TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-3 Galatasaray | 11 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor-Galatasaray | 11 Aralık | 20:00

ilk 11

.......................Leo.......................

Uğur....Emre A......Servet.......H.Balta

..................M.Topal.....................

.....Elano...................Arda............

Keita.....................................Kewell

....................Nonda.......................

2 den fazla gol atarız en az da 1 gol yeriz.

Her hafta aynı terhane.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor-Galatasaray | 11 Aralık | 20:00

0 - 1 olsun bizim olsun.

Bu haftadan itibaren gercek GS ortaya cıkıcagını düsünüyorum . Elano bence gecen haftaki oyunuyla uyum sorununu atlattı topa daha cok isteyerek gitti .

Sezon basında yaptıgımız cıkıs bir filmin fragmanı gibiydi . Fener macıyla birlikte bir düsüse gecildi gibi gözüktü ama rijkaard o haftadan itibaren takıma futbolu ögretti . Ve bizde bunun aksaklıklarını yasadıgımızı düsünüyorum .

Herkez gönlünü ferah tutsun yarın ilk 45 dakika öyle bir top oynucaz ki herkez gercek Galatsarayın temellerinin atılıslarını sahit olucak . Devre arasından itibarende kimse bizi tutamıcak . Tahminimce de devre arasında 2 tane önemli transfer yapılacak .

Artık almamız lazım bu maçı. Başka bir yolu yok. Zor deplasman. Antalya fena futbol oynamıyor. Ama kesinlikle ve kesinlikle yenmemiz gerekir; Zira sonun başlangıcı olabilir.

Şans duası etsin herkes aman unutmayın.

Son 3 maç pozisyon vermeden 3 gol yedik. Bu maçta vurduklarımızın hepsi gol olsunda bari şanstan yana yüzümüz gülsün. Maçı kazanmak zorundayız ilk yarı fark yersek 2. yarı kredi de kalmaz iddiamızda.

ne zamandır mesaj atmıyordum zor günlere geldik yazın atıp tutan arkadaşları bende nacizane desteğe davet ediyorum.baksanıza yakınmakta herkes yeniliriz diyenler falan üzüldüm.

zor maç gerçekten ama necati gibi adamdan da şov bekleyen arkadaşları gördükçe gülesim geldi:)

gollü bir maç olucak ama bizim olucak bu maç.gollüden kastım karşılıklı ama sonuç bizim lehimize maç sonu görüşmek dileğiyle umarım beni yanıltmaz aslanlarım.

Bu arada E.Aşık ta ceza alabilirmiş anlam veremedim umarım bir aksilik yaşamadan devre arası gelir kalan maçlarımızıda 6 puan ile tamamlarız. Tek isteğim Keita'nın ilk 11 başlaması ve defansif dizilişten vazgeçmemiz.

nedendir bilmem bol gol olacağı ve kazanacağımızı düşünüyorum.

Aziz'den ve hakemden aldığımız gazla parçalayabiliriz Antalya'yı, umarım doğru yöne yöneltebiliriz bunu.

ilkkez kötü performansa rağmen.rahat bir galibiyet alıcağamızı düşünüyorum.inşallah keita ve elano aynı anda oynar

Hangi Kadro ile cikacaksa ciksin, yeterki Mustafa Sarp cezali diye Ayhan Akman´i oynatmasin...

ilk 11

.......................Leo.......................

Uğur....Emre A......Servet.......H.Balta

..................M.Topal.....................

.....Elano...................Arda............

Keita.....................................Kewell

....................Nonda.......................

2 den fazla gol atarız en az da 1 gol yeriz.

Sabri'de olabilir ama genel anlamda bence de böyle olmalı kadro.

Daha iyi oldu aslında erken oynadığımız. Maçı kazanıp ondan sonra önümüzdeki takımların puan kayıplarını bekleyebiliriz. Öbür türlü stres oluyor takımda.

bari bu sefer lider olalim

haydi cocuklar

Bu maçı mutlak kazanmak zorundayız. Nonda'yı oynatmazdım, yine saç baş yoldurtabilir...

__________________Leo___________________

Uğur Uçar____ Emre_______Servet______Hakan

______Elano_______Topal________Ayhan________

______Keita_______Kewell______Arda Turan_____

Leo

Uğur Topal Servet Balta

Barış Elano Lİnderoth

Keita Kewell Arda

Linderoth kadroyken oynatsınlar :D Ne de olsa sakatlanır 3 ay kafadan yok :D :D bari ilk 11 de görelim kendisini. değil mi renkdaşlar :)

Bu maçı mutlak kazanmak zorundayız. Nonda'yı oynatmazdım, yine saç baş yoldurtabilir...

__________________Leo___________________

Uğur Uçar____ Emre_______Servet______Hakan

______Elano_______Topal________Ayhan________

______Keita_______Kewell______Arda Turan_____

Istesen de istemesen de, begensen de begenmesen de suan Nonda'siz olmaz. Haa Serkan formda olur o oynar, ama suan Nonda'nin alternatifi yok.

----------Kaleci----------

Ugur-Servet-Hakan-Caner

----Baris-Elano-Topal----

Keita-----Nonda-----Arda

Sabri'nin durumuna gore Ugur stopere Servet'in yanina cekilebilir.

Galatasaray'ın, Antalya kafilesinde şu oyuncular yer alıyor;

Leo Franco

Aykut Erçetin

Emre Aşık

Servet Çetin

Hakan Balta

Caner Erkin

Uğur Uçar

Çetin Güngör

Tobias Linderoth

Mehmet Topal

Mustafa Sarp

Ayhan Akman

Aydın Yılmaz

Barış Özbek

Elano Blumer

Arda Turan

Abdul Kader Keita

Harry Kewell

Shabani Nonda

çetin güngör ilk 11 de başlarsa hiç şaşırmayın derim hem sağ hem sol bekte süper performans gösteriyor

cetin_gungor_b.jpg

4 ÇETIN GÜNGÖR

Defans

Doğum Tarihi 1990-06-07

Boyu 1.76

çetin güngör ilk 11 de başlarsa hiç şaşırmayın derim hem sağ hem sol bekte süper performans gösteriyor

Nasıl Bir yetenek Renkdaşım takip ediyormusun

Galiba İbb maçında Yedeklerdeydi diye hatırlıyorum :D

Geri
Üst Alt