TSL 2009/10 Sezonu 13. Hafta | Galatasaray 1-1 Manisaspor | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 13. Hafta | Galatasaray 1-1 Manisaspor | Maç Sonucu

Heveslenip heveslenip içimize oturması çok fena koyuyor bana ya!Yine öyle oldu.Ama ne yapalım ya sağlık olsun.

Manisaspor çok ters takım.

durumu eşitlemek için de 81. dakika beklenmezki :)

90+5'te atsalardı bu kadar acı çekmezdik heralde.

Heveslenip heveslenip içimize oturması çok fena koyuyor bana ya!Yine öyle oldu.Ama ne yapalım ya sağlık olsun.

Evet ben herkesdeki siniri buna bağlıyorum.Ama bana göre eğer ders alırsak bir 3 puandan çok daha fazlasını kazanırız.

Evet ben herkesdeki siniri buna bağlıyorum.Ama bana göre eğer ders alırsak bir 3 puandan çok daha fazlasını kazanırız.

Ders alacağız derken Şampiyonluk gidiyor ama Abi.Her puan kaybından sonra klasik laf.Hatalarımızdan ders alacağız.E tamam da bugünkü yediğimiz golü ben bu sene 5 defa izledim.Yine kopya gol yedik.O zaman hangi dersten bahsedelim?

Bana en çok koyan şey şu.Biz Ankara'da 3-0 mağlup olduk fener 2 saat sonra maç yaptı,3-0 yenip gitti evine.Biz niye böyle herkesin çok hevesli olduğu maçları kazanamıyoruz?

Yaptığım hakem yorumları için özür diliyorum.O sinirle çok fazla salladım ama gerçekten garip düdükler de oldu.Aslında işin gerçeği içeride puan kaybetmeyeceksin kardeşim.

işin özüde bu zaten.

hakem çok arıza yaptı ama oynanan futbolda ortada.her türlü almamız lazımdı,büyük avantajı teptik.bu hafta bjk nin haftası oldu tek maçda 5 puan aldılar.

nefret ediyorum ama gene ahlar ve vahlarla geride bıraktığımız bir lig oldu.Böyle fırsatları değerlendiremessek şampiyonda olamayız.Fener kötü ama bizde kötüyüz,işin daha kötüsü arkasına rüzgarı alan bir bjk de var artık.

lig çok enteresan oldu bu haftadan itibaren,4 hafta var ama lider ilk 4den birisi olabilir..

Ders alacağız derken Şampiyonluk gidiyor ama Abi.Her puan kaybından sonra klasik laf.Hatalarımızdan ders alacağız.E tamam da bugünkü yediğimiz golü ben bu sene 5 defa izledim.Yine kopya gol yedik.O zaman hangi dersten bahsedelim?

Bir tarafta her mağlubiyette Daum'u gönderen,Alex ve Emre'ye bağlı bir takım.Diğer tarafta galibiyette bile yönetimi istifaya çağıran.Mustafa Denizli'yi eleştiren,herşeyin tesadüfe bağlı olduğu bir takım.Emin ol hiç beklemediğimiz kadar kolay bir şampiyonluk alacağız.(Yinede İnşAllah diyelim.)

Biz Bursa'yı yenersek ben hala ligi lider bitirebileceğimizi düşünüyorum.

Hani derler ya lig uzun maraton diye aynen öyle

Lider olamadık diye boşuna kızmaya gerek yok sonuçta bu uzun bir maratonsa son 100 metreye gelmediğimiz sürece 2 puan eksik 2 puan fazla farketmez dirsek temasında olmamız yeter fazla kafanızı takmayın

Önemli olan sistemin oturması ve daha mayısa çok var aceleye gerekte yok en kötü ocakta orta sahaya 1 transferle halledeceğiz gibi gözüküyor

Bir tarafta her mağlubiyette Daum'u gönderen,Alex ve Emre'ye bağlı bir takım.Diğer tarafta galibiyette bile yönetimi istifaya çağıran.Mustafa Denizli'yi eleştiren,herşeyin tesadüfe bağlı olduğu bir takım.Emin ol hiç beklemediğimiz kadar kolay bir şampiyonluk alacağız.(Yinede İnşAllah diyelim.)

