TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 3-0 Galatasaray | Çözüm : Sabır !

Cevap: TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 3-0 Galatasaray | 4 Ekim | İkinci yarı

ne sabrı ya bırakın bu işleri neye sabır kime sabır 0 dan takım mı kurdukta sabır edelim herkese???

ardanın haline bakın oynamayacaksa o da anca gider kimse kusura bakmasın bi adama mı bakacağız oynadı oynamadı diye...

Cevap: TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 3-0 Galatasaray | 4 Ekim | İkinci yarı

Boyle kazalar olur. Son haftalardaki formsuzlugun iyice aciga cikmasi acisindan iyi oldu belki de. Takimda gorevini yapan yoktu, herkes bencil oynadi, herkes Barcelona'da oynuyorum zannetti. 0-0 da biterdi, ama son 10 dakikadaki yorgunluk, moral bozuklugu vs. 3-0 oldu. Neyse bu maglubiyetin de olumlu taraflari olacaktir. En azindan futbolcular bulunmaz hint kumasi olmadiklarini anlayacaklardir.

Bir oyuncu Galatasaray'da oynuyorsa böyle basit hatalar ya-pa-maz ve ruhsuz, isteksiz oy-na-ya-maz !!!!

neyse 1 hafta ara var bu arada da düzelemezsek işimiz zor

Yazıklar olsun ya yemin ediyorum sinirimden ağlamak üzeryim. Haftaya A2 takımı çıksın hiç değilse daha fazla savaşırlar yazıklar olsun hepinize bu lig bitmiştir bu hafta. Akşam fener yener 5 puan olur. Deplasmanda bu futbolla feneri imkanı yok yenemeyiz 8 puan olur geçmiş olsun hepimize. Erken bitti hayallerimiz.

Ağla sinirden ama buraya yazma lütfen. Saçma sapan konuşuyorsun.

Sabredenler, sabretmeyenler ortaya çıkacağı gündür.

Merak ediyorum bakalım ne olacak.

Rijkaard istifa (!) ... .........

Rijkaard'a bir şey diyen yok. Arda'nın aklının saha dışında, Elano'nun umursamazlığı Kewel'ın boş boş gezmesi canımızı sıkıyor.

Umarım herkez aklını başına alır ve gereken dersleri çıkartır Futbolcular,Rjkaard inş bu bir kaza olarak kalır.

İdda ediyorum bu sene kadıköy de farklı kazanacaz diyen arkadaşlar isterse bi daha düşünsünler nedenlerini bakalım noluyo bir 6-0 daha geliyor şimdiden geçmiş olsun

kuş kanadı sesleri sanki..

Cevap: TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 3-0 Galatasaray | Çözüm : Sabır !

Sabır Ya Rab, sabır..

Eyvah ben Medyayı unuttum..

:(

Eyvah ben Medyayı unuttum..

:(

arda bi daha gelme hasan şaştan bir farkın yok git sokakta millete çalım at

lan buyuksun diye kimse bisey soylemiyecek asil sen defol git arda son dk nondaya cikardigi pasi atsa bu sefer kahraman olacak defol git senin gibilerinin boyle gunlerde ciktigi belli

Sakin olun ya. Sezon başında kümeye oynasak dahi ağlamayacaz demedik mi?

Iyi bir tokat oldu bu

arda bu yaşta fizik ve mental olarak nasıl çöküşe giriyor bunu anlamıyorum, resmen göbeklendi

Sağlık olsun. Sabretmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok.

Arda Turan'ın bir an önce ayakları yere basmalıdır.. Olur böyle kazalar yapıcak bişey yok..

Geri
Üst Alt