TSL 2009/10 Sezonu 12. Hafta | Diyarbakırspor 1-2 Galatasaray | 8 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 12. Hafta | Diyarbakırspor - Galatasaray | 8 Kasım | 20.00

inşallah kazanırız serdarın ve canerin oynamasını bekliyorum

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 12. Hafta | Diyarbakırspor - Galatasaray | 8 Kasım | 20.00

Bence bu akşam sahaya çıkması gereken en mantıklı kadro bu olur...

franco

sabri gökhan servet hakan

barış m.topal arda

elano nonda kewel

Özellikle elano'yu sağ kanatta! yani gerçek yerinde görmek istiyorum!

Elano'yu ortada oynatırsak klasik 4-3-3 oynarız. Arda orada oynayamaz, orta 2'linin ortasında oynayabilir. Ayrıca Elano Brezilya milli takımında sağ iç oynuyor doğru fakat asıl mevkisi ;

---------- Oyuncu -----------

-- Elano ----------- Oyuncu --

Şeklindedir.

İlk golü biz yersek dağılırız.Diyarbakır ın uç forvetleri çok hareketli onlara boş alan bırakırsak Servetle,Gökhan ı ağlatırlar.

Bence Ayhan,Barış ve M.Topallı ortasahayı sürerse oyuncu ilk yarı maç kopar ve 2.yarıda bu liberolardan birini çıkarıp Uğur u sokup Sabri yi de öne sürersek fark artar.

Beim reçetem bu.

İlk golü yemememiz lazım.Yemezsek 2-3 farklı kazanırız bence.

Keita ve Sarp olmadığına göre, Tobi-Elano ikilisinden biri 11 başlar gibime geliyor..

Artik ligde duzgun bir deplasman galibiyeti almanin vakti geldi. Defansta son iki mactaki oyunumuzu oynarsak, rahat kazaniriz.

Skor tahminim 3-2 yeneceğiz yönünde

3-1 alırız tahminimce maçı

3-0 bize

inşallah kazanırız serdarın ve canerin oynamasını bekliyorum

Caner'i bilmiyorumda Serdar'ı patates ederler bu maçta sonra derler bu muydu Serdar.. :confused:

Tribün baskısı yiyeceğimizi sanmıyorum Diyarbakır'ın %95 i Galatasaray'lı. 1-0 yada 2-0 alırız.En kötü 2-1 benim tahminim.

Serdar bir ihtimal son 15 dakika girebilir ama bu maçta oynayacağını sanmıyorum.

Uzaktan vurursan hic bir sorun yasamazsin, tabi eger kaleyi uzaktan göremezsen zorlanirsin dogal olarak )))

Maça 4 saat kaldı. Umarım takım gerekeni yapar ve yoluna kayıpsız devam eder.

fener vd bjk bizden fazla olacak 1 bedava 3 puan aldılar. Biz ise söke söke yendik aldık o puanı ama neyse artık..

Elano'nun oynamasını cidden istiyorum.

Of, akşam halısaha maçı çıktı. Sadece ilk yarıyı izleyebilicem. Başarılar aslanlara şimdiden.

millet u17 milli takimina bakalim trt 3 de naklen 5 dkk sonra

Birazdan stada gidiyorum maratondayım.İki takımada başarılar.

mustafa sarp'ın yokluğunda

barış - mehmet - ayhan üçlüsü ile çıkacaktır sahaya zaten rejkaard 3lü ortasahanın gücünü gördükten sonra kolay kolay bozmaz üçlüyü...

ayrıca sonrada linderoth'da dahil olabilir...

keita'nın yokluğunda da sağ kanatta arda/kewell ikilisi kanatları kullanılar, forvette nonda zaten tek ihtimal...

aslına bakarsanız ben elano'nun oynamasını çok istiyorum, 1.5 ayı kaldı kendini ispatladı ispatladı yoksa devrearasında gönderirler onu mutlaka iyi para verecekler çıkar kendisine... ne varsa bu adamda biz göremedik daha ama çok çok iyi kalite olduğuna şüphemiz yok...

bu arada hep mi bizi bulur rakip takımlar teknik direktör değiştirir yada seyircisiz oynamay cezaları biter gelir ilk maç bizi bulur yada çok gergin maçlar oynar başkanları ortamı gerer durur yine bizi buldu...

inşallah kayıp yaşamayız...

Geri
Üst Alt