TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 3-0 Galatasaray | Çözüm : Sabır !

Cevap: TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 3-0 Galatasaray | Çözüm : Sabır !

Benim sabir tasim gecen sezon catladi artik böyle uyuz futbola tahamül edemiyorum,ciksin adam gibi toplarini oynasinlar milyonlari indiriyorlar ceplerine biraz mücadele etsinler.

SONUNA KADAR GALATASARAY.

SONUNA KADAR RİJKAARD.

YENMEK İÇİN SEVMEDİK.

Ben çıkıyorum artık bence takıma sallayanlarında biraz düşünmesi lazım ;);):).SABIR,SABIR,SABIR.

Alın size elano. Kewellada bikaç sözüm olcak ama ona laf söyleyeni dövüyolar forumda. ortasahada güneşlense bile kewella laf yok.

Biz elano yu sağa sola pas atsın diye mi aldık? yoksa gol pozisyonları yaratsın diye mi ?

Rijkaard'ın hala arkasındayım.

O ziyaretçilerin içinde Galatasaray'lıların olma ihtimalini düşündün mü ?

canınız sağolsun bu sene beklentim yok demiştim sezon başında hala arkasındayım sözümün yenilebilirsiniz gayet doğaldır hatta trabzona fenerede yenilebilirsiniz yeter ki eksiklerinizi görerek düzelterek gidin tek isteğim bu her zaman arkanızdayım ;)

isim ya da performans olarak birşey demeyeceğim ancak şampiyonluğun en büyük 2 adayından 1'i olan bir takım 7 dakikada 3 gol yememeli.geçen sene ankaragücü'ne biz 5 dakikada 3 gol attık ancak buna gücümüz vardı.ankaragücünün buna gücü yok.bu golleri bizim savunmamızdaki hatalardan dolayı attıklarını da gördük.

Bir takım kötü oynayabilir bu kabul edilebilecek birşey.performans düşüklüğü yaşadığımız doğru.iyi top oynamıyoruz ancak en azından savunmamızı daha doğru yapabiliriz.hele ki maç 1-0 olmuş nonda %100 'lük bir gol kaçırmış moral bozukluğu olacaktır.ancak her ner olursa olsun 1-0 geriye düşsen de oyundan vazgeçmeyeceksin.gol bulamasan bile ciddiyeti elden bırakmayıp maça devam edeceksin.bu maçta bunu yapamadık 1-0'dan sonra özellikle savunma oyuncuarı adeta bıraktılar oyunu.zaten hücuma çıkan oyuncular da savunmaya yardım etmedikleri için bomboş kaldı defans hattımız ve birbirinden komik 2 tane gol gördük yine kalemizde.

maçın 0-0 biteceği yerine kaybetmemizi yeğlemiştim dakika 82 civarında.1 dakika sonra golü buldu ankaragücü.ancak ben bu kadar kötü bir şekilde kaybedeceğimizi düşünmemiştim.

özellikle belirtmek istediğim bir konu daha var.maç 0-0 gidiyor ve maçta son 20 dakika.hala baskı kuramamıştık ve kurmaya niyetli oyuncuları da pek göremedik.sanki 1 puan almaya gelmiş gibiydik.performans olarak sıkıntılı günler yaşıyoruz ancak psikolojileri de bozulmuş galiba oyuncuların.pek bi istekleri yoktu maçı kazanmak için.

umarım bu mağlubiyet bazı şeylerin değişmesine neden olur.şu yenen 3 golü gördükçe kadıköy'de oynayacağımız maçtan da epey korkmaya başladım.savunmadaki zaafları gördükçe,fenerbahçe'nin bize karşı şansı ve psikolojik olarak üstünlükle sahaya çıkmasıyla birlikte kötü bir neticeyle ayrılabiliriz oradan.umarım yanılırım.

Frank Rijkaard : Her zaman söylediğim gibi bireysel düşünmüyoruz. Beraber kazanıyoruz, beraber kaybediyoruz. Takımdan ben sorumluyum. İlk yarı daha iyiydik ama gol atamadık. İkinci yarı iyi başladık maça ama olmadı. Bu tip pozisyonlar gelir ve gole çeviremezseniz maç karmaşık hale geliyor. İlk golü yedikten sonra gardımız düştü diyebiliriz. Buda çok kötü bir durum. Mutlaka bu kötü durumdan ders çıkarmamız lazım, konsantrasyonumuzu kaybetmememiz lazım. Bu tip maçlardan sonra duygular en üst seviyede yaşanır. Duygular bu kadar yüksekken bir şey konuşmaya pek gerek yok.

Bu yenilgiden sonra Rijkaard in çok radikal kararlar alması olası,Bu kadar laubali bir takım olurmu yahu?

fenerliler başladı Rijkaard'a laf etmeye güya ortalığı karıştıcaklarını sanıyorlar..

