TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 3-0 Galatasaray | Çözüm : Sabır !

Cevap: TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 3-0 Galatasaray | Çözüm : Sabır !

Mehmet Topal beyim girdiği gibi gene gol attırdı saolsun.Dedik takımda disiplin misiplin yok herkes kafasına göre oynuyor diye. Gördük gene bugün o üçüncü goldeki rezalet neydi öyle yaa.Utanın kardeşim ya Ankaragücünden böyle üç gol mu yenir ya.Yenilin tamam eyvallah her takım yenilir yenilicek de, böyle değil be.. Arda desen bir uzaktan vurma sevdasına tutulmuş çok güzel vurabiliyormuş gibi. Baros desen altı pastan plaseyle köşeye bırakıcağına Allahına sığınıp asılıyor.Keita'ya topu atıp adama göre oynarsan sen futbolunu kardeşim, elin aciz takımı da gelir sana üç tane tıkar..

Total futbolmuş pöööh. Bir maç gol yememeyi öğrenin önce.

Bulduğumuz pozisyonları cömertçe harcadık, moralimiz bozuldu atamadıkça strese girdik ve golü yedik. Golü yememizin ardından diğer goller de çabucak geldi.

Çok kötü oynamadık.6-7 tane net gol pozisyonuna girdik.Arda içeriye kat ederken 2 tane şut vurdu. Pas verse gol olabilirdi, olurdu demiyorum olabilirdi.2 tane nonda kötü vuruş yaptı.Aydın vurdu kaleci kurtardı.Uğur uçar'ın direkten dönen topu var.Elano'nun frikiği var.Bunlar gol olsaydı her şey çok mutlu olurdu. Oynanan oyunda fark yok ama üzülmeye gerek yok kazanmayı öğreneceğiz. Balına kazanarak gitseydik çok fena olacaktık. Merak etmeyin 10.hafta her şey belli olur.

Mehmet Topal beyim girdiği gibi gene gol attırdı saolsun.Dedik takımda disiplin misiplin yok herkes kafasına göre oynuyor diye. Gördük gene bugün o üçüncü goldeki rezalet neydi öyle yaa.Utanın kardeşim ya Ankaragücünden böyle üç gol mu yenir ya.Yenilin tamam eyvallah her takım yenilir yenilicek de, böyle değil be.. Arda desen bir uzaktan vurma sevdasına tutulmuş çok güzel vurabiliyormuş gibi. Baros desen altı pastan plaseyle köşeye bırakıcağına Allahına sığınıp asılıyor.Keita'ya topu atıp adama göre oynarsan sen futbolunu kardeşim, elin aciz takımı da gelir sana üç tane tıkar..

Juan Laporta'da senin gibi düşünseydi şu an ağzımız açık izlediğimiz Barcelona olmayacaktı.:D

Sen önce 1 maçta takımı bu kadar yerin dibine sokmamayı öğren gel, sonra yorum yap.

Sabır,sabır,sabır....

Noktasina kadar karsiyim

Sen önce 1 maçta takımı bu kadar yerin dibine sokmamayı öğren gel, sonra yorum yap.

Sabır,sabır,sabır....

Bir maç mı sanıyosun sen onu? Eskişehirde de yazdım ben bunu.Ben neyi öğreniceğimi bilirim moderatör sen rahat ol.

bu gökçeklerin ahmetininde melihininde vedersonununda ......

imzam herşeyi anlatır size sanırım.skor taratarları olduğunuda çok net gördüm bugün.

Ne alaka kardeşim ?

Takımı eleştirmemiz sevgimizin bittigi anlamına mı geliyor?

Saçma saçma yorumlar yapmayın

Yahu beyler anlamıyorum.Ne yani yenilmez armada mı sandınız kendinizi.Sanki anasını satayım Adana Demirspor'a yenildik.100 yılını yasayan kendi evinde etkili son haftaların formda ekibi karsısında yenildik.

Not:Herkes'de bir moda oldu bu kontra atak futbolu.Herkes oynuyor.Es Es de oynuyor Strum'da oynuyor.Ankaragücü'de oynuyor.Sabır edelim beyler.

Bizim takımın asaleti bize yeter.Yapabilitesi bize yeter.

Yahu beyler anlamıyorum.Ne yani yenilmez armada mı sandınız kendinizi.Sanki anasını satayım Adana Demirspor'a yenildik.100 yılını yasayan kendi evinde etkili son haftaların formda ekibi karsısında yenildik.

Not:Herkes'de bir moda oldu bu kontra atak futbolu.Herkes oynuyor.Es Es de oynuyor Strum'da oynuyor.Ankaragücü'de oynuyor.Sabır edelim beyler.

Bizim takımın asaleti bize yeter.Yapabilitesi bize yeter.

Sanırım basının bizi çok fazla övmesinde payı var bunun.(Bu arada ADS'ye laf yok:D)

rüya gibi bir başlangıçtan sonra aslında herkesin biraz olsun beklediği o sancılı süreçteyiz.

ankaraspor maçından beri çok iyi oynamıyorduk zaten, son maçlarda bu skora yansıdı sadece.

sezon başında sabır duaları edildi burada, böyle bir süreç bekliyorduk aslında hepimiz.

o sözlerin hala hepsinin arkasındayım, sabır ve sonuna kadar destek ama bu yeri geldiğinde takımı eleştiremeyeceğimiz anlamına gelmez.

sistemin oturması zaman alacak belki, hepimiz söylüyoruz bunu kolay değil,

ama son birkaç maçtır oyuncuların sahada ruhsuz bir şekilde gezinmelerine; bencil, takım ruhundan kopuk, mücadele gücünden yoksun olmalarına bir mazaret olamaz.

böyle tokat gibi bir mağluibiyet belki de bu yüzden iyi oldu, birilerinin oyuncuların kulağını çekmesi gerekiyordu, umarım bu mağlubiyet onları kendilerine getirir.

