TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-3 Galatasaray | 11 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor-Galatasaray | 11 Aralık | 20:00

Barış'a bu kadar yüklenmek anlamsız.

Hani eskiden adam kendini Ronaldinho sanar acayip hareketler yapardı ama artık bırakmış öyle şeylerin peşinde koşmuyor.

kendini Ronaldinho sanan Gattuso havasından çıkıp Gattuso olduğunu kabul ettiyse bize de saygı duymak düşer.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor-Galatasaray | 11 Aralık | 20:00

Zemin iyi futbola müsaittir de takım müsait mi acaba? :p

:) İyi demişsin.Devre bitene kadar benim fazla umudum yok yazık ki.Belki devre arasında biraz dinlenirler de yoğun maç trafiği mazeretleri de kalmaz artık...

Hani eskiden adam kendini Ronaldinho sanar acayip hareketler yapardı ama artık bırakmış öyle şeylerin peşinde koşmuyor.

kendini Ronaldinho sanan Gattuso havasından çıkıp Gattuso olduğunu kabul ettiyse bize de saygı duymak düşer.

Mücadelesine saygımız var takdir ediyoruz tabi formanın hakkını veriyor

Ama bu sistemde Galatasarayın orta sahasında oynayabilmrk için sadece bu yeterli değil

Oyun zekası , teknik , pas alışverişi gibi temel özelliklerde lazım

Barış kötü bir oyuncudur benim gözümde

Fırsat bulamıyor,şans bulmaya başladığından beri rahat maçımız olmadı neredeyse.Birde Lincoln'ün etkisi var tabi.Ondan özeniyordu önceleri (büyük ihtimalle)... :)

Görüşelim... :D

Kadro tercihi ve dizilişte yanlışlık yapılmasza kazanırız.

........................Leo

Uğur ...........Emre A..........Servet.........H.Balta

............................M.Topal

...................Elano..........Arda........

Keita...............................................Kewell

........................Nonda

şu diziliş ve kadroyla çıkılmalı.

Benimde istediğim kadro buda ama çok gol yeriz diye şans vermiyo sanırım hoca ah şu geri 4lü kaleci bide güven verse kesin böyle oynatırdı hoca

Gattuso tarzı adamlar her takıma lazım Kolpa gattuso barıs işte varsa imkanın daha iyisini al bunu yolla yoksa kendimizi yırtmanın bi anlamı yok:)

Mücadelesine saygımız var takdir ediyoruz tabi formanın hakkını veriyor

Ama bu sistemde Galatasarayın orta sahasında oynayabilmrk için sadece bu yeterli değil

Oyun zekası , teknik , pas alışverişi gibi temel özelliklerde lazım

Barış kötü bir oyuncudur benim gözümde

Herkesin görüşü kendine tabi..Ancak senin hayranı olduğun Nonda'da bana göre çok kötü forvet.Takımdan ilk gönderilcek adam'dır kendisi.Ayrıca Barış'ta zeka yok diyorsun da,M.topal da çokmu var.Biraz o oyunculara yüklenin bakalım.Bulmuşunuz garibim gurbetçiyi yüklen babam yüklen.Sizinkisi önyargıdan başka bişey değil.Takımda ki en hırslı,en çok koşan oyuncun Barış işe saygın duycaksın.

Herkesin görüşü kendine tabi..Ancak senin hayranı olduğun Nonda'da bana göre çok kötü forvet.Takımdan ilk gönderilcek adam'dır kendisi.Ayrıca Barış'ta zeka yok diyorsun da,M.topal da çokmu var.Biraz o oyunculara yüklenin bakalım.Bulmuşunuz garibim gurbetçiyi yüklen babam yüklen.Sizinkisi önyargıdan başka bişey değil.Takımda ki en hırslı,en çok koşan oyuncun Barış işe saygın duycaksın.

