TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 3-0 Galatasaray | Çözüm : Sabır !

Cevap: TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 3-0 Galatasaray | Çözüm : Sabır !

3 4 atarken takımın arkasında olmak hiç bir şey ifade etmiyor. 3 yediğin gün desteğini hissettirebiliyorsan anlam ifade eder.

Cekirge ancak bu kadar sicrar. Degisiklik olmazsa, bu sezon'da istikrarsiz oluruz. 4,5,6-0 kazandigimiz maclarda dahil takim olarak guven vermiyorduk, sadece hucumdaki beceri ile kazaniyorduk. Besiktas macinda oyle kotuyduk ki, skor'a sevinmemistim. BJK'in bizi futbol anlaminda ezmesi, hemde ASY'de, kabul edilemez.

Maalesef isler yolunda gitmiyor. Bugunden degil, sezon basindan itibaren.

Ya arkadaşlar 34 de 34 yapcak halimi yok ya.

En buyuk galatasaray begenmeyen sıldırsın gıtsın

Cevap: TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 3-0 Galatasaray | 4 Ekim | İkinci yarı

Sabredenler, sabretmeyenler ortaya çıkacağı gündür.

Merak ediyorum bakalım ne olacak.

Rijkaard istifa (!) ... .........

Hocam sorunu Rijkaard ta bulanlar futboldan anlamıyor demektir zaten:mad:

Off offf.Sinirimden ağlıyorum.:(

Ankaragucu sampiyon oldu galiba.

Ulan bi daha maç topiği açarsam ne olayım :D

Cevap: TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 3-0 Galatasaray | 4 Ekim | İkinci yarı

Ya beyler göreceksiniz.Trabzon'u kötü futbolla yenip Dİnoma'ya puan kaybedeceğiz.Kadıköydede fark gelicek.Aha buraya yazmıştım.

https://www.gscimbom.com/forum/588300-post8.html

Bu futbolla devam edersek renkdaş,Kadıköyde fark gelecektir evet ama fark yiyen taraf biz olacağız..

Son kaç maçtır s.o.s veriyor takım! ve bu maçtada biryerden patladı işte,lig tv aldım,saçımı başımı yolmak için mi? Umarım bu mağlubiyetten bir ders çıkarırız..

kaza vs değil şu skor, arada olur böyle şeylerde diyemeyiz..

görünen köy kılavuz istemez, 3-4 maçtır pozisyon bulmakta çok zorlanıyodu takım, Kasımpaşa, Sturm Graz ve bu maçta yüzüstüne çıktı..

Rijkaardın sistem iyi güzelde, anadolu kulübü karşısında gol ve pozisyon bulmakta zorlanıyosan çift forvete döneceksin, o da öğrenecek TSL yi, kapanan takımları açmak kolay değil tek forvetle ve Aydın Kewell gibi kanat oyuncularıyla..

bunun dışında takım çook isteksiz koşmuyo mücadele etmiyo anlamadım neler oluyor..

Rijkaard istifa !

Keşke 5-0 6-0 falan yenilseydik de sahaya çıkanlar hangi klüpte oynadıklarını daha iyi anlasaydı.Arda bir an önce kendine gel yoksa hiç çıkma sahaya

Ben formamı giyip gidecem okula . .

FORMAYI çıkarıp sahaya cıksınlar !

Esasında iyi bir tokat oldu ama keşke fark yemeseydik 7 dakikada 3 gol kabul edilir birşey değil...

Bazı oyuncularımız inanılmaz laubali oynuyor özellikle Türk oyuncular,umarım milli takım arası iyi gelir de toparlanırız..

Birde Gökhan Zan'ı arıyoruz sezon başında herkesin burun kıvırdığı adam bizin can damarımız umarım insanlar bunu görmüştür Servetten 10 kat daha iyi oynuyor Gökhan Zan ama kimse bunu görmek istemiyor...

Yazıklar olsun ulan sizin gibi taraftara,

Arda ya ettiğiniz takıma ettiğiniz şu laflara bakın utanın kendinizide yazıklar olsun. Sizin gibi bir taraftarımız oldugu icin bugun utandım kendimden.

Geri
Üst Alt