TSL 2009/10 Sezonu 13. Hafta | Galatasaray 1-1 Manisaspor | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 13. Hafta | Galatasaray 1-1 Manisaspor | Maç Sonucu

elano brezilyada iyi oynuyormuş diye adama resmen katlanıyoruz

yahu elinizi vicdanına koyupda söyleyin o maçda elano asist dışında sahada ne yaptı yada bu maçdaki elanondan farklı ne yaptı ?

Bende onu anlamıyorum. O maçta sadece asist yaptı ama sağ kanatta bekledi öyle. İkinci yarıda çıkardı zaten Dunga :)

Yürüyerek maç kazanılacaksa buyrun hep beraber yürüyelim..:)

Elano kolpa çıktı :(

Yalnız bir sözümde Kuddusi Müftüoğlu ineğine bütün kararlarını Manisadan yana kullandı resmen Manisaya çalıştı herif ya..

Türk futbolcusunun genel sorunu bu zaten.

İstikrar.

2. yarıda oynadığımız gevşek futbol inşallah ders olur, sanki barcelonaya karşı 1-0 öne geçmişiz gibi skoru korumaya çalışıyoruz,anlamak mümkün değil. Bu arada manisanın da hakkını yememek lazım,düzenlerini hiç bozmadılar.

hemen rijkaarda yükleniliyo rijkaardın sisteminde yavaş stoperler mi var kazma önliberolar mı var. biraz futbolcuların yetersizliğinde de arayın. elanoya sözüm yok elanoya biz çok yükleniyoruz adam 1 senedir idman yapmadı hem de lider ruhu yok. o tamamlayıcı orta saha rolünde. milli takımda da böyle kakanın diegonun tamamlayıcısı olarak oynuyor.

Ben başka maçmı seyrettim ? neden herkes ELano diyor ? Biri bana anlatabilir mi ?

Abi ben artik biktim su 3 lü defansif Orta sahadan..!! Defansif olmasada Defans Özellikli Pas Özürlüsü Mustafa Sarp, Mehmet Topal ve özellikle Ayhan Akman üclüsünden...

Surasini belirteyim...5 yiyip 6 atan Takima raziyim ben..!!!

Manisaspor´a karsi bugün su kadro ile ciksaydik dagitirdik onlari buna eminim..!!

Manisaspor okadar acik oynadiki onlari o acik oyunla Gole bogacak bir Kadro kurabilirim...

Arda yedek diye düsünelim...

------------LeO-------------

Sabri---Servet--Gökhan**--Hakan

--------Linderoth--Sarp----------

Keita---------Elano----------Kewell

--------------Nonda-------------

**= Uzun yillardir bukadar kötü bir Stoper görmedim Galatasaray´da elini kolunu sallayan geciyor..

neyse..

Karsimizda okadar acik Futbol oynayan bir Manisa varki o acikligi degerlendirecek Oyuncularimiz dururken, bu Pres´e karsi 3 Taane Pas özürlü Oyuncu oynatmanin mantigini anlamis degilim...

herneyse bu benim Futbol bilgim görüsüm ve Rijkard´in bir bildigi vardir deyip saygi duyuyorum...elbete birgün bana bunun mantigini gösterir diye umut ediyorum...

Not: Nonda bence bugün cok Güzel is yapti...Ayrica Elano Elano diyenler dikkatinizi cekerim Elano bence bugün Görevini diger maclara göre cok daha iyi yapti..!!!

Bizim sorunumuz o 3 Lü Orta Saha..!!!

Bana en cok koyan sey ne biliyormusunuz?

Medyanin gazina gelip, sistem de degisiklige gidip 3 toptan korkan orta sahayi oynatmaya baslayan Rijkaard ve Neeskens. Ne olursa olsun, kendi yolunda devam eder diye umuyordum Rijkaard ama malesef yanildim.

