TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Fenerbahçe | Maç sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Eskişehirspor 0-0 Fenerbahçe | Devre Arası

eses alcak bu maçı 2-1

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Eskişehirspor 0-0 Fenerbahçe | Devre Arası

Ahanda buraya yazıyorum.

Fener bu oyunla eskişehirden puan alırsa dahada Turkcell Super Lig'i izlemeyeceğim.

Ama bunlar ballı takımdır, daha şutları bile yok ama biri vurur diğerinin orasına burasına çarpar gol olur ve maçı alırlar.

Ayrıca eskişehir kötü diyen arkadaşlarada katılmıyorum. Yer yer soğuyorlar oyundan haklısınız ama taraftar biraz gaz verdi mi iyi pozisyonlar buluyorlar. Mesela son pozisyon kesin penaltı. Ama hakemcik veremedi.

Eskisehir de bizim takimda iyi oynamiyor.

Ilk golu Eskisehir atarsa 2.yari ust olabilir mac.Fenerbahce atarsa ustune yatacaktir.Ama bu futbolla zor yatar.:rolleyes:

Emre`nin olmayisi cok etkiliyor takimi.Youla ve Burak biraz yetenekli olsalar cok farkli olurdu.

Ve sanirim penalti penaltiydi..Erman hocaya sormak lazim.:p

Daum mudahale etmeli.Youla`yi tutacagim diye 4 adam cakili oynuyor neredeyse.Defans bloguyla ortasaha ayri tellerden caliyor resmen.

Eskisehirspor taraftarlarinin sovu mukemmeldi. Yani hayran kaldim, mac zevksiz bile olsa sirf o Espana Cani icin izlenir. Eskisehir daha atak gozuktu ilk yarida; ancak Fenerbahce cirkef defansinin da yardimiyla gol yemeden kurtardi. Fenerbahce bugun Eskisehir'den puan alirsa, tamamen ustun baliyla alir.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Eskişehirspor 0-0 Fenerbahçe | İkinci yarı

fener kızarır 15 dk içinde inş.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Eskişehirspor 0-0 Fenerbahçe | İkinci yarı

Top hep Eski'de ama pozisyon yok!

Lan youla kac oldu be ofsayta düstügün offf

Çüş Alex, çüüüüşşşş!!

ohhhhhhhhhh ballılar yaw

off eses of at artık

mac baya hizlandi

Eski fena bastırıyor ama acayip kabiliyetsiz adamları var malesef.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Eskişehirspor 0-0 Fenerbahçe | İkinci Yarı

fenev korner kullanacak..

Eski fena bastırıyor ama acayip kabiliyetsiz adamları var malesef.

Ben Canlı anlatımdan takip ediyorum sürekli Fener atak yapıyor 2. yarı ama :o

Bi Semih ayağından aşmış birde Alexin pozisyonu varmış.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Eskişehirspor 0-0 Fenerbahçe | İkinci Yarı

Saldır Eskişehir Oleyyy!!!

ah ah şu fenerbahçe ligte lider ya ne diyeyim :S

Geri
Üst Alt