TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Galatasaray 1-1 İstanbul BB | 6 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Galatasaray 0-0 İstanbul BB | 6 Aralık | Devre

Takım tek kale oynuyor ama boş oynuyor. İBB istediğini alacak gib görünüyor. Ben açıkcası umutlu değilim. Nonda dan bişi olmucak anlaşıldı. O golü atsa maç bitmişti.

Keita Barış'ın yerine girerse takım düzelebilir.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Galatasaray 0-0 İstanbul BB | 6 Aralık | Devre

bencede arda disari keita iceri

kewell elano sarp ıyı gerisi vasatın altı.ıkıncı yarı keita girmeli.

Maç başlamadan Nonda Baros tan kötü dedik,Gol atamadığımızın sebebi bu dedik,Ama bir ana avrat küfür yemediğimiz kaldı.Alın nondanızı...

Nonda iyi degil. Cok geriye geliyor. Ileride bitirici olabilecegi bolgede daha fazla bulunmasi lazim; cok fazla top almaya geliyor. Onun disinda herkes iyi. Elano uzun sure sonra iyi. Ikinci yari golu bulur, kazaniriz.

Acilen

Leo

Uğur M.Topal Servet H.Balta

Barış (Ayhan yada kadrodaysa Linderoth) Elano M.Sarp

Keita Nonda Arda

düzenine geçmeli. Hakan Balta etkisiz. Kewell da onun yerine kaydırılabilir.

Bence biz futbol izlemeyi bırakalım.

Gerçekten gidip boks falan seyredelim, Nonda atsaydı şimdi off nasıl top tutuyoruz olacaktı, ama atamadı ve takım yine de doldur boşalt yapmamaya özen gösteriyor. Saygı duyulacak bir şekilde sadıklar oyun disiplinine. Düzenli bir şekilde defansın arkasına da sarkıyorlar, böyle devam ederse de mutlaka atacağız gol.

Ama gol olana kadar saydırmaya devam..

İlk yarı böyle bitince ümidim azaldı. Bu diğerlerinin puan kaybettiği hafta biz de savaşmayalım ne de olsa arada 1 puan fark olur berabere kalsak da anlayışı bizi mahvediyor. Kazansan ardarda 3 maç olacak 7-8 puan fark. Bunu da alın artık yaa!!

Takımın tek eksiği gol.

Kötü oynadıgımıza iddaa edenlere sadece gülüyorum,kötü oynamıyoruz sadece pozisyon bulmakta sıkıntı çekiyorum,belediye takımı çok koşuyor ikinci yarıyı çıkartamayacak ki çok koşmalarına rağmen hep rakip alandayız bunun ispatıda Lig tv istatistiklerinde görüluyor takımın en çok koşan oyuncuları defans oyuncuları,hucum oyuncularımız öyle bir rakip alana yıgılmış ki 2-3 kilometre bile koşmamışlar

En çok koşan oyuncular ;

Hakan Balta

Ugur Uçar

M.Sarp

Barış

Servet

1 gol bulsak rahatlayacakmıyız peki maç bitene kadar hop oturup hop kalkcaz.bu takım 2-0 yakalamadıkça potansiyel tehlike özellikle son 15 dakikaya girince.

Belediye takımına gol bulduğumuz an potansiyel 5leme durumu çıkar ortaya...

ilk yarı bitti ama ikinci yarı bizim için çok zor geçecek bu belli zira oyunu kendimiz zora sokuyoruz.Net fırsatları atamıyoruz olacak iş değil.

Ardanın bencilce oynamaması lazım ve kewell yerine keitanın girmesi gerek.Nonda mecbur oyunda kalacak belki keitanın girmesi ile canlanır.Kolay kazanacağımız maçı ne hallerde götürüyoruz ya olacak iş değil yani...

Aman Arda'ya birşey deme sakın! O büyük kaptan bizler de o'nun tebâsıyız ne oynarsa kabulümüz(!) Bu Keita neden son maçlarda kulübede buna anlam veremiyorum. Rijkaard'ın bir bildiği vardır diyorum ama içimden ama rahatsızım bu durumdan. Çok sıradan bir takım gibi görünüyoruz çok!

Elano ya kabahat bulamayalım arkadaslar onun kapasitesinde adammı kalmıs bizim takımda.al messiyi koy kaarabuksporun ine napacak o adam orda.gözlerime inanamıyorum yav ne sahsiyetsiz bi futbol bu yav.Sabriye atıp tutan arkadaslar gormuslerdir herhalde Ugurun halini.bu takımın ilaci BAROS,KEİTA ve SABRİ dir.....bunlar olmadan kocaman bir sıfırız.Nonda bu takımda forvet oynuyorsa bende Amerikaya başkan olurum..

nondadan üçüncü köprü felan yapılmaz

keitayı oyuna sokmak için son dakikaları beklemeyiz inşallah. maçın ilk 45 i yok yere harcandı. arda bugün gereksiz to tutuyor ayağında. nonda kötü her zamanki gibi, elano vasat sadece uzun top atıyor o kadar bence çok acil keita ya ihtiyaç var fark yaratacak tek oyuncumuz o çünkü. bu arada angutlara selam olsun ibb yataş vs.. falan diyorlardı, adamlar dana gibi koşuyor işte bu mu yatış maçı

Bence biz futbol izlemeyi bırakalım.

Gerçekten gidip boks falan seyredelim, Nonda atsaydı şimdi off nasıl top tutuyoruz olacaktı, ama atamadı ve takım yine de doldur boşalt yapmamaya özen gösteriyor. Saygı duyulacak bir şekilde sadıklar oyun disiplinine. Düzenli bir şekilde defansın arkasına da sarkıyorlar, böyle devam ederse de mutlaka atacağız gol.

Ama gol olana kadar saydırmaya devam..

Sence iyi oyunun sonucu, ibb gibi bir takıma ilk yarıda sadece 1 pozisyon mu bulmaktır ?

beyler takim guzel oynuyor bence total futbola en yakin oldugumuz maclardan biriydi macin 15 ile 30 dkk arasi

ne yazikki kacirdik o goller olsa gerisi gelcek

ben bu mac kangren olur diyorum ama son 20 dkk 3-0 olur

beyler takim guzel oynuyor bence total futbola en yakin oldugumuz maclardan biriydi macin 15 ile 30 dkk arasi

ne yazikki kacirdik o goller olsa gerisi gelcek

ben bu mac kangren olur diyorum ama son 20 dkk 3-0 olur

İLK YARI YORUMU: Rezalet bir maç. Rezalet bir takım. Mehmet Topal bitmiş. Elano tam bir balon. Arda sıfırı tüketmiş. Nonda futbolu bırakmış. Kewell futbol topunu hayatında ilk kez görmüş gibi. Benim bu takıma zerre kadar inancım kalmadı. Bu yıl şampiyon olacağımıza hiç inanmıyorum. Acı ama gerçek.

hepsini geçtimde mehmet topal nası bitmiş bana bi anlatsana adamın oynamadığı bi kale kaldı her halde ben başka bi maçı mı izliyorum yoksa ne hatasını gördün napsın peki kaleden kaleye gol mü atsın göze girmek için

Geri
Üst Alt