TSL 2009/10 Sezonu 11. Hafta | Galatasaray 2-0 Sivasspor | 1 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 11. Hafta | Galatasaray 2 - 0 Sivasspor | 1 Kasım | İkinci

Arkadaş bu Galatasarayın bana hiç mi hayrı olmayacak yaaa leblebi gibi gol atan takım gol atmadı yaaa şu maç alt biter mi yaaa

Arkadaşım bi kere söyledin yeter! 2. olmasın, ağır konuşulkur

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 11. Hafta | Galatasaray 2 - 0 Sivasspor | 1 Kasım | Maç son

Ve en güzeli; gol yemedik :)

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 11. Hafta | Galatasaray 2 - 0 Sivasspor | 1 Kasım | Maç son

Hadi Makukula...Hadi Kayseri sıra sizde.Yapın bi kıyak.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 11. Hafta | Galatasaray 2 - 0 Sivasspor | 1 Kasım | İkinci

Ulan Sabri düzeltsin hepinizi bee özellikle seni spiker bozuntusu..yazıklar olsun size bee.Ulan adamın ayağını kıracaklar hakem bakıyor kırmızıyı çıkaramıyor.Sabri çok normal dert yanıyor cart sarı kart..

Bu yöentim bu olan bitenleri seyrettiği süece bu takımın canını daha çok yakarlar..

Bülent Yıldırım sen hakemi geçtim. Adam değilsin. Skora göre maç mı yönetilir?

Adamlarda Yasin ve İ. Dağaşanı atamıyorsun ve GS'ye kasti sarı kartlar çıkarıyorsun.

Ama Takımımza helal olsun. 1 kere bile pozisyon vermeden 90 dk tamamladık.

Gol de yemedik. Galatasaray ortasahasının nasıl olması gerektiğini fb maçı net şekilde gösterdi.

Artık Rijkaard isimlere değil koşanlara forma vermeli Resmen rakibimizi ezdik.

Şu maçın normal skoru 8-0 dı. Abartmıyorum yemin ederim.

Arda resmen "0" Arda'yı yedek bırakırsınız, kadrodışı mı yaparsınız bişi yapın. Böyle rezil oynanmaz oyunu geçtim mücadele yok ayakta duramıyor. Sinem Kobal'ı la napıyorsa yapsın ama sahaya çıksın topuu oynasın. Ayıp denen bişi var.

3 kere karşı karşıya topa vuracak gücü yok.

Rijkaard'ı tebrik ederim. İlk defa 90 dk stressiz ve sakin maç izledim. Orta alan da Barış - M.Sarp - M.Topal - Linderoth oldukça GS orta sahası herkesi ezer geçer.

Valla ben bu fenerli arkadaşlara artık birşey demiyorum görmezden geliyorum çünkü sinirimi bozuyorlar olan bana olucak

bu adamlara bence biraz fazla hoşgörülü davranıyoruz

Arkadaşım bi kere söyledin yeter! 2. olmasın, ağır konuşulkur

Ya arkadaşım şu takımın Galatasaraydan puan alması imkansız. Gol olsa extra göz zevki... Ben kritik bi anda bunu yapmam zaten. Ahı gitmiş vahı kalmış Sivas için bu stres niye?

Bülent Yıldırım sen hakemi geçtim. Adam değilsin. Skora göre maç mı yönetilir?

Adamlarda Yasin ve İ. Dağaşanı atamıyorsun ve GS'ye kasti sarı kartlar çıkarıyorsun.

Ama Takımımza helal olsun. 1 kere bile pozisyon vermeden 90 dk tamamladık.

Gol de yemedik. Galatasaray ortasahasının nasıl olması gerektiğini fb maçı net şekilde gösterdi.

Artık Rijkaard isimlere değil koşanlara forma vermeli Resmen rakibimizi ezdik.

Şu maçın normal skoru 8-0 dı. Abartmıyorum yemin ederim.

Arda resmen "0" Arda'yı yedek bırakırsınız, kadrodışı mı yaparsınız bişi yapın. Böyle rezil oynanmaz oyunu geçtim mücadele yok ayakta duramıyor. Sinem Kobal'ı la napıyorsa yapsın ama sahaya çıksın topuu oynasın. Ayıp denen bişi var.

Rijkaard'ı tebrik ederim. İlk defa 90 dk stressiz ve sakin maç izledim. Orta alan da Barış - M.Sarp - M.Topal - Linderoth oldukça GS orta sahası herkesi ezer geçer.

Arda yürüyerekte iş yapar ona kızmamak gerek,temposuz evet ama ciddi bir sıkıntısı var,karı kız için sahada yürüyecek adam değil Arda!

Ya arkadaşım şu takımın Galatasaraydan puan alması imkansız. Gol olsa extra göz zevki... Ben kritik bi anda bunu yapmam zaten. Ahı gitmiş vahı kalmış Sivas için bu stres niye?

