TSL 2009/10 Sezonu 13. Hafta | Galatasaray 1-1 Manisaspor | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 13. Hafta | Galatasaray 1-0 Manisaspor | Devre Arası

Elano hakkında bilgi için teşekkürler arkadaşlar

Ve Ayhan hakkındaki görüşlere bakılırsa artık devre arası bavullarını toplama vakti geldi

Gerçi Ondada tıpkı Nonda gibi düzelmesi umudu var bende

Şimdi Nonda kariyerli önemli bir oyuncu Ayhan kim diyebilirsiniz ama bence Ayhan önemli bir oyuncu

Umarım düzelir düzelmesse by

Madem takım oyuncusu ve basit meziyetleri olan bir oyuncu o halde neden o kadar para verdik? Ernst gibi bir oyuncu olsa gam yemem.

Basit oynamak meziyetlerinin basit olduğunu göstermez.

O sorduğun sorunun muhatabı Haldun Üstünel, ben değilim

Benim bildigim shaktar olsun city ilk senesi olsun agırlıgını koyar maca tek basına alır götürürdü yönetirdi takımı onu bekliyorum göremedigim icin eh işte dedim bizde suana kadar pana macını saymazsak en iyi topunu oynuo

Shaktar'da kaç maçını nereden izledin?

Benim bildigim shaktar olsun city ilk senesi olsun agırlıgını koyar maca tek basına alır götürürdü yönetirdi takımı onu bekliyorum göremedigim icin eh işte dedim bizde suana kadar pana macını saymazsak en iyi topunu oynuo

Fiziği yerine gelince ve takımı tanımaya başladıkça daha da iyi oynar Elano zaten.

Asıl patlama seneye olur. Seneye fizik olarakta, takım tanıma olarakta süper bi seviyede olacak inşallah. İşte o zaman süper oynamaya başlayacaktır.

Arkadaslar Fenevliler forumlarında Gs'yi övüyor.Tam kopmalık :) Adamlarda Baros,Arda,Keita oynamıyor Kewell Nonda Elano oynuyor.Bizde Alex olmayınca bitiyor iş diyorlar :D :D

Madem takım oyuncusu ve basit meziyetleri olan bir oyuncu o halde neden o kadar para verdik? Ernst gibi bir oyuncu olsa gam yemem.

Biz cambaz almak zorundamıyız?

bu antudaki embesiller kadar art niyetli taftar profili yok.kuddusinin 2 dakika diye eliyle gösterdiği uzatmayı sen dönder çevir yok ayhan 2 defa dokunmuşda ondan yapmışta yinede kart vermemişmiş.yine başlamışlar manisa maçı satmış felan.ezik ötesi bişey bunlar

Mehmet ve Ayhan cok kötü oyniyor. Elano iyi oynamiyor ama kötü de degil. Hakan Balta ofansa katildigi zaman, sanki hayatinda hic atak yapmamis bir bek gibi panik yapip, toplari olumlu kullanamiyor.

Maçı izleyemiyorum off.

D.Bakır maçında Sabri'ye yaptığı yarı tesadüf asist dışında sahada yoktu! Bugün ilk yarıda SIFIR! Ayhan'dan bahsediyorum..

Arkadaslar Fenevliler forumlarında Gs'yi övüyor.Tam kopmalık :) Adamlarda Baros,Arda,Keita oynamıyor Kewell Nonda Elano oynuyor.Bizde Alex olmayınca bitiyor iş diyorlar :D :D

Okan bunun övmekle bir alakası yok doğrular bunlar.Doğruları söylüyorlar desen daha doğru olur :D

Basit oynamak meziyetlerinin basit olduğunu göstermez.

O sorduğun sorunun muhatabı Haldun Üstünel, ben değilim

Şahsına sormadım o soruyu yanlış anlama. Basit oynuyor ekstra oyuncu değil yani bunu anlatmak istedim.

Kahveden:o

Yalan borcummu var arkadasım:)

Niye yalan söyleyen insan psikolojisiyle cevap veriyorsun?

Ben sana bir soru sordum cevap bekliyorum. Söyle bizde bilelim bende İlsinho'yu izlemek istiyorum. Nasıl takip edebilirim?

Mehmet ve Ayhan cok kötü oyniyor. Elano iyi oynamiyor ama kötü de degil. Hakan Balta ofansa katildigi zaman, sanki hayatinda hic atak yapmamis bir bek gibi panik yapip, toplari olumlu kullanamiyor.

Dün ibo ne top oynamıs öyle yaw hakan baltayada öyle bi vahiy gelse ne güzel olur:)

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 13. Hafta | Galatasaray 1-0 Manisaspor | İkinci Yarı

Ya yeterrrrrrrrrrrrrrrr Ayhan ya yeterrrrrrrrrr

İnşallah özet uzun olur (:

3-4 gol daha olsun atalım yahu

Bizim gol.

348g8sk.gif

Şahsına sormadım o soruyu yanlış anlama. Basit oynuyor ekstra oyuncu değil yani bunu anlatmak istedim.

Basit oyuncunun duran topları, şutları, ters topları, arapasları felan iyi mi olur ?

Elano'da bunların hepsi var ama. Takım oyuncusudur ama extra meziyetleride fazladır :)

Geri
Üst Alt