakan Baltanin Stoper olmasi bir Dezavantaj olarak görünsede, Formda olabilecek bir Caner Erkin bize daha Fazla Sol Kanat akinlari izletir demek istiyorum ama orada bir Diger cok Formsuz Oyuncumuz Arda Turan var...

Acikcasi bu Maci Kazanacagimiza hic inanmiyorum, ama alt bitecek diye düsünüyorum..Büyük ihtimalle 0:0 veya 1:1 biter kötü sonuc olarak ise 1:0 yenilebiliriz gibime geliyor...

Fakat haftanin iyi bir Haber olarak Fenerbahcenin de Puan kaybedecegini düsünüyorum.

Bu durumlarda daimi olarak Ankaragucu'ne patlamisizdir ama ;)

Sabri kodrodan cikmis, sakatligimi var bu arada?

-------Leo Franco-------

Ugur-Topal-Servet-Hakan

--Sarp---Elano---Ayhan--

Arda-----Baros----Serdar

Zor bir maç olacak bence..

bence düşündüğümüzden çok daha kolay geçecek..ankaragücü iyi top oynamıyor..umarım kazanırız zaten sonra milli maç arası var..

Leo

Ugur - Servet - Mehmet - Hakan

Mustafa

Elano - Ayhan

Kewell - Baros - Arda​

mehmet stoper olarak oynamali bence caner sol bek oynayınca orda sıkıntı yasiyoruz

Sağ kanatta inşallah Kewell oynamaz. Çok etkisiz oynuyor orada. Barış düşünülebilir bu maçta o bölgede.

Evet bence de barışı deneyecektir çünkü keita yı çıkarıp yerine barışı almıştı bir maçta ve barışın olması mücadele gücümüzü arttıracaktır sağdaki(arkasında da uğur var) ama barışın olması hücum gücümüzü elbetteki belirli oranda azaltacaktır.Ben kewell'ın takviye güç olarak yedekte kalmasından yanayım.Çok maç oynadı üstelik 90'ar dakika ve kewell asla 90 dakikayı kaldıracak kondisyona sahip değil o yüzden yedekten girmesi bizim için daha faydalı.

..............................................franco.................................................

...............uğur.............servet..............m.topal.................h.balta...........

............................................m.sarp...................................................

...................................elano............ayhan..........................................

...................barış özbek...........baroş..................arda............................

3-0 diyorum

Iyi oynayalim, 1-0 olsun bizim olsun. Milli takim arasina moralli girmemiz sart.

Keita'yı götürmemişler Ankara'ya... Linderoth'da yok... ooooooooooooooooooof....

umarım alırız bu maçı... :o

bende diyorum fenerbahçe transfer sezonunda neden hiç transfer yapmadı bütün bütçesini lige ayırmış galiba antalyaspor maçına baksanıza antalya 2. yarı kaybetmek için elinden geleni yaptı kalecinin ceza sahası içnde penaltı olsun diye uğur a sarılıp indirmesi 90+1. dakikada antalyanın bütün futbolcularının ceza sahasına gitmesi ve uzaklaştırılan topta 2 antalyalı futbolcunun alex in ayağında beklettiği topa müdahale etmek istememesi diyeyim ve kaleciyle 3'e 1 bırakılan bir pozisyon benim mantığım almıyor inanın bir şaibe var o maçta bence keza diğer maçlarda öyle.manisa maçıydı galiba 4 dakika uzayan maç ve 90+7 de gelen gol varmı böyle bişey????

bende diyorum fenerbahçe transfer sezonunda neden hiç transfer yapmadı bütün bütçesini lige ayırmış galiba antalyaspor maçına baksanıza antalya 2. yarı kaybetmek için elinden geleni yaptı kalecinin ceza sahası içnde penaltı olsun diye uğur a sarılıp indirmesi 90+1. dakikada antalyanın bütün futbolcularının ceza sahasına gitmesi ve uzaklaştırılan topta 2 antalyalı futbolcunun alex in ayağında beklettiği topa müdahale etmek istememesi diyeyim ve kaleciyle 3'e 1 bırakılan bir pozisyon benim mantığım almıyor inanın bir şaibe var o maçta bence keza diğer maçlarda öyle.manisa maçıydı galiba 4 dakika uzayan maç ve 90+7 de gelen gol varmı böyle bişey????

Antaliya maci SATTI...........!AVRUPADA spor kanali pozisiyonu verdi ...ve spikerlerer ...resmen macta SIKE OLDUNU SOYLEDILER!

Yazi turk futboluna!:mad:

Antaliya maci SATTI...........!AVRUPADA spor kanali pozisiyonu verdi ...ve spikerlerer ...resmen macta SIKE OLDUNU SOYLEDILER!

Yazi turk futboluna!:mad:

Yok artik Lebron James! Yok artik Chris Paul! Yok artik RIO FERDINAND!

Keita ve Sabri neden yok. Takımın açık ara en iyi adamlarıydılar gerçekten. Bu maç sağ kanat çok iyi işleyemez. Umarım sakatlıkları yoktur da sadece dinlendirme amaçlıdır. Hiçbir yerde açıklama yok bununla ilgili. Maç saati ile halaoğlunun nikahı çakışıyor izleyemeyeceğim maalesef maçı.

Keita ve Sabri neden yok. Takımın açık ara en iyi adamlarıydılar gerçekten. Bu maç sağ kanat çok iyi işleyemez. Umarım sakatlıkları yoktur da sadece dinlendirme amaçlıdır. Hiçbir yerde açıklama yok bununla ilgili. Maç saati ile halaoğlunun nikahı çakışıyor izleyemeyeceğim maalesef maçı.

Resmi sitede var açıklama. Sakat ikiside .

Abdel Kader Keita, Sabri Sarıoğlu ve Emre Aşık’ın tedavileri sağlık merkezinde devam ederken...

0 - 1 olsun bizim olsun.

Geri
Üst Alt