Maçtan sonra doğal olarak gerginiz sinirliyiz. Koca arada sanki hiçbişey yapmamışız. Dünki maçtan sonra bu akşam ki maçın önemi daha büyüktü ama ne yazık ki olmadı yapamadık geleneğimizi devam ettirdik. Kendi evimizde kaybedilmesi daha da kötü. Golün geleceği belliydi. Böyle kötü oynamaya devam edersek haftaya bursaspor deplasmanında işimiz çok zor. Bizim her maç mutlaka iki gol atmamız gerekiyor çünkü başaramıyoruz her maç mutlaka gol yiyoruz.

Rijkaard da vs de suç yok. Takım da suç biraz isteyin ya Hakkıımız olan liderliği alın.

Ezik büzük top oynamak GS nin kitabın da yok. Senin 10 da 1 gücünde takıma 90 dk kendi sahadna 1-0 korunmaz. Yaslanıp durdurunuz boyuna..!! Adamlarda bize yaslandı.

Perşembenin gelişi Çarşambadan bellidir. Böylesine bir haftada hem liderlikten hemde +2 puandan olduk.

Rijkaard'ın yaptığı her işe saygı duyarım, Eğer ki Keita'yı sonradan alıyorsa da vardır bir bildiği.

Yaptığı taktik ve Ayhan dışında oyuncu seçimleri çok doğruydu !

Kewell'da ilk yarı bir düşüş gördüm, İkinci yarıya başlarken Kewell-Keita değişikliği olabilirdi. Keşke o değişikliği yapıp Elano sola, Keita sağa geçseydi. Ama tabi Florya'da biz yaşamıyoruz.

Oyunda hiç bir şekilde tempodan eser yoktu. Bir Sabri bir Keita haricinde hucumsal bir etkinlik gözlemleyemedim.

Elano bugün bana göre abartıldığı kadar kötü oynamadı, hatta bir çok kişiden çok savaştı.

Gel gelelim ihtimallerle bu iş yürümüyor, Umarım şu 2 puanı aramayız.

Sonuçta, Mükemmel bir hafta sonunun içine edildi.

Elanodan ne bekliyorsunuz ilk başta bunu öğrenin ? Elano nasıl bir futbolcudur ilk başta onu araştırın ? Adam bugun nerede oynadı acaba nereniz ile izliyorsunuz maçları?

Sadece boldladığım soruyu cevaplıyorum Yunus

Maç kazandırmasını Ben yıldız oyuncudan onu beklerim maç kazandıracak geçen sene Lincoln´un yaptığı gibi

Elanonun skora etkisini bu 2 gözüm görmedi daha

ortasahaya 3 tane transfer.stopere transfer,forvet bölgesine transfer lazım,bu takım 4 3 3 oynamaz beyler.klasik 4 4 2 çıksan şu maç iki üç farklı biterdi.zevk alan varmı bu futboldan.sözde hücum futbolundan. leo franco servete.servet leo francoya,leo franco gökhana,gökhan leo francoya,leo franco servete servet gökhana.bu futboldan zevk alan varmı? daha önce böyle zevksiz maçlar izliyormuydu bu taraftar.yazık.

Ulan susayım susayım diyorum ama artık susmicam.

Şu Elano'ya laf söyleyenler, mesajımı alıntı yapsın. Ne yapmışta berabere kalmışız ? Hadi çıkın ortaya...

Nerden bilecekler?

Medyanin vurdugu yetmiyor birde taraftarlar vuruyor.

Devam edin.

Ne alaka ??

vuracak tabi tarafttar 1 maç mı sadece??

İçerde kaybettiğin 4. puan.

Bu ligde kim şampiyon oluyor?

İçerde tüm maçlarıın kazananlar.

fenere bak bir istersen?? adamlar içerde 17 de 17 yapıyorlar.

Sen ise Es es gibi Manisa gibi bitmiş takımlara puan veriyorsun.

Yarın Gençler bunlardan 2 kat güçlü 3 leyip gider bizi bak bu postumu unutma!!

Geri
Üst Alt