TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Galatasaray 1-1 İstanbul BB | 6 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Galatasaray - İstanbul BB | 6 Aralık | 20.00

Haydi GALATASARAY Liderlik icin SALDIR GALATASARAY...

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Galatasaray - İstanbul BB | 6 Aralık | 20.00

Arda'yı 3'lünün soluna koyarak onun işini zorlaştırıyorsunuz.

Arda, top sürme stili ve fiziği kaynaklı 4-4-2'nin solunda ama 4-3-3'ün orta hücumcusu veya sağ açığı oynayabilir.

Ne alaka 4-4-2'de solda, 4-3-3'te sağda? 4-3-3 sisteminde 'açık' diye bir mevki tabiri yok ayrıca..

Merhaba arkadaslar bilgininiz gibi 4-3-3 çok zor bir system ve size bir ornek vermek istiyorum ben Belçikada Amator olarak futbol oynuyorum ve bize yeni ir hoca geldi, bize 4-3-3 system ile oynayacagimizi soyledi ve ben mutlu oldum çunku GS de bu system ile oynuyordu, ama aradan baya bir hafta gecti ilk 2-3mac iyi oynadik ve sonra da dusus basladi, son macta fark yedik 8-0 gibi bir skor la çunku defansta bizim problem vardi kanatlar ortasaha ya yardim etmiyordu orta sahada kiler defans a gelip pas istemiyordu hep sisirme top ile oynuyorduk yani sonuc: HERKES DEFANSIF GOREVINI YAPMALI

Alın bu maçı lütfen

Top rakibe geçtiği zaman taraftarın ıslık şov yapması lazım.

hadi Frank baba al şu maçı...

kazanın bu macı sussun artık bu azize

Valla şuanda sistem filan düşündüğüm yok...

4-3-3mü oynarız,4-5-1mi oynarız yoksa 4-6-0mı oynarız umrumda değil..Ardada diğer oyuncularda çıkacak adam gibi futbollarını oynayıp maçı kazanacak olay bu..Karşımızdaki rakip istanbul belediye,elbetteki hafife alınmaması gerek ama bu kadarda ince tefferuatada gerek yok biz Galatasaray kulübüyüz ve kendi evimizde "liderlik" maçı oynayacağız dolayısı ile sahaya çıkacak 11in taktik maktik dinlemeden maça asılmaları ve ligde varolduklarını tekrar hissetirmeleri gerek.

Bu anlamda ben kafamı yormuyorum zira mücadele etmesseniz istediğniz kadar taktik-teknik sorgulayın kafanızda hepsi boşdur,zaman kaybıdır..

Alemin kralını güzel karşılayın maça gidecek olan renkdaşlarr...

Bugün hiç olmadığı kadar taraftarına ihtiyacı var aslanlarımızınn!!!!

Liderlik Aşkına!!!

En az 3 farklı galibiyet bekliyorum. Beklenenden kolay olacak bence. İnşallah diyelim.

BU maçta galibiyetten başka bir ihtimal düşünemiyorum. Bir yanda dünya markası yüz milyonluk Galatasaray, diğer yanda 2. sınıf oyuncular topluluğu Belediyespor. 3 farktan aşağı olursa kaybetmiş sayarım. Eğer bu maç olumsuz bi sonuç ile biterse maç sonrası olacakları tahmin bile etmek istemiyorum.

Uyursanız ölürsünüz.saldırın:D

x4n3bs.jpg

Yenilirsek 5. sıraya düşüyoruz.Düşünmek bile istemiyorum.Vur kır parçala bu maçı kazan !!!!!!!!

Macin ilk 11i söyle:

GALATASARAY

Leo Franco

Uğur

Emre Aşık

Servet

Hakan

Mehmet

Mustafa

Keita

Elano

Arda

Nonda

Bu kadro tam bekledigim kadro. Bu maci alicaz.

Yenilirsek 5. sıraya düşüyoruz.Düşünmek bile istemiyorum.Vur kır parçala bu maçı kazan !!!!!!!!

1.sıray'mı , 5.sıray'mı

Takim bu soru'ya bu aksam cevapi verecek. :2_thumbs_up_-_anima

önümüzdeki 3 takım da 31 puanda:D

Tek korkum hakem,nedeni bu hakem bize hep ters gelmiştir,inşallah kolay bir galibiyet alırız.Keita dan gol bekliyorum.bu arada gerekirse hakemide yenmemiz gerekicektir.

İst B.bld 'de kimin oynamamasını istersiniz deseler ilk tercihim İbrahim Akın olurdu . Sakatlığından dolayı maçta oynamayacakmış . Umarım doğrudur. Gerçi büyük takımlar için rakibin, sahanın önemi yoktur ancak tabi İbrahim Akın'ın İstanbul B.Bld'nin gole en akın ismi olduğu düşünülürse bu durum işimizi kolaylaştırabilir . Ayrıca Herve Tum'da kaliteli bir isim .Oda yokmuş. Dualarımız seninle Aslanım . İnşallah 3 uanı alır bizleri sevindirirsin.

Geri
Üst Alt