TSL 2009/10 Sezonu 11. Hafta | Galatasaray 2-0 Sivasspor | 1 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 11. Hafta | Galatasaray : 2 -Sivasspor : 0 | 1 Kasım |Devre

Ilk yarinin 4 de 3'unde guzel futbolu vardi Galatasaray adina.Orta saha yapisi muthic bir mucadele dinazmizmi katiyor takima ve pas yuzdemiz ilk gole kadar oldukca yuksekti.

Takim olarak bazi seylerin farkina varmis gibiyiz yeniden.

Nonda 4-3-3 un forvet kismindaki gorevlerini yerine getiremesede golunu atti.Kewell golun disinda pek birsey vermese dahi sakinligi bile takim icin onemli.Kaptan cabaliyor ve guzel gidiyoruz.

Baris Ozbek zamaninda once Kalli'nin sonra da Skibbe'nin gozune girmisti Rijkaard'in da degismezi olabilir bence.Her zaman kotu pas vermesinden vuruyoruz Baris'a ama inanilmaz bir pres gucu var her acigi kapatiyor.

Ilk yari guzel gecti.Harry topa cok hizli vurdu:),ikinci yarida dogaya karsi oynayacagiz bakalim..

Basarilar.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 11. Hafta | Galatasaray : 2 -Sivasspor : 0 | 1 Kasım |Devre

ermanla şansalın pierosu bile ölçemeyecek herhalde topun hızını. ne yaptın be kewell

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 11. Hafta | Galatasaray : 2 -Sivasspor : 0 | 1 Kasım | İlk

Bu dirençli,koşan ortasaha Kadıköy'de niye çıkmaz o işe takığım şu anda.Şu ortasahayı kurmak bu kadar zor mu ya?Ama olsun.Zararın neresinden dönersen kardır.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 11. Hafta | Galatasaray : 2 -Sivasspor : 0 | 1 Kasım | İlk

Antuda Leo tutsa vercek miydi diyolar:D Ulan ezikler Leo eliyle oynamıyor ki topu tuttu diye çift vuruş olsun:D:D

Kewell'in kaleye gonderdigi fuzenin artci etkileri bunlar. Antu'dan top kaleye girmedi, gormedim topu, gol degil diyen tipler cikabilir. Aynen gecen hafta Keita'ya siseyi siz attiniz diyenler gibi.

guntekin onayin yorumuna bakarmisiniz ?

Devrenin sonunda hakem Bülent Yıldırım'ın adeta 'yarattığı' endirekt vuruşta Galatasaray ikinci golü bularak iyice rahatladı.

Topal yerine Linderoth girerse dikine paslarla araya daha çok adam kaçırabilir. Topal alıp yanına vermekten başka birşey yapmıyor hücumda.

Topal stopere Linde ön liberoya Zan'da çıksın lütfen.. İkinci yarı kesin hata yapacaktır. Rüzgara karşı...

ercanın kulaklarını çınlatıyomu bizimkiler

Takım ilk 45 dk. İnanılmaz mücadele etti. Resmen Sivasspor kaleye dahi gelemedi.

Umarım şu oyunu ve tempoyu 2. 45 dk da sürdürebilir ve maçı gol yemeden kapatırız.

Size daha önce de dedim. 3 lü Orta Saha ile hiç sıkıntı yaşamayız.

Barış - M.Topal - M.Sarp 3 ü resmen orta alanda dağıttılar Sivas ı.

Nefes aldırmıyorlar. Barış'ın takıma katkısı çok büyük.

Sabri ve H.Balta nın atak destekleri çok iyi gidiyor maç.

Nonda'ya Arda ve Kewell biraz daha destek verseler ilkyarı 3-4-5 olurdu.

Nonda oldukça ilerde oynarız çünkü süper top tutuyor.

Haydi Aslanlar mücadeleye devam.

Barışı normalde sevmem ama beceriksizde olsa onun mücadelesini takdir ederim. En azından savaşır. Top kaptırma huyundan da vazgeçerse bu takımda yer bulur kendine. Ayrıca Mustafa da bugun cok iyi. Ayhanin yapması gerekenleri o yapıyor topu dikine hızlı bir şekilde sürüyor. Son pasları iyi olmasada çabası güzel.

Ayrıca birşey sormak istiyorum. Yedek kadroya ulaşamadım. Tobi kadroda mı ? 2. yarı girmesini bekliyorum oyuna

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 11. Hafta | Galatasaray 2 - 0 Sivasspor | 1 Kasım |Devre Ar

Arda' ya çok üzülüyorum. İnanılmaz bir düşüş içinde ve isteksiz. Artık kendini toparlamalı ve küsmeden sadece takım için varını yoğunu vermeli.

2. yarı Arda da oyuna girerse emin olun çok rahatlarız.

Barış..........M.Topal.......M.Sarp Böyle her maça çıkalım rakipleri dağıtırız.

Yorulan ve sakatlana nyerine Ayhan veya Linderoth bile girer.

Barışı normalde sevmem ama beceriksizde olsa onun mücadelesini takdir ederim. En azından savaşır. Top kaptırma huyundan da vazgeçerse bu takımda yer bulur kendine. Ayrıca Mustafa da bugun cok iyi. Ayhanin yapması gerekenleri o yapıyor topu dikine hızlı bir şekilde sürüyor. Son pasları iyi olmasada çabası güzel.

Ayrıca birşey sormak istiyorum. Yedek kadroya ulaşamadım. Tobi kadroda mı ? 2. yarı girmesini bekliyorum oyuna

Yedeklerde.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 11. Hafta | Galatasaray 2 - 0 Sivasspor | 1 Kasım |Devre Ar

Barışın pasları biraz daha iyi olsa çok süper olucak

Evde maç izlemesi çok güzel oluyor:)

Lig tv olmamasına rağmen üstelik:):)

Önce basketbol şimdide futbol haydi aslanlar:):)

Geri
Üst Alt