TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-3 Galatasaray | 11 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-1 Galatasaray | 11 Aralık | İlk Y

Minimum bir sol bek, bir stoper, bir ön libero hala gerekli.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-1 Galatasaray | 11 Aralık | İlk Y

ulan pas yapmayı beceremiyorsunuz kaybediyorsunuz topu ya

keita 3 adama calim ama sut kötü

Yanlız maçın başındaki yorumlara bak bi de şimdikilere enteresan

Barış nerde hani? Pres falan göremiyorum ben. Giriyor rakip defansların arasına, kahraman olmak için gol arıyor. Başka bir olayı yok.

Barış nerde hani? Pres falan göremiyorum ben. Giriyor rakip defansların arasına, kahraman olmak için gol arıyor. Başka bir olayı yok.

Sen de giriyorsun bu foruma dikkat çekmek içinmidir bilmem sürekli barış başka bir olayın yok ;)

maçı izliyorum kadroları görmedim barışın oynadığını yemin ederim sizden öğrendim

topla oynama

antalya 38%

GS 62%

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-0 Galatasaray | 11 Aralık | İlk Y

Ya söyler olabilir ofsayt taktiği yapmada ne suç var ? Kötü bi taktik mi ? Futbolculara uygulayın demiştir, hafta içi çalışmışlardır ama maçta futbolcular yapamaz ayrı konu. Bunlar futbolcu yani ofsayt taktiğinide yaparlar bi zahmet o klastaki futbolcular. Yani bu taktiği başarıyla uygularsak kral olurduk eminim, ama kötü uygulayınca Rijkaard'a sallamayın yani. :) Herneyse maça devam edelim boşverin bunları.

Bi laf vardır da ağır burda söylemeyeyim.Yiyemeceğin şeyi yapma derler.Madem beceremeyeceksin yapmayacaksın o kadar

2 - 4 biter..

İlk yarı bir gol daha şart.

Hocam bu maçın neyini izlicen,radyodan takip etmeye cesaretim yok artık Gs maçlarını!

Ben izlerim arkadaşım... Yenilsek de izlerim, kötü oynasak da izlerim, 5 yesek de izlerim...

ben artik izlemiyorum maçlari,

bu sezon galiba boyle devam edecek,

en son ibb maçinda kalpten gide yazdim, sinirden geberdim, bir kez daha tekrarlanmasin diye izlemiyorum, isten kahveye giderdim, bu kez eve atladim ve iyide yapmisim

kosmayan bir orta sahadan bu kadar, vasat bir kaleci ile bu kadar,

Manisa'yı yeneme,Bursa'yı yendem diye uğraş.İstanbul Belediye'yi yeneme,Antalya'yı yencem diye uğraş!

Bizim tercüman çocuk Yüzüklerin Efendisindeki Frodo'ya benziyor.

Geri
Üst Alt