TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Fenerbahçe | Maç sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Fenerbahçe | Maç sonucu

Bunlar şimdi ligten de çekilir

Allah aşkına başkanının yaptığı açıklamaya katılıyormusun.. hadi güzel oynarsın maçta hakkın yener hakkını ararsın. hakem hataları olan maçlarda sahada yok fener sahada bjk maçında fener mücadele etseydi.. bjk üçüncü golü ofsayt olsa ne olacak olmasa ne olacak..

Soyle soyleyeyim..Bu ve bunun gibi mesela `Hakem cok kotuydu tarzi aciklamalari` kazandiginiz maclardan sonra yapacaksiniz.

Yani inandirici olmak istiyorsaniz.Maci kazanacaksiniz misal haftaya Ankaragucu`nu 3 leyerek yeneceksiniz ve ondan sonra istifa edeceksiniz.

Ya da 8 de 8 yaparken istifa edeceksiniz.Zira o zamanlarda hakem hatalari oluyordu ama yeniyorduk.Ve Sayin Baskan goruyordu..

Bence Yoneticilerimizin Antrenorlerimizin vizyon hatasi bu. 4 mac puan kaybet sonra istifa et. 2 mac kaybet hakemlere sovmeye basla.

Galatasaray macinda ilk golumuz ofsaytti, hakem galibiyetimize ragmen rakip takim adina kotuydu aciklamasini ve yine bir Galatasarayli yonetici bu dedigim tarzda yaklasimlar yapmadigi surece.

Iste siz biz bugun.Yarin butun gazeteler Aziz Yildirim`in istifasinin haksizligini konusur..Bir kismi cok hakli der.Diger kismi gundem olusturuyor der.Ben kendi adima tum bu yonetim seklinden beyanat sekillerinden.Istifa sekillerinin hicbirini hicbir takimin yoneticisi adina yemiyorum..

Bunu galip geldigin haftalarda yapsaydi eger emin olun butun spor camiasi anlayis gosterebilir ve tepki gostermezdi.Ama bugun yapinca ve takim hakkinda 10 saniye evet kotu oynuyoruz dedikten sonra cok sevdigim baskanim yanlis zamanda yanlis kararlar almaya devam ediyor.

Aziz Baskan ki ben kendime adima cok severim.Ama bu tarz cikislari artik insanlar yemiyor kaba tabiriyle.Bundan da dogali ve savunulacak tarafi yok.

Icerik kendilerine gore ne kadar dogur olsada zamanlama inandirici degil.Bugun galip gelseydik ayni oyunla acaba istifa edermiydi baskan.

Ben inanmiyorum.

Veymiyo veymiyo penaltıyı veymiyo faoulu veymiyo :D

federsyon akıllı olsun akllı :D

edit !

Gelsin bakalım 3 ay hak mahrumiyeti.Pırasacı federasyonu doğramaya hazırlanıyormuş

ya bu angut.com'a niye giremiyoruz???eziklere bak her yenildiği maçta ziyaretçiğe kapatıyolar ,biz ölemi yapıyoruz.

hahahaha es es fenere cakti fener yenilmeye devam ediyor

bir arkadaş aziz yıldırım için "dolmuş değnekçisi" gibi adam demişti,

gülmüştüm.

ne koydu ama es es :D kim koyarsa koysun allah razı olsun..

nbx74w.jpg

YouTube - Erkin Koray - Fesupanallah | Fesupanallahdizisi.Com

Arkası gelmez dertlerimin bıktım illallah

Biri biterken öbürü de başlar vermesin allah

Böyle gelmiş böyle gidecek korkarım allah

Yok mu çaresi dostlar fesupanallah

Alemin keyfi yerinde yine maşallah

Bize de bir gün kader güler güler inşallah

Böyle gelmiş böyle gidecek korkarım allah

Yok mu çaresi dostlar fesupanallah

:allecto: :allecto: :allecto: :allecto:

Şimdi bundan sonra neler olur.Fener lehine verilen penaltılar ofsaytlar başlar.Azize korkusundan hele karıköyde tam bir hakem faciası izleriz.

Son anda bir bilet çıktı boşta kaldı ve maça gitmeye karar verdim.İyiki gitmişim.Fenere çaktıklarını canlı görmek nasip oldu.Çok mutluyum.Yarın lider olalım artık diyorum.

oyy oyy azize amcam sinirlenmiş..10.hafta nerdeydin aziz bey..

Geri
Üst Alt