Levent harcanıyorsun burada. Git başvur teknik direktör olmak için Barça'ya, Arsenal'e ya da ManU'ya.

Bir siz biliyorsunuz dimi futbolu? Burdaki o kadar kişi anlamıyor dimi?

rüya gibi bir başlangıçtan sonra aslında herkesin biraz olsun beklediği o sancılı süreçteyiz.

ankaraspor maçından beri çok iyi oynamıyorduk zaten, son maçlarda bu skora yansıdı sadece.

sezon başında sabır duaları edildi burada, böyle bir süreç bekliyorduk aslında hepimiz.

o sözlerin hala hepsinin arkasındayım, sabır ve sonuna kadar destek ama bu yeri geldiğinde takımı eleştiremeyeceğimiz anlamına gelmez.

sistemin oturması zaman alacak belki, hepimiz söylüyoruz bunu kolay değil,

ama son birkaç maçtır oyuncuların sahada ruhsuz bir şekilde gezinmelerine; bencil, takım ruhundan kopuk, mücadele gücünden yoksun olmalarına bir mazaret olamaz.

böyle tokat gibi bir mağluibiyet belki de bu yüzden iyi oldu, birilerinin oyuncuların kulağını çekmesi gerekiyordu, umarım bu mağlubiyet onları kendilerine getirir.

Her oyuncunun ders alması lazım, uğur uçar iyi oynadı ama yediği çalım yenmezdi yani.

Mehmet Topal da kaptırdı bir gol oldu.

Hakan Balta antrenman maçında sanki.

Baros ve nonda kaçırmamalıydı.

Levent harcanıyorsun burada. Git başvur teknik direktör olmak için Barça'ya, Arsenal'e ya da ManU'ya.

Bir siz biliyorsunuz dimi futbolu? Burdaki o kadar kişi anlamıyor dimi?

Yahu güzel kardeşim ben bu işten çok anlıyorum mu dedim? Gördüğümü söylüyorum. Rijkaard'a laf eden oldu mu ? Adam napsın bu yenilen saçma sapan zırvalık gollere. Takımı böyle sert eleştirince olay oluyo arkadaş ya. Ben Galatasarayım'ın böyle abuk subuk takımlardan 10 dakkada 3 gol yemesini hazmedemiyorum be.Var mı kardeşim dahası ?

Her oyuncunun ders alması lazım, uğur uçar iyi oynadı ama yediği çalım yenmezdi yani.

hatalar yapılabilir, çalım yenilir, gol kaçırılır bunlar futbolda olan ve olmaya devam edecek şeyler.

ama oyuncular son maçalrda çok bencil, takım oyunundan kopuki herkes kendi başına birşey yapma, kanıtlama peşinde.

gerçek anlamda takım için savaşan yok, takım ruhu yok, giden geri gelmiyor, yardımlaşmai mücdele yok.

asıl üstünde durulması gereken mağlubiyetten, yenen-kaçırılan gollerden önce bunlar.

böyle kopuk oynamışısız da 1-0 yenseydik ne olacaktı, bütün bunlar görmezden mi gelinecekti?

nitekim aslında geliniyor, ve bu yüzden bu tokat gibi mağlubiyet bir taraftan bakınca iyi oldu bile diyebiliyorum aslında.

hatalar yapılabilir, çalım yenilir, gol kaçırılır bunlar futbolda olan ve olmaya devam edecek şeyler.

ama oyuncular son maçalrda çok bencil, takım oyunundan kopuk, herkes kendi başına birşey yapma, kanıtlama peşinde.

gerçek anlamda takım için savaşan yok, takım ruhu yok, giden geri gelmiyor, yardımlaşma, mücdele yok.

asıl üstünde durulması gereken mağlubiyetten, yenen-kaçırılan gollerden önce bunlar.

böyle kopuk oynamışısız, 1-0 yenseydik ne olacaktı, bütün bunlar görmezden mi gelinecekti?

nitekim skor yazarları spor yazarlarından fazla olduğundan geliniyor, ve bu yüzden bu tokat gibi mağlubiyet bir taraftan bakınca iyi oldu bile diyebiliyorum aslında.

Yahu güzel kardeşim ben bu işten çok anlıyorum mu dedim? Gördüğümü söylüyorum. Rijkaard'a laf eden oldu mu ? Adam napsın bu yenilen saçma sapan zırvalık gollere. Takımı böyle sert eleştirince olay oluyo arkadaş ya. Ben Galatasarayım'ın böyle abuk subuk takımlardan 10 dakkada 3 gol yemesini hazmedemiyorum be.Var mı kardeşim dahası ?

Biz çok memnun değiliz valla bu durumdan. Fakat olacak buydu yani. Fenerbahçeyi tutmak isteyen tutabilir. Futbol oynamadan 3 puan alıyorlar. Ben şuan şampiyon olmak yerine 1-2 sene sonra ligde şampiyonluk ve avrupada başarıyı tercih ederim.

Hatta bu sene niye şampiyon olamayacağız ki? Daha 8. hafta maçları oynandı. Fenerle fark 10 olsa ne olacak ki?

Sabretmeyi sevmiyorsun fakat gerçekten sabır şart. Biraz bekle, zaten beklemekten başka yapabileceğimiz hiçbir şey yok.

Geri
Üst Alt