TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-3 Galatasaray | 11 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-3 Galatasaray | 11 Aralık | İkinc

Arda cikti nihayet.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-3 Galatasaray | 11 Aralık | İkinc

haha Kewell acayip ya :)

Zor işi yaptık 2-0dan 3-2 yaptık.Şimdiki işimiz daha kolay.Koş pres yap pas yap istersen zaman geçir ama al bu maçı..

87' Kaptan Arda oyundan çıktıktan sonra kalan bölümlerde kaptanlık görevini Hakan Balta yapacak.

KAPTAN Hakan Balta :D :D :D :D :D Niye Ayhan'a vermediler ki ?

Helal olsun resmen kapak taktı Galatasaray 2-0 olduktan sonra kapamıştım maçı.

Ölüm dakikaları geldi :S:S

valla şu en kanser dakikaları geçmek istiyorum.İyi kötü getirdik şu skora bari emekler boşa gitmesin.

maç başlarında çoğumuz iyi parladı bu 2-3 luk sonuç bal gibi gelcek

Ağlıcam yemin ediom gol yersek camdan atarım kendimi

böyle kanser geçirerek maç izlemek bir futbolsever olarak en kötü olay malesef benim için.

ya arkadaş ne yaslanıyorsun biraz çık dışarı ,pas yap,orta yap adam gibi ne çekiniyorsun?

antalya bizden daha fazla çekiniyor ama sen bunu göremiyorsun.Hep bizim hatalarımız,hep bizim işgüzarlığımızdan oluyor bunlar.At 4ü rahatla ne var sanki? ama biz bu sezon böylesi maçları malesef çok yaşacayacağız,çokrahat kazanacağımız maçları böyle zar zor alacağız,rahat kazanmak yok yani ama gelecek sezonun çok farklı olacağını düşünüyorum.

Şu geri çeklime bana ne anlatıyor biliyor musunuz?

1-0 öne geçince takım ne yaşıyor ne hissediyorsa şu anda da o mevcut. Yani öne geçince herşey bitti sanmak. Mücadeleyi bırakmak, daha fazlasını istememek. Bu nasıl ruh halidir merak ediyorum.

Sadece o oyuncular mı kötü oynuyorda her fırsatta onlar eleştiriliyor

Servet , Balta , Caner , Barış bunlarda rezalet oynuyor

Arda fanatiği olabilirsin, fakat kötü oyunda hala savunmayın lütfen yani oyuna göre diyorum.

Gerçekleride görmemiz lazım. Arda eski Arda değil Panathinaikos maçı dışında göremedim yani o Kayseri'deki milli maçtan beri. Kötümüydü ? Hayır. Ama Arda gibi oynamak var normal oynamak var. Arda gibi oynamadı. En son Arda gibi oyununu Panathinaikos maçında öyle oynadı.

Arda formsuz baya formsuz hemde. Ayrıca inanın bu forumda herkes Arda'yı çok sever, kaptanımız hemde paftan gelmiş seviyoruz iyi birde Galatasaray'lı yani. Ama kötü oynuyorsa da söylememiz gerekir Arda'nın iyiliği için.

Bence yedek kalmalı diğer maçta. Yedek kalmanın nasıl bişey olduğunu anlar, sonra formasına daha da asılır diye düşünüyorum inşallah.

Dakika kaç arkadaşlar.

Sanki barça var karşımızda...

yine auta korner verdiler manisa maçı gibi allah korusun sonu benzemesin

Allahım sen koru.

kewell kart sınırındamıydı?

Dejavu oldu resmen.

Soldan Kewell topun kornere çıkması için iyi sakladı ama hakem geçen haftaki gibi aut kararı verdi. :mad:

Üstelik top çıkarken Yalçın 'ın kasıtlı tekmeleri vardı.

Hakemde de biraz akıl olur, Yalçın neden çabalıyor hatta Kewell 'a vuruyor, top çıkmasın diye. Hakem ne diyor? Aut. :mad:

Geri
Üst Alt