TSL 2009/10 Sezonu 11. Hafta | Kayserispor 1-1 Fenerbahçe | 1 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 11. Hafta | Kayserispor 1-1 Fenerbahçe | 1 Kasım | Maç Sonu

Rıdvan dünyayı fenerden ibaret sanıyor. Tüm büüyk takımlar atıp geriye yaslanıyor Galatasaray da böyle diyor. Çok komik ya :asd: Aradaki fark çok basit aslında. Galatasaray 3 tane atıp bekliyor ama anlamıyor Rıdvan bunu..

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 11. Hafta | Kayserispor 1-1 Fenerbahçe | 1 Kasım | Maç Sonu

Diyarbakır, Galatasaray maçına çıkmama kararı almış. 3 puan yazın :)

ya Kayserispor 4-5 tane %100'lük gol kaçırdı son 10 dakika yuh ya bir de ilk yarıda yedikleri gol içler acısıydı kaleci hatasından yediler orta sahadan yuhoğluyuh ya

Sitemkar bir yazı yazmak istedim renktaşlarıma. Derbiden önce ve sonra "derbi de elbet önemli ama yenilsek de sadece bir maçtır, asıl önemli olan şampiyonluktur" dediğim için beni eleştiren, hatta zaman zaman lafı "böyle taraftar olmaz olsun" noktasına getiren renktaşlarım için ben birşey demiyorum. Kayseri maçından sonra başka bir platforma yazı yazan Fenerbahçeli bir taraftar veriyor cevabı:

galatasaray maçından bir önce bir sonra puan kaybedeceksek yerim öyle derbi zaferini.

İşte bunlar, derbiden sonra 10 sene, bilmemne muhabbeti yapan adamlar, buyrun daha bir maçtan sonra ne duruma geliyorlar. Sene sonunda şampiyon olursak gelecekleri hali düşünün. Yani, kısaca tamam derbide kaybedince üzülelim, gerekiyorsa eleştirelim de takımı ama karalar bağlamayalım, karamsarlığa kapılmayalım, oyuncuları yerden yere vurmayalım, asıl önemli olanı gözden kaçırmayalım, en önemlisi Fenerbahçelilerin saçma konuşmalarını ve önde oldukları istatistiklerle veya tek maçlarla övünmelerini kafaya takmayalım. 10 sene arka arkaya o gecekonduda yeniyorlar da ne oluyor? Kimin daha iyi olduğunu ligin geneli zaten gösteriyor. Karşılaştırın bizim kaç eksikle çıktığımız Sivas maçı ile onların Alex'siz oynadığı Kayseri maçını.

Amacım kimseye laf sokmak veya kırmak değil. Hedefimde belli kişiler de yok. Kimdi beni eleştirenler onu bile hatırlamıyorum. Niyetim doğruluğuna inandığım gerçekleri bu vesile ile taraftarımıza göstermek. Tüm renktaşlarıma da sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum...

Diyarbakır maça çıkmama kararı almış..Biz de by geçiyoruz haftaya..:D

kazım kazın denen mahluk kayserisporlu taraftarlara maç bittikten sonra edep yerini göstermiş

Rıdvan'ı izleyerek gülebilirsiniz bu güzel günün üzerine :D

haftaya 3 puan yazın :D:D

Beşiktaş maçında emre yok cezalı hahaha :D:D

Rıdvan diyo ki Galatasaray, Sivas ı çok fena yaptı :)) töbe töbe..

Sivas 4 şut atabilmiş 90 dk. da 2 tanesi kornerden avuta vurdukları diğer ikisi 30 metreden sallamışlar.

Fener de bugün 6 şut çekebilmiş!!! f

GS : 60 topla oyanmış Sivas : 40

Kayseri : %58 Fener : %42

şu fenere mücadele eden basan 11 le çıksak. eze eze yenecektik.

Tek duam Allah' dan tek isteğim TR Kupasında aynı gruba düşelim.

Kadıköy de öpelim şunları 4 lü orta saha ile.

kazım kazın denen mahluk kayserisporlu taraftarlara maç bittikten sonra edep yerini göstermiş

bu adamın kaçıncı şoparlığı ya hala nasıl barınıyor bu ligde hayret Pascal Nouma tombala çekti diye kariyeri bitti ama

Bu arada Appiah sonunda Bologna'yla anlaşmış..Başlıkla alakası yok ama :D

daum a bak alexi ariyomu takim dediler

5 sn agzini acamadi

iste vizyon:)

12. Hafta

*Fenerbahçe - Ankaraspor bayyy

*Diyarbakırspor - Galatasaray bayyyyyy

*13. Hafta

Galatasaray - Manisaspor

*Beşiktaş - Fenerbahçe

*14. Hafta

Bursaspor - Galatasaray

*Fenerbahçe - Kasımpaşa (seyircisiz)

15. Hafta

*Galatasaray - İstanbul BB

*Eskişehirspor - Fenerbahçe

16. Hafta

*Fenerbahçe - Ankaragücü(seyircisiz)

*Antalyaspor - Galatasaray

17. Hafta

*Galatasaray - G.Birligi

*Trabzonspor - Fenerbahçe

ridvani biz yendikten sonra fener puan kaybettikten sonra izlemek daha zevkli oluyor yuz kipkirmizi moreller bozuk feneri karaliyor acisini hafifletmek icin arada bizede salliyor ah ah rido ah bide sana tarafsiz derler

Kim ne derse desin, Cristian büyük topçu renktaşlar görmediniz mi nerden yazdı golü :asd::p

bu adamın kaçıncı şoparlığı ya hala nasıl barınıyor bu ligde hayret Pascal Nouma tombala çekti diye kariyeri bitti ama

abicim gordunuz dim

hakem 2 tane faul yaptin 3. yu yaparsan sariyi yersin dedi

ve o andan sonra kazim sahada yok

gelde kufretme bunyamine de o medyaya da

ya bugün süper bi gün :D

jimnastik kulübü'de civcivleri ham yaparsa deymeyin keyfimize :D

Geçen haftadan sonra artık lig bitmiştir deyip kendilerini şampiyon ilan edenlere hayırlı olsun:)

Geri
Üst Alt