Ulan biz Dos Santos'a balon dedik bizim Brezilyalı'da balon olma yolunda ilerliyor.

Verebileceğinin maksimumunu ilk haftalarda verip daha sonra standartlarına inen Mustafa Sarp, geldiğinden beri yokları oynayan Elano, kendini 10 numara zanneden Servet, kendisine ne olduğunu anlayamadığım Arda, golcü değil dediğim zaman üzerime çullanılan Baros, sisteme uymayan Topal, geçen sezonunu mumla aratan Hakan Balta.Bunların üzerine bir de Keita'sızlık.

Bir sistem oturtmaya çalışıyorsanız oyuncularınız da sisteminize uygun yetenekte oyuncular olmalı.Eldekilerle bambaşka bir sistem oturtmaya çalışılınca böyle bir durum ortaya çıkıyor.

Ama güvenimiz sonsuz.Bir maçla desteğimiz kesilmez.Yeterki eksiklikler görülsün, yeterki yönetim teknik ekibin arkasında dursun.Yeterki maddi ve manevi destek eksilmesin takımdan.Bir anda müthiş futbol beklemiyorduk, vakit lazım, transfer lazım, uyum lazım.

Verebileceğinin maksimumunu ilk haftalarda verip daha sonra standartlarına inen Mustafa Sarp, geldiğinden beri yokları oynayan Elano, kendini 10 numara zanneden Servet, kendisine ne olduğunu anlayamadığım Arda, golcü değil dediğim zaman üzerime çullanılan Baros, sisteme uymayan Topal, geçen sezonunu mumla aratan Hakan Balta.Bunların üzerine bir de Keita'sızlık.

Bir sistem oturtmaya çalışıyorsanız oyuncularınız da sisteminize uygun yetenekte oyuncular olmalı.Eldekilerle bambaşka bir sistem oturtmaya çalışılınca böyle bir durum ortaya çıkıyor.

Ama güvenimiz sonsuz.Bir maçla desteğimiz kesilmez.Yeterki eksiklikler görülsün, yeterki yönetim teknik ekibin arkasında dursun.Yeterki maddi ve manevi destek eksilmesin takımdan.Bir anda müthiş futbol beklemiyorduk, vakit lazım, transfer lazım, uyum lazım.

Su anda surada ne kadar konussak bos. Sonucta skor degismeyecek. Kendimize nasil geliriz bunu dusunmek gerekiyor. Rijkaard onumuzdeki iki haftada futbol takimini kendine bir guzel getirir. Taraftar olarak da biraz sabretmemiz lazim, bu isin baska caresi yok.

Rijkaardın arkasındayız sonuna Kadar

Ama Baros ve Nonda yetersiz defans yetersiz

Gerçekleride görün arkadaşlar lütfen gerçeklri görürsek Galatasarayımız çok daha iyi olacak

Kötü tarafı 3 golüde aynı şekilde yemiş olmamız.

Hep destek tam destek...

Bi de Vassell oynamadı adamlarda.

Baros ve Nonda yetersiz Okan DAMGACI ortalıgı karıştırıyor

Kewell bitmiş Okan DAMGACI ortalıgı karıştırıyor

Defans kötü Okan DAMGACI ortalıgı karıştırıyor aynen devam

Arkandayım Rijkaard bu malzemeyle en iyisini yaptın seneye iyi ibr golcu,iyi bir stoper ve iyi bir sol kanatla coşturursun bizi

Büyük adamsın Okan DAMGACI.

Sukûneti koruyalım Lütfen !

Takım iyiyken buraya gelip sevincimizi paylaştığımız gibi. Yenildiğimiz zaman da gelip burada üzüntümüzü paylaşacağız. Amma velakin futbolculara saldırmadan, çözüm üreterek,hataları gözlemleyerek.

Bunun 'yok sen ne biçim Galatasaraylısın' 'skor taraftarlılığıyla' alakası yok.Herşey göründüğü gibi tozpembe değil.

En son 3-0 yenildiğimiz maçı hatırlamıyorum ben. Tamam yenilebiliriz , bundan doğal birşey olamaz ama , beni asıl kızdıran futbolcuların ruhsuzluğu.. Ne kadar yıldız olursan ol, üstündeki formanın değerini bilmeden oynarsan, bir halt olamazsın.Kendinden çok bizi kahredersin. Kötü dediğimiz Sabri bile kendini takım için kendini yıpratırken gülüyorduk hareketlerine.

Ayrıca verilen sözlerin de arkasındayız.Riijkard'a selam yola devam.

Sakin olalım arkadaşlar!.

Geri
Üst Alt