TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Galatasaray 1-1 İstanbul BB | 6 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Galatasaray - İstanbul BB | 6 Aralık | 20.00

Yedeklerde kimler var ?

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 15. Hafta | Galatasaray - İstanbul BB | 6 Aralık | 20.00

ilk 11miz bu Keita yedek

LeoFranco_B.jpg

UgurUcar_B.jpg
profile_mehmettopal_B.jpg
ServetCetin_B.jpg
HakanBalta_B.jpg

MustafaSarp_B.jpg
BarisOzbek_B.jpg

ElanoBlumer_B.jpg

ArdaTuran_B.jpg
ShabaniNonda_B.jpg
HarryKewell_B.jpg

Şu 11'lerin orta sahasını 4-3-3'e uygun yazın artık. Yerleşsin zihinlerimize iyice.

-------------
MustafaSarp_B.jpg

ElanoBlumer_B.jpg
BarisOzbek_B.jpg

Sen Baros´ub işlerini Nonda´dan beklersen Nonda gözüne kötü görünür tabi Nonda´nın işleinide Baros´tan beklemiyorsun ikiside farklı tarz adamlar , Özellikleri farklı Nonda´nın oyun zekası yüksektir. Sırtı dönük oynamayı sever takımı oynatır

Baros ise topla gitmeyi araya atılan toplara koşmayı

Pana maçında 3. bölgede çok iyi paslaştık sebebide belli

Ama sizi bir hız sevdası sarmışkı sizin için herşey hız

Bu sevda yüzünden Türk Futbolunun en büyük balonu olan Sercanı deliler gibi istiyorsunuz

Bizi hız sevdası sarmış olabilir de,senide zenci sevdasımı sardı.ne bu Nondacılık.Ayrı bir akım yarattın forumda.yabancı biri girse okusa ibrahimoviç sancak adamı.sana göre iyi bana göre KÖTÜ.bunu ben söylemiyom.Konuşurken istatistiklere bak öyle konuş.Baros varken gol oranımıza,ve Baros yokken gol oranımıza OK..

:eek:Keita yok

Şu 11'lerin orta sahasını 4-3-3'e uygun yazın artık. Yerleşsin zihinlerimize iyice.

-------------
MustafaSarp_B.jpg

ElanoBlumer_B.jpg
BarisOzbek_B.jpg

niye nerde yanlis var :rolleyes:

Mustafa - Baris Defansiv

Elano Ofansiv

of birakin kapismayi

egolar halinin altina lutfen mac basliyo hadi takima destek o iyi bu kotuyu birakin

elano bir iki asist yapsada sussa su basin

bu arada bende sercani istiodum sezon basi ama harbi balonmus

Bizi hız sevdası sarmış olabilir de,senide zenci sevdasımı sardı.ne bu Nondacılık.Ayrı bir akım yarattın forumda.yabancı biri girse okusa ibrahimoviç sancak adamı.sana göre iyi bana göre KÖTÜ.bunu ben söylemiyom.Konuşurken istatistiklere bak öyle konuş.Baros varken gol oranımıza,ve Baros yokken gol oranımıza OK..

Nonda benim babamın oğlu değil . Futbol çerçevesinde görüşümü belirtiyorum

Ayrıca ben Nonda mı iyi Baros mu tartışmasını yapmıyorum . Onu yapan sensin şuanan kadar :)

İnşallah lideriz bu akşam.

Liderlik aşkına;

Saldır GALATASARAY

9.jpg

:f50: :f50: :f50: :f50:​

keita ayhan hafta içi girince akıllandıklarını göstermişlerdi.11 de bekliyordum açıkcası.barış ve kewelin yerlerine ikinci yarı başında bekliyorum ikisini de.ibb kadrosu zayıf baya.yüzde 30 oynasak yeneriz çok rahat.

Nonda benim babamın oğlu değil . Futbol çerçevesinde görüşümü belirtiyorum

Ayrıca ben Nonda mı iyi Baros mu tartışmasını yapmıyorum . Onu yapan sensin şuanan kadar :)

Okan bana GScimbom arşivini açtırma bu konuda.neyse maç topiğinde bunlar gereksiz.zaten sene sonunda görcez gidecekleri kalacakları

alttaki mavi ziplaklara hastayim renkdas

GSTV'de 2+1 şeklinde yazdı orta sahayı. Sezon başından beri 1+2 oynadığımızı Neeskens söyledi yani artık karıştırmayalım bunları.

Ayrıca Nonda-Baros konusuna ek Sercan'a balon denmiş ama Sercan bence balon değil çok genç ve çok iyi bir futbolcu ne açıdan balon bunu anlamış değilim.

1-ya bazılarınız baros nonda dan cok daha iyi tartısılmaz diyor. digertaraftan rıdvan nonda her halde barostan iyi diyor. ya siz bilmiyorsunuz bu işi ya da rıdvan galatasarayı baltalamaya çalışıyor.

2-keita nın oynamaması son derece dogru karar. Gecen sene Lincoln e taviz verdik adam kafamızın üstüne çıktı. Bu sene kimseye taviz yok otur yedek klubesinde. Kral Hakan Şükür' ün oturduğu yedek klubesinde oturmak keita için şereftir.

keita ayhan hafta içi girince akıllandıklarını göstermişlerdi.11 de bekliyordum açıkcası.barış ve kewelin yerlerine ikinci yarı başında bekliyorum ikisini de.ibb kadrosu zayıf baya.yüzde 30 oynasak yeneriz çok rahat.

aman renkdaş.rahat yeneriz gibi deyim kullanmayalım.malum bu forumda ne zaman böyle cümleler kursak kesin puan kaybettik.+18 keita show dedik,keita o maçta gümledi.fark atarız dedik,zar zor berabere kaldık...1*0 olsun lider olalım

Geri
Üst Alt