TSL 2009/10 Sezonu 11. Hafta | Kayserispor 1-1 Fenerbahçe | 1 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 11. Hafta | Kayserispor 0-1 Fenerbahçe | 1 Kasım | Devre Ar

hakemın ve süleymanunun a..

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 11. Hafta | Kayserispor 0-1 Fenerbahçe | 1 Kasım | Devre Ar

ben bu hakemleri varya..

Kaleci çok büyük hata yaptı.Zemin çok ağır futbol namına hiçbirşey yok ortada.Başka gol çıkacağını sanmıyorum.Fb'nin balı devam ediyor.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 11. Hafta | Kayserispor 0-1 Fenerbahçe | 1 Kasım | İlk Yarı

:D Eğer böyle birşey varsa ve Fener yapıyor Galatasaray yapamıyorsa helal olsun Fenerbahçe'ye...

aynı soruya başka başka cevaplar verme net ol, renktaşların gibi dansöz olma.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 11. Hafta | Kayserispor 0-1 Fenerbahçe | 1 Kasım | İlk Yarı

Bu çizgi tartışmasını bitirmek için çipli top uygulaması düşünüyordu FİFA

niye iptal ettilerse Bu tartışmaya son bulacak bir çözümdü

O sistemden tam randıman alamadılar. Bildiğim kadarıyla, top direğe çarptığında bile gol sinyali veriyordu. :D

gol mol degil

ama hakeme kizmiyorum kaleci haketti

kazima isaret yapti hakem 2 kez faul yaptin akilli ol dedi 3 uncude sari dedi

kazimin fauller simdilik durdu

bunyamin e kapak olsun

1-Gol zaten komedi.

2-Emre bugun bizim maçta Barışın yaptığından daha kritik bir konumda arkadan çekiyor kart yok.

3- Kazım her hamlesinde eliyle, dirseğiyle alttan alttan rakibine vuruyor(Malum görmemek için kör olmak lazım hakem çalıyor ama 30 kere tekrarlansada) kart yok.

4- Kayseri atağı 2 kere ofsayt diye kesiliyor, fener guizanın kaçırdığını atsaydı o da ofsayttı.

5- i.fenerasyon iyi aile çocugu hakemler.(i: ilginç)

İşin ilginci fb 10 kişi sahasını geçmiyor???

Bu kadar korkak bitmiş bir ekip görmedim.

Geri düştüğü her maçı kaybeder bu fener iddia ediyorum.

fenere koy 1 tane sonra mal gibi kendi etrafında debelensin.

Ulan pozisyon yok ilk yarı Sülaymanu denen gerzek resmen içeri aldı dışar çıkacak topu.

Fenerbahçe orta seviye bir avrupa takımıyla oynadığı hiçbir maçta gol atamaz. Çok defansif bir kadrosu var fenerbahçenin.

skandal bir yönetim var sahada.

golün olduğu pozisyonu tartışmayacağım. pieroyla falan incelerler onu ama bana gol değil gibi geldi.

onun dışında bütün ofsayt bayrakları mı yanlış kalkar kayserispor adına. hakemin gözünün önünden hareketleniyor güiza efendi hakem gör(e)miyor... kayserinin en az 3 pozisyonu kesiliyor olmayan bir ofsayt gerekçesi ile...

emre elle oynuyor kart yok. arkadan çekiyor kart yok.

nereye kadar devam edecek bu böyle acaba? 34. haftaya kadarsa hiç boşuna ligde mücadele vermeyelim derim

skandal bir yönetim var sahada.

golün olduğu pozisyonu tartışmayacağım. pieroyla falan incelerler onu ama bana gol değil gibi geldi.

onun dışında bütün ofsayt bayrakları mı yanlış kalkar kayserispor adına. hakemin gözünün önünden hareketleniyor güiza efendi hakem gör(e)miyor... kayserinin en az 3 pozisyonu kesiliyor olmayan bir ofsayt gerekçesi ile...

emre elle oynuyor kart yok. arkadan çekiyor kart yok.

nereye kadar devam edecek bu böyle acaba? 34. haftaya kadarsa hiç boşuna ligde mücadele vermeyelim derim

Kendinize gelin Kayseri'nin bütün pozisyonları net ofsayt. Gol pozisyonuda bariz gol. Hakemin tek eksisi topa değil ayağa bacağa sert oynayan Fenerbahçe takımına prim vermesi.

Bencede hakemin tek hatası sert oynayan fbyi kartla cezalandırmaması ofsayt pozisyonlarında yanlışlık göremedim 1 tanesi dışında ama normaldir.fb bu skora yatar.

yaavv içine edeyim böyle gole fenerin gol atacak takadı yok yinr balına attılar birtane ayıptır. Birde b hakemler şu kazıma ne zaman sarı kart çıkaracak merak ediyorum 25 tane faul yapıyor kart yok emre eliyle atağı kesiyor yine kart yok kayserinin 1 2 tane atağı kesiliyor ofsayft diye ilginç..

aglara degmesine az kalmis siz acaba gol degil diyorsunuz.resmi koyan arkadasa cok tesekkur. bravo yan hakeme...

O sistemden tam randıman alamadılar. Bildiğim kadarıyla, top direğe çarptığında bile gol sinyali veriyordu. :D

Çipli top, masa hakemi ve bunun yanı sıra ofsayt kararlarında elektronik hakem kullanılması gibi her tür teknolojik destek, futbolun ruhuna ters ve çoğu zaman oyunu yavaşlatan hamleler olduğu için kabul görmeyen uygulamalar. Yoksa, teknolojik açıdan bu ve buna benzer yeniliklerin uygulaması zor değil.

Yani uluslararası futbolda, hakem hataları da futbolun cilvesidir anlayışı hakim. Dolayısıyla teknolojik yeniliklere fazla sıcak bakılmıyor.

bahsettiğim ofsayt pozisyonları makakulanınkiler değil, mehmet eren ve cangeleninkiler.

ayrıca bize bugün her pozisyonda kart çıkarken fenere nasıl kart çıkmıyor anlamak mümkün değil

aynı soruya başka başka cevaplar verme net ol, renktaşların gibi dansöz olma.

Ben hakemlerin satılmış olduğunu düşünmüyorum açıkcası. Evet hatalar var ama dün iki la liga maçı izledim Türkiye'de aynı hataları yapsalar ligler iptal edilirdi. Benim değerlendirmem basit. Fener'de bir pozisyon olunca Galatasarayda olsa da karşı çıkar mıydım veya kabul eder miydim diyerek düşünüyorum. Aynı şeyi Galatasaray maçında da yapıyorum.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 11. Hafta | Kayserispor 0-1 Fenerbahçe | 1 Kasım | İkinci Y

46' Mehmet Eren'in uzaktan kaleye vuruşu farklı bir şekilde üstten auta gitti.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 11. Hafta | Kayserispor 0-1 Fenerbahçe | 1 Kasım | İkinci Y

ıhh ıhh kayseri bastır kayseri :D

Geri
Üst Alt