TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Galatasaray 1-1 İstanbul BB | 6 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Galatasaray - İstanbul BB | 6 Aralık | 20.00

Uğur'u merak ediyorum.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Galatasaray - İstanbul BB | 6 Aralık | 20.00

Keita 2,yarı kesin girer.Frank Rijkaard oynatmıyorsa Keita'yı bir bildiği vardır kesin.Kazanacağız haydi Aslanlar Saldırın !!

Keita ile ne sorunu varsa halletsin artık, adam bi kırmızı kart gördü diye hiçmi oynamayacak artık? Derbiye kadar bizim ve ligin en iyi oyuncusuyken hemde, yazık gerçekten yazık. Şimdi kimse çıkıpta haftaiçi takımla birlikte olan sen değil Rijkaard demesin bana bide...

Keitayi neden oynatmiyor bu adam, aralarinda bir sorun varsa hemen halletsinler Keitayi izlemek istiyorum ben !!!

Keita ile ne sorunu varsa halletsin artık, adam bi kırmızı kart gördü diye hiçmi oynamayacak artık? Derbiye kadar bizim ve ligin en iyi oyuncusuyken hemde, yazık gerçekten yazık. Şimdi kimse çıkıpta haftaiçi takımla birlikte olan sen değil Rijkaard demesin bana bide...

Onunla alakası yok.Bursa maçında oyundan çıkarken direk soyunma odasına gitti.Aynı hareketi yapan Barış 5 maç 18e alınmadı.

ligtv dekiler ne kadar geri zekali ya

taraftarlar keita yi ilk 11de görmek istiyor onun icin rijkaard onu oynatmali diyorlar

size ne ya keita oynamiyorsa rijkaardin bir bildigi vardir demi

Kewell bir ara formdaydı iyi maçlarda çıkarttı ama son 2 maçtır pek ortada yok ve neredeyse sezon başından beri bütün maçlarda oynadı,bu maçta dinlenmesi gerekirdi

elano sağ açıkta oynasın bence

Ezber bozan adam Frank Rijkaard.

ilk 11miz bu Keita yedek

LeoFranco_B.jpg

UgurUcar_B.jpg
profile_mehmettopal_B.jpg
ServetCetin_B.jpg
HakanBalta_B.jpg

MustafaSarp_B.jpg
BarisOzbek_B.jpg

ElanoBlumer_B.jpg

ArdaTuran_B.jpg
ShabaniNonda_B.jpg
HarryKewell_B.jpg

Arda yorgun gibi keşke Keita oynasaydı :D:D:D

Üslübum böyle kusura bakma.Ben galatasarayı efendileri değilim.

Orasını görebiliyorumda . " Yavaşşşşşşş ,paıauahuadhuahu8ahau " gibi ifadeleri kullanmamak için Galata Sarayı Efendileri olmaya gerek yok :)

İSTANBUL BŞB: Hasagiç, Rızvan, Marcus, Barbosa, Ekrem, Serhat, Sylla, Gökhan Süzer, Efe, İskender, Mahmut

Çetin Güngör'ü ilk 18'e Almış Frank Rijkaard.Hak ediyordu Çetin...

Orasını görebiliyorumda . " Yavaşşşşşşş ,paıauahuadhuahu8ahau " gibi ifadeleri kullanmamak için Galata Sarayı Efendileri olmaya gerek yok :)

Hayır ne var yani.Yavaşşş demek eşşek kovalamakmı nedir yani.Her olaya neden böyle negatif yaklaşırsınız.Biraz yukardan topluma inin.Relax olun.

Baros tan kötü olduğu KESİN.Boşuna tartışmaya girme bu konuda.

Sen Baros´ub işlerini Nonda´dan beklersen Nonda gözüne kötü görünür tabi Nonda´nın işleinide Baros´tan bekleyemessin ikiside farklı tarz adamlar , Özellikleri farklı Nonda´nın oyun zekası yüksektir. Sırtı dönük oynamayı sever takımı oynatır

Baros ise topla gitmeyi araya atılan toplara koşmayı

Pana maçında 3. bölgede çok iyi paslaştık sebebide belli

Ama sizi bir hız sevdası sarmışkı sizin için herşey hız

Bu sevda yüzünden Türk Futbolunun en büyük balonu olan Sercanı deliler gibi istiyorsunuz

Geri
Üst Alt