TSL 2009/10 Sezonu 11. Hafta | Kayserispor 1-1 Fenerbahçe | 1 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 11. Hafta | Kayserispor 1-1 Fenerbahçe | 1 Kasım | Maç Sonu

Şu özeti izleyin çok komik şu Guiza fıkra gibi adam:D

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 11. Hafta | Kayserispor 1-1 Fenerbahçe | 1 Kasım | Maç Sonu

ntv Kayseri -Fener maçını konuşmuyor,Diyarbakırın bizim maça çıkmama kararını konuşuyor nasıl da değiştirmeye çalışıyorlar gündemi...açılım döneminde diyarbakırın ligden çekilme gibi bir ihtimal olabilir mi,bizim maça da çıkacaklar boş yere lakırdı ediyor diyarbakırlı yöneticiler,dikkat çekiyorlar akıllarınca

Gaziantep ve Kayseri deplasmanlarıda zorludur ve puan kayıpları normaldir.Ancak deplasmanda skor avantajını yakaladıktan sonra farkı açamamaları ilerleyen haftalarda başlarına çok iş açacak.Sonuçta defans bir yere kadar dayanıyor ve puan kayıpları doğal oluyor.Daum sürekli defansı düşünmekten hücumu boşlamasının cezasını alıyor.Alex olmayıncada hücumsal anlamda batıyorlar.Bu akşam aldıkları 1 puan onlar için çok önemli bence,1-1den sonra farka bile gidebilirdi Kayseri.Uzun lafın kısası,hep defans hep defans bir yere kadar dahi Daum!!!Biraz hücum öğret bebelerine...

Esekten adam olur, fenerden adam olmaz.

Olur diyen varsa , ciksin bakalim karsima.

aLex büyük oyuncu bunu bir kez daha gördük, fener içinde ne kadar önemli olduğunu her oynamadığı maçta gösteriyor..

yav özet cok komikdi koptum :D

yazik la civcivlere. alex yoksa fenerde yok birkez daha gördük!

aLex büyük oyuncu bunu bir kez daha gördük, fener içinde ne kadar önemli olduğunu her oynamadığı maçta gösteriyor..

Sahi sakat mı o oynamadı maçta ???

Bir maçla şampiyon olunmuyor

artık foruma fenerli uğramaz artık tüh ya:(:D

kuşgömü (p)bastırma nasıl lan moron erjan.
kiro.gif

Besiktas ile haftaya degil mac. 2 hafta izinliler Milli maclar sebebi ile. 3 hafta sonra bjk maci

Dos santos boşuna oynuyor

9-10 tane fenerli üye vardı her konuya atlayan. Onlar nerede acaba? Bir beraberlikte kaçıcaksanız işimiz var.

hakeme isyan ediyolar penaltı degilmiş pozisyon:D ben pozisyonu tam gormedim yorum yapamıcam ama iyi olmus:D geçen hafta beleşten attıgınız ofsayt gole maleksin kendini kolpadan yatışına sayın.

Bir daha baktım o penaltıyı çalmak için vicdan lazım ama sonuçta Kayseri kazanmalıydı penaltıdan biraz da olsa adalet olmuş :)

kim demiş penaltı değil.malexin bizim maçtaki penaltısından on defa daha penaltı.sadece cangele artistlik yapmayıp kendini yerlerde debelemedi o kadar.benim asıl takıldığım nokta hamidunun yaptığı hata vede topun geçip geçmediği

penalti yuzde bin besyuz penalti

engelliyor mu?

evet

dengesini bozuyor mu?

evet

oyuncu gole giderken mi?

evet

eeee

ne demek penalti degil

Elimde olsa devre arsasi su Cangeleyi alirdim, super bir futbolcu. Rakibini deli ediyor deli.

Cok teknik ve hizli. Oyun zekasida baya iyi.

Geri
Üst Alt