- 30 Kasım 2008
- 9.508
- 3.764
- 1.748
Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 13. Hafta | Beşiktaş 3-0 Fenerbahçe | Maç Sonucu
Muahahayda bu mu kaleci Wolky
Jöle beyinli.
Muahahayda bu mu kaleci Wolky
Jöle beyinli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nereye gitti şu forumdaki fenerli arkadaşlar hani biri espiri yapıyodu diğeri onu destekliyodu felan nerdesin ahali
Beşiktaş çok iyi oynayacak Fener kazanacak.Tahminim 1-2
Besiktasi kutluyoruz. Hak ederek kazandilar. 3. Gol de artik cabasi.![]()
ben izliyorum rıdvanı zira bazı eyyamlarının işler ters gidince nasıl ortaya çıktığını ve kıvırmasyon yaptığını görmem beni eğlendiriryor
neymiş efem,alex 1 maç kötü oynamışda diğer takımdaki adamlarda 1 kez alexsiz oynayabilsinlermiş..yesinler..fener alex olmayınca koca bir "0" olduğunu sağır sultan biliyor rıdvan efendi...Denizli kurt hoca ,alexi tam kitledi olayı bitirdi ama biz bunu beceremedik 3 yedik olay bu bence..
ben izliyorum rıdvanı zira bazı eyyamlarının işler ters gidince nasıl ortaya çıktığını ve kıvırmasyon yaptığını görmem beni eğlendiriryor
neymiş efem,alex 1 maç kötü oynamışda diğer takımdaki adamlarda 1 kez alexsiz oynayabilsinlermiş..yesinler..fener alex olmayınca koca bir "0" olduğunu sağır sultan biliyor rıdvan efendi...Denizli kurt hoca ,alexi tam kitledi olayı bitirdi ama biz bunu beceremedik 3 yedik olay bu bence..