TSL 2009/10 Sezonu 11. Hafta | Kayserispor 1-1 Fenerbahçe | 1 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 11. Hafta | Kayserispor 0-1 Fenerbahçe | 1 Kasım | İlk Yarı

Wederson'un yaptığı tek iş top kaybetmek :)

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 11. Hafta | Kayserispor 0-1 Fenerbahçe | 1 Kasım | İlk Yarı

yarim metre icerde top..net gol..

ayni hakemlerle siz sampiyon oldunuz..o zamanda siz mi satin aldiniz?..bos seyler bunlar gecin artik..

Atarsa makukula atar.. :asd:

Fener gol yemesin hemen bitir ulan hakem ÇOBAN!

Lan süleymanu olmusun 35 yasında hala kaleciliği öğrenemedin :mad::mad:

Ben böyle şeref yoksunu hakem topluluğu görmedim.

Bugün bizim maçta takımı haksız 4 kart çıkar..

Hakem dene adam Baroni - Emre 3 kere 2 kasti tekmelik faül 1 tane kasti elle kesme - Cangele'ye vurulan kasti faül.

VE sonuç "0" kart ve her dokunulduğunda faül çalınan fener.

Azize herkesi satın almış. ARtık hakemleri de yenmeliyiz.

Geçen hafta yaşananlar bu hafta yaşananlar. Emre nin dokunulmazlığı nerden geliyor.

Neydüğü belirsizin bebesi Emre o ayaklarıo ellerine ASY de veririz böyle pislik yaparsan.

İlk yarının sonuna 2 dakika kalmış yeni baskı kuruyor Kayseri...

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 11. Hafta | Kayserispor 0-1 Fenerbahçe | 1 Kasım | Devre Ar

slooo.png

En net açı bu burdan da anlaşılmaz tam geçip geçmediği , topu omuz hisasından çıkarmışsa gol önden çıkarmışsa tartışılır

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 11. Hafta | Kayserispor 0-1 Fenerbahçe | 1 Kasım | Devre Ar

Yan hakem Makukula her top aldığında bayrağı kaldırmaya alıştı. Arada ofsayt olmayanlara da ofsayt diyor.

Bariz gol neyi tartışıyorsunuz. :)

abi bizim mactaki sari kartlari hatirlayin

bide bunlara bakin

inanamiyorum

Ben böyle şeref yoksunu hakem topluluğu görmedim.

Bugün bizim maçta takımı haksız 4 kart çıkar..

Hakem dene adam Baroni - Emre 3 kere 2 kasti tekmelik faül 1 tane kasti elle kesme - Cangele'ye vurulan kasti faül.

VE sonuç "0" kart ve her dokunulduğunda faül çalınan fener.

Azize herkesi satın almış. ARtık hakemleri de yenmeliyiz.

Geçen hafta yaşananlar bu hafta yaşananlar. Emre nin dokunulmazlığı nerden geliyor.

Neydüğü belirsizin bebesi Emre o ayaklarıo ellerine ASY de veririz böyle pislik yaparsan.

1-Gol zaten komedi.

2-Emre bugun bizim maçta Barışın yaptığından daha kritik bir konumda arkadan çekiyor kart yok.

3- Kazım her hamlesinde eliyle, dirseğiyle alttan alttan rakibine vuruyor(Malum görmemek için kör olmak lazım hakem çalıyor ama 30 kere tekrarlansada) kart yok.

4- Kayseri atağı 2 kere ofsayt diye kesiliyor, fener guizanın kaçırdığını atsaydı o da ofsayttı.

5- i.fenerasyon iyi aile çocugu hakemler.(i: ilginç)

Geri
Üst Alt