Sercan Turan
Hocaların Hocası
- 22 Temmuz 2009
- 50.184
- 174
- 1.738
Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Galatasaray - İstanbul BB | 6 Aralık | 20.00
Yedeklerde kimler var ?
Yedeklerde kimler var ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilk 11miz bu Keita yedek
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hayır ne var yani.Yavaşşş demek eşşek kovalamakmı nedir yani.Her olaya neden böyle negatif yaklaşırsınız.Biraz yukardan topluma inin.Relax olun.
Sen Baros´ub işlerini Nonda´dan beklersen Nonda gözüne kötü görünür tabi Nonda´nın işleinide Baros´tan beklemiyorsun ikiside farklı tarz adamlar , Özellikleri farklı Nonda´nın oyun zekası yüksektir. Sırtı dönük oynamayı sever takımı oynatır
Baros ise topla gitmeyi araya atılan toplara koşmayı
Pana maçında 3. bölgede çok iyi paslaştık sebebide belli
Ama sizi bir hız sevdası sarmışkı sizin için herşey hız
Bu sevda yüzünden Türk Futbolunun en büyük balonu olan Sercanı deliler gibi istiyorsunuz
Şu 11'lerin orta sahasını 4-3-3'e uygun yazın artık. Yerleşsin zihinlerimize iyice.
-------------![]()
![]()
![]()
Bizi hız sevdası sarmış olabilir de,senide zenci sevdasımı sardı.ne bu Nondacılık.Ayrı bir akım yarattın forumda.yabancı biri girse okusa ibrahimoviç sancak adamı.sana göre iyi bana göre KÖTÜ.bunu ben söylemiyom.Konuşurken istatistiklere bak öyle konuş.Baros varken gol oranımıza,ve Baros yokken gol oranımıza OK..
Liderlik aşkına;
SaldırGALATASARAY
Nonda benim babamın oğlu değil . Futbol çerçevesinde görüşümü belirtiyorum
Ayrıca ben Nonda mı iyi Baros mu tartışmasını yapmıyorum . Onu yapan sensin şuanan kadar![]()
Puan kaybı sonrası;
SaldırGALATASARAY'A
Kampayı olmasında..
keita ayhan hafta içi girince akıllandıklarını göstermişlerdi.11 de bekliyordum açıkcası.barış ve kewelin yerlerine ikinci yarı başında bekliyorum ikisini de.ibb kadrosu zayıf baya.yüzde 30 oynasak yeneriz çok rahat.