Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 3-0 Galatasaray | Çözüm : Sabır !
Cevap: TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 3-0 Galatasaray | 4 Ekim | İkinci yarı
Ruhsuz oynadık bu skor doğal bir sonuç oldu. İlerde 2 pas arka arkaya yapamamanın cezası budur işte. Savunma içinse söylenecek söz yok. Sözde milli takım stoperleri bizde ama Servet'in yanına düzgün sağlam bir tane daha stoper koyamıyoruz. Gökhan Cam denen adama güvenirsek böyle olur. Bugün Hakan yarın Kewell stoper oynar.
Cevap: TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 3-0 Galatasaray | 4 Ekim | İkinci yarı
Beşiktaşla pana maçından sonra bu takım pas yapamıyor. Böyle gitmez dediğimde herkse üstüme atlamıştı. Neyse dediğim çıktı olayı değilde bu olay nasıl düzelecek ben onu merak ediyorum. Keita nın olmaması sistem olarak hiçbirşeyi etkilemedi bugün açıkçası. Umut var mı, onu merak ediyorum. Yoksa bir şekilde biz bu mücadelenin içinde oluruz. Ama akşam fener kazanmasa bari...
İdda ediyorum bu sene kadıköy de farklı kazanacaz diyen arkadaşlar isterse bi daha düşünsünler nedenlerini bakalım noluyo bir 6-0 daha geliyor şimdiden geçmiş olsun
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.