TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 3-0 Galatasaray | Çözüm : Sabır !

Cevap: TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 3-0 Galatasaray | Çözüm : Sabır !

Yanlış görmediysem ilk golde o çalımı yiyen uğur'du.beli kırılacaktı çocuğun.bu kadar kötü defans hattı olamaz.kaç haftadır güzel futbol yok panathinaikos maçında 3-1 ken elim ayağım titriyordu maçı izlerken.adam gibi oynasınlar mehmet topal 2. golde ne yaptığını sanıyor gelelim servet'e.sanki bana cristiano ronaldo maşallah.nedir kardeşim bu top sevdası.bıktırdı artık basit oyna çalıma girmek senin işin değildir heralde rijkaard ın bu görevi servete vereceğni hiç sanmıyorum..

kadıköye böyle gitmeyelim.güzel oynadığımızda adamlar 4 den aşağı atmıyor böyle gidersek vay halimize.kimse fener güzel oynamıyorki yeniilelim demesin bu takımın geçen sene fenere nasıl 4-1 yenildiğini gördük.

Allah yardımcımız olsun...

O ziyaretçilerin içinde Galatasaray'lıların olma ihtimalini düşündün mü ?

Renkdaş faili meçhulden kastımın kimler olduğunu biliyosun,ayrıca oraya yazdığımda da Gs'lilere dokunmuz eğer açılımını biliyorsan..

Eleştirileri saygı çerçevesinde yapın, üyeleri tahrik eden ve hakaret içeren yorumlar yapılmasın lütfen. Aksi halde gerekli yaptırımlar uygulanacaktır.

Şu Rıdvan'ın diline düştük ya, harbi olmaz olsun.Yıkılmamak, sinirlenmemek elde değil.Kaza geliyorum demişti.

Yarın hemen elano yu kovsunlar

Sakin olalım arkadaşlar.!

Cozum: Sabir! gibi salak sacma basliklari kim atiyor bilmiyorum ama bu takima acilen defans nasil yapilir ogretilmesi lazim, cozum defans o yuzden.

Bence Gökhan Zan'a inanılmaz ihtiyacımız var herkes o adama burun kıvırıyor ama Servetten 10 kat daha iyi oynuyor nasıl göremiyor insanlar bunu inanılmaz ya..

Cevap: TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 3-0 Galatasaray | 4 Ekim | İkinci yarı

Arda ya bu muamelenizi anlarım. Sonuçta olayda bir disiplin ve konsantrasyon olamama durumu saptamışsınız. Benim merak ettiğim Lincoln gibi bir oyuncuyu savunurken arda ya bu tarz yaklaşmanız(bu konularda) enteresan geldi doğrusu. Ha, doğru lincoln sakattı, arda sahada kalp krizi geçiriyordu. Haklısınız...

Lincoln'e olan yaklaşımın oyununda ne kadar büyük rol oynadığı malum. Lincoln'e yüz verirsen oynar maç kazandırır, Arda'ya yüz verirsen 3 maç sonra 3-5 kişi arasına girmeler, arkadaşı müsaitken dar açıdan berbat şutlar izlersin. Şımartılmak iki insan üzerinde farklı reaksiyonlar yaratıyor bilmem anlatabildim mi merâmımı?

Herkesin eleştirmeye hakkı var ama fazla ileri gitmemek lazım.

Kazanınca süpersin, müthişsin Galatasarayım, kaybedince yerden yere vur. Yok bir 6-0 daha geliyor, yok hayalimiz erken bitti, yok balonmuşuz vs.. Bravo GSCimbom ahalisi hep böyle devam edelim taraftar olarak bir arpa boyu yol ilerleyemeyelim.

Arkadaşlar sakin olalım hepimiz sinirliyiz.

Kimse Rıjkaard ismini ağzına alıp eleştirmesin havaya bakarak pas atan oyuncuları gördükten sonra.

Sonuna kadar arkasındayım ARMA mın ama oyuncularımızın ciddiyetsizliği çok üzdü sadece buydu sinir yapan.

Daha orta yapamayan korner atamayanlar,5 kişinin arasına dalanlar,sahada resmen uyuyanlar,top ayağıma gelsin diye bekleyenler vs vs vs

Yine sabır diyorum ama ayıp sadece karşı karşıya kaldıklarımızı atsak farkı biz yapardık.

Gerçekleri görelim bu takıma bir yabancı stoper şart.......

Kewell ile yollar ayrılmalı artık onun yerine daha süratli bir kanat oyuncusu şart......

Elano böyle oynayacaksa yedek kalması şart.........

Rijkaard'ın radikal kararlar alması şart.......

Futbolcuların akıllarını başına toplaması ve GALATASARAY'da oynadıklarını unutmamaları şart........

Çözüm:Gökhan Zan

bu kadar...

Danyal akşam bize gel sana Galatasaray koleksiyonumu göstereyim.:D

Hala mı sabır ?

Derbiye 2 hafta kalmış, nereye sabır ? Gelipte alkışlayayım mı şu takımı şu halde ? İyi ki skor 1-0 olduğunda çıkıp gittim maçtan.

Yazıklar olsun...

Cozum: Sabir! gibi salak sacma basliklari kim atiyor bilmiyorum ama bu takima acilen defans nasil yapilir ogretilmesi lazim, cozum defans o yuzden.

Ben attım Hayri . Bari sen yapma.

Defans yapılmasını öğretmek de sabır ister..

takım toparlanır hemen eleştiri yağmuruna tutmamak gerek bakın dünya devi milan ne hallerde :) futbol bu herşey olabilir

Şu Rıdvan'ın diline düştük ya, harbi olmaz olsun.Yıkılmamak, sinirlenmemek elde değil.Kaza geliyorum demişti.

İzleme şu eziği renkdaş ben bidahaki maça kadar futbolla ilgili bütün alakamı kesicem

Başıma ağrılar girdi sinirden şu soğukta üstümü başımı çıkarttım yeni yeni kendime geliyorum maç için söylenecek bir şey yok umarım fener yenilir.

rijkaard'a destegimiz sonsuz, adam mac sonu acıklamasıyla bile takım ruhunu korumaya calısıyor kaybettıysek hep beraber kaybettik diyor. sozumuz ruhsuz topculara.

Geri
Üst Alt