Ya hersene sizin maçlarda yatan Sivas'a ne demeli ? Oyunu geçtik bu maç üst olamadı diye takımı eleştiriyorsun. Mantıklı yaz biraz.

Tobi'nin ısınması çok güzel 2 maçtır da hatasız ve uyumlu oynuyor.Fikstür avantajı bizde Fener'in daha 2 derbisi ve Kayseri maçı var.Bizim bence tek zor maçımız Bursa maçı kaldı.Seriye başladık.Hadi Kayseri Sıra Sende.

Tobias Linderoth'u şaşkınlıkla izliyorum.

Leo : Fazla iş düşmedi

Hakan:Beklediğim gibi değildi

Kewell : Fena değildi

Arda:Biran önce düzelir umarm

Nonda:bir kaç pas hatası dışında çok iyi oynaı ve istekliydi

Sabri:Yine çok iyiydi

Barış:iyiydi ama süperdi diyemeyeceğim

Mustafa Sarp:İstikrarını korudu

Mehmet Topal : Beklediğim gibi değildi yine

Servet : İyiydi

Gökhan :Beğenmedim hiç

Uğur : Bulduğu kısıtlı sürede fena değildi elinden geleni yaptı

Linderoth: Kalıtesini belli etti

Serdar : Çok az oynadığı için yorum yapmayacağım

Saygılar

Sinan kesinlikle gece hayatı var Arda'nın. Bak iyi oynamaz kabul ederim. Ama 2li girdiği tüm mücadelelerde yerlerde sürünen bir ARDA varsa oyuncu ya uykusuna ya gıdasına ya da birşeyleri yanlış yapıyor demektir.

Yönetim bir yaptırım uygulamalı. Daha genç 22 yaşında hatanın neresinden dönersin kardır. Arda'yı kaybetmeden güzel bir konuşma yapmak gerek.

Ya hersene sizin maçlarda yatan Sivas'a ne demeli ? Oyunu geçtik bu maç üst olamadı diye takımı eleştiriyorsun. Mantıklı yaz biraz.

Kimi eleştirim ikinci yarı Galatasaraylı gibi maç izledim. Böylesi güçsüz rakibi gole boğması gerekiyordu. Ben gol görmek istiyordum göremedim buna daisyan ediyorum. Maç 1-0 olsa Sivas'dan gol beklesem burda haklısınız ama Sivas 7 de 2-2 yapsa o maç gene 4-2 Galatasaray için biterdi.

Hakem sarıya boyadı ortalığı... Sabri çok iyiydi. Taraftarı mest etti resmen.. 2.yarı galibiyeti kabul etmesek 2 tane daha atardık. Rijkaard herkesi denedi helal olsun.

Bir kere Galatasaray takim kaptani hakkinda magazin programlarinda gordugu iki-uc seye gore yariglama yapmak ne kadar dogru.

Evet Arda gol yollarinda beceriksizdi ama kimse Arda Turan çabalamadi diyemez.Eger bir oyuncu iyi niyetiyle o gun icin elinden geleni yapiyorsa kimse ona "0"dı da diyemez-dememeli en azindan.Arda zamaninda bu oyunundan cok daha iyi oynamis olabilir ama su anda ayni seviyede olmadigi icin o donemdeki futbolunu yuzune carparak nasıl oynayamazsin ,git kendine ceki duzen ver tabirleriyle elestirmek dogru degil.

Arda Turan oluyorda bir zor donem geciriyorsa biz Taraftarlar onun yaninda olmaliyiz.

Burada mesaji alintiladigim icin yazdiklarim sizin uzerinize oynamak gibi gozukmesin yaklasik 1 haftadan beri gazete yazilanlarla birlikte daha da agresiflesen bir "Arda dusmani" yapi olustugu icin yazdim bunlari..

Sorunun nedir?

Nondayı gol dışında görmedim hiç çok top kaybetti

Sinan kesinlikle gece hayatı var Arda'nın. Bak iyi oynamaz kabul ederim. Ama 2li girdiği tüm mücadelelerde yerlerde sürünen bir ARDA varsa oyuncu ya uykusuna ya gıdasına ya da birşeyleri yanlış yapıyor demektir.

Yönetim bir yaptırım uygulamalı. Daha genç 22 yaşında hatanın neresinden dönersin kardır. Arda'yı kaybetmeden güzel bir konuşma yapmak gerek.

Abi geçenlerde bir haber çıkmıştı,bakımını üstlendiği hasta bir çocuk ölmüş,belki de nedeni budur mutsuzluğun ve kırgınlığın,Arda genç adam haklısın ama yürürken bile faydalı bir adam.Toparlayacaktır Arda %15 ile oynuyor.

Harry Kewell maçın adamıdır. ;)

Geri
Üst Alt