Bu kadar iyimser olamıyorum.Çünkü şu anda çok kızgınım.

Bunun nedeninin büyük hayal kırıklığı olduğunu biliyorum.Anlayabiliyorum seni.

Yaşadığımız basket sıkıntılarından sonra futbolda kazanacağımız liderlik ilaç gibi gelecekti ama olmadı.Umarım Mayıs'ta üzülen biz olmayız.

Tamam anlasildi..

Puan kaybinin nedeni Elano..

bumdur yaani..? Elano´mu?? e tamam gönderelim gitsin..?

Elano bidaha hic oynamasin...

Ayip ya ayip..Yaani elano yüzünden Puan kaybettik bukadar basit degilmi Yorum..???

Gercekten cok ayip..Adam Gaayet iyi oynadi..Bugün Kewell dahil hic bir oyuncumuz vasatin üstünü gecemedi...

Puan kaybetme lüksümüzü deplasmanlarda yapmalıyız bunlarda her deplasmanda olmamalı misal bjk-fb-ts-kys-brs-es-es vb gibi icerde her kaybettigimiz puan bizden hep bişeyler alıp götüricek Felaket tellallıgı yapmaya gerek yok ama görünen köyde klavuz istemez haftaya bursadan 3 puan cıkarmak cok zor o yuzden ilk yarıyı lider kapama hevesimiz kursagımızda kalmıstır bana göre.

Eskişehir ve Manisa maçları nı Allah korusun şampiyon olamazsak hiç unutmayacağım.

Liderlik miderlik çok ta fifi.. oyun görmek istiyorum kardeşim oyun.. Bişey oynamadı takım, o kadar araya rağmen.. bizim olan tacı kim kullandıysa hatırlamıyorum gittik adamlara attık, sonra saçma bir endirekt vuruş, ordan oluşan korner ve bomboş pozisyondaki adamın vuruşuyla gol. Franco'nun yatmaya tenezzül etmemesine dikkatinizi çekerim... franco simpsonun vuracağı yere yatsa ve arka direğe de adam koyulsa ( yılların taktiğidir, neden adam yoksa orda..) o golü yemeyebilirdik. Kornerlerden hep gol yedik zaten, yemeye de devam edicez. bu takım taktik ne çalışıyor valla anlamıyorum. golün geleceği barizdi.. Valla Kewell Allah senden razı olsun attığın gol için ama karşı karşıya da çok kaçırıyosun be koçum, yakışmıyo sana. Velasıl kelam o kolay pozisyonlardan birini golle sonuçlandırsaydık kabus görmeyecektik.. Sağlık olsun; Ayhan,Balta ve Franco mümkünse olmasın..

Harbiden Kewell cok gol kacirdi bugun. Su an aklima gelen yuzde yuzluk 2 pozisyon var.

Nonda ve Mustafa Sarpta kacirdi yüzde yüzlük.

Bu takim beni kanser etmeyi basaracak en sonunda. Takimin ustune anlamsiz bir agirlik coktu ikinci yarida. Ikinci yarinin baslarinda Manisa'nin beraberlik golunu atacagi belliydi zaten. Gecen seneki 1-1'lik Kayseri macinin aynisiydi neredeyse oyun. Insallah ilerleyen haftalar gecen seneye benzemez.

öncelikle anasinin ak sütü gibi 1 puan kazanan manisasporu fanatik Galatasarayli olarak tebrik ediyorum.hafta sonunun icine eden laubali simarik futbolculari ise esefle kiniyorum.yahu rakibin puan kaybetmis moralmen demorulize olmus sen hemde kendi sahanda oynamana ragmen ruhsuz bir bicimde futbol oynayip puan kaybediyorsun olacak is degil.kahroluyorum üzülüyorum.Sayin baskanimiz Adnan Polatin deyim yerimdeyse kizilcik sopasini bazi futbolculara göstermesi gerekiyor.Artik bu takimda ayhan mehmet topal gökhan zani görmek iskence cekmek istemiyorum.

Adam kalitesiz oynuyor ve bir gol atınca taraftar aslan kaplan diyor yada kotu oynasada takım kazanıyor taraftar kotu oynadıgını degil kazandıgını soyluyor asıl skor taraftarlıgı budur sanırım

Geri
Üst Alt