TSL 2009/10 Sezonu 13. Hafta | Galatasaray 1-1 Manisaspor | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 13. Hafta | Galatasaray - Manisaspor | 22 Kasım | 20.00

Elano'nun 11'e yeniden girişiyle bol pozisyon vereceğimiz bir maç olacağını düşünüyorum.Yine saç baş yolabiliriz bu akşam.Manisa'nın atacağı gol sayısı simpson ve isaac'ın performanslarına bağlı ama net pozisyonlara gireceklari kesin.İçimden bir ses kazanmamız için en az 3 gol atmamız gerekli diyor.Linderoth'un elano'nun yerine ilk 11 başlaması daha verimli olabilir diye düşünüyorum çünkü karşımızdaki takım koşan bir takım ve dirençsiz bir orta sahayla bu maçı kazanmamız çok zor olabilir.Umarım sandığım kadar zor bir maç olmaz

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 13. Hafta | Galatasaray - Manisaspor | 22 Kasım | 20.00

Maçı kazanacağımızı düşünüyorum.

Moral avantajı bizde zira ali samiyende oynayacak olmamız ve fenerin puan kaybetmesi biz bir hayli morallendirdi.Artık oyuncularımızında akıllı oynayıp tek maçlık performanslara bakarak yıkılmamaları gerekir ancak elbetteki hatalarını görmeleri ve ileriki maçlarda bunları yapmamalarıda lazımdır.

Bu maçda her ne kadar zor geçeceksede ilk 20 dakikada bulacağımız gol yada goller ile maçı çevireceğimizi aksi halde çok zorlanarakda olsa maçı alacağımızı düşünüyorum.

Şİmdi avantaj bize geçti dolayısı ile çok iyi değerlendirmek gereklidir,ayrıca tribünlerin bugün adnan polat yönetimine büyük destek vereceğini zannediyorum zira ultraslan bu konuda geçen gün bir açıklamada yaptı.Galibiyet almamız haline camianın üstündeki kara bulutlarda dağılacakdır.

Tribünleri dolu görmek istiyorum bundan iyi fırsat olamaz,imkanı olan herkesin maça gitmesi gerek,takımın taraftarına ihtiyacı var,inanıyorum ki taraftar yalnız bırakmayacak ve stad full olur,6 puanlık bir maç.

Dikson sakatmış...

arkadaşlar çok önemli bir maç bana göre...

eziklerin dün kaybetmesinden sonra tribünler de gayet dolu ve neşeli olacaktır... havada güzel yağış vs yok...

bu maçı en az 2 farkla kazanıp liderliğe yükselirsek çok şey değişir... eziklerin 2 maçı seyircisiz, kazım maymunu en az 2 maç, kansız emrede 4 hafta yok... kısacası dağıldı dağılacaklar başlarına ne geldiğinin farkında değiller...

şayet liderliğe yükselirken bütün ligin havası değişir...

çok zor maç olacaktır ama kazanacığımıza eminim...

@elano;

artık oyna be kardeşim, oyna...

Kesinlikle kazanmamız gereken bir maç kazanacağız :)

Sanırım biletler bitti Biletix'den bilet alma opsiyonunu göstermiyor. Bilgili birisi yardım ederse ona göre maça gidicemde.

Şimdiden teşekkür ederim.

Liderlik Aşkına 4-6 gol oynadım :)

Biletler tükenmiş sanırım.

Biletix'dede göstermiyor zaten.

ohh ohh

dolmus stad :D:D

Liderlik veya galibiyetten çok yönetime destek önemli inşallah Adnan Polat diye inler stad.

Biletix'dede göstermiyor zaten.

Biletix saat 00.00 'dan sonra bilet satışını durduruyor .Bu sebeble stadın dolu olup olmadığını hakkında da kesin bilgiye ulaşamıyoruz.İnşallah dolar o stad.

Giden her sevgilinin ardından hep biz olduk el sallayan!

Haykırsak duyarlarmı sesisimizi!?

Hangi sevdadan galip çıkıtık ki?

Yürüyoruz sessiz ve kederli nevizade geceleri...

İNLETİYORUZ her çıkışında İSTİKLAL CADDESİNİ!

Boşuna çekilmedi bunca çile!

İçiyoruz gündüz-gece!

Haykırdık duymadı ama hiç kimse, peşindeyiz her yerdee!

ZA...TEN AŞKLAR HEP YALAN DOLAN

SONU HEP ACI HÜSRAN!

BİZE HER SEVDADAN GERİYE KALAN SADECE GALATASARYY!!

BU gün liderizz! İnşallah! :):)

Hakem kim bu arada?

Geri
Üst Alt