Nonda´nın ne kadar iyi bir forvet olduğunu anlatmama gerek yok . Kariyerine bir göz atman yeterli başarılarını yazdırma şimdi bana

Ama ilerleyen yaşı ve geçmişte yaşadığı çok ağır sakatlıklar hız ve mücadele gücünün kaybolmasına neden oldu Oyun zekası , teknik ve bitiriciliği ile idare etmeye çalışıyoruz şuan

Onun için Nonda ile Barışı bir tutmam

Mehmet Topal´da oyun zekası yoksa neden Avrupa´dan teklifler geliyor bir düşün

Ayhan bu kadar formsuz olmasa , Linderoth sakat olmasa bu Barış kadroya bile giremez iddia ediyorum

Bu maçın çok çok önemli bir maç olduğunu düşünüyorum.

Nedenini ise şöyle açıklayım.

Sezon sonunda 75 puana ulaşan takımın şampiyon olabileceğini düşünüyorum.

Peki 75 puan nasıl toplanır?

Evindeki tüm maçları kazan 51 puan topla, deplasmanda da 24 puan eder 75 puan.

Ancak biz evimizde şu ana kadar 6 puan kaybettik. Bence iç sahada kaybettiğimiz puanları ancak Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzon, Kayseri, Bursa, Gaziantep ve Gençlerbirliği gibi üst takımlardan deplasmanda alacağımız puanlarla telafi edebiliriz. Biz bu deplasmanlardan 3 tanesine gittik, Fenerbahçe ve Bursaya kaybettik. Gaziantep maçını kazandık. Kaybettiğimiz 6 puanın 3 ünü telafi ettik.

Bu da demek oluyor ki 2. devre oynayacağımız Beşiktaş, Trabzon, Kayseri ve Gençlerbirliği deplasmanlarından en az birini kazanmalı ya da 3 maçı berabere bitirmeliyiz. Tabi bundan sonra da Ali Sami Yen' de puan kaybetmemeliyiz. Böylece kendi sahamızda 51 puanı toplamış gibi oluruz. Kalıyor geriye 10 deplasman daha.

Bunlardan 24 puan toplamak için 8 galibiyete ya da 7 galibiyet 3 beraberliğe ihtiyacımız var. Bu 10 deplasmandan bazılarını oynadık, bazıları 2. devre.

Bugünden önceki diğer deplasmanlarımız

Ankaraspor +3

Kasımpaşa +3

Ankaragücü - puan alamadık

Diyarbakır +3

Kalan diğer deplasmanlarımız (24 puanı toplayabilmek için bu maçlardan 5 galibiyet çıkarmalıyız, 4 galibiyet 3 beraberlik çıkarma şansımız yok çünkü 6 maç var.)

Antalya +3

Denizli +3

Eskişehir (kaybedebiliriz, Ali Sami Yendeki olası bir puan kaybına karşın bu maçta telafi edebiliriz.)

Sivas +3

Manisa +3

İstanbul BB +3

Ancak bu sayede 75 puana ulaşabiliriz.

İşte bu yüzden Antalya deplasmanı ve diğer hafif zorlukta deplasmanlar bizim için çok önemli, şampiyonluk yolu bu ve bunun gibi maçlardan geçiyor.

Kazanmak zorundayız ve umarım öyle olur.

Nonda´nın ne kadar iyi bir forvet olduğunu anlatmama gerek yok . Kariyerine bir göz atman yeterli başarılarını yazdırma şimdi bana

Ama ilerleyen yaşı ve geçmişte yaşadığı çok ağır sakatlıklar hız ve mücadele gücünün kaybolmasına neden oldu Oyun zekası , teknik ve bitiriciliği ile idare etmeye çalışıyoruz şuan

Onun için Nonda ile Barışı bir tutmam

Mehmet Topal´da oyun zekası yoksa neden Avrupa´dan teklifler geliyor bir düşün

Ayhan bu kadar formsuz olmasa , Linderoth sakat olmasa bu Barış kadroya bile giremez iddia ediyorum

Şimde sen kariyeri öne koyarsan,Adriano denen adam bak şimd nerlerde oynuyor ne halde!!!Bir zamanlar iyi olabilir,ama şimdi hiç iyi değil.Baros'un da kariyeri çok parlaktı.Adam liverpool'da Final oynadı ona bakarsan.Biz bugünü konuşuyoruz.

M.Topal'a gelince,ben o tekliflerin hiçbirisine inanmıyorum.Sercan'a da geçen sene M.united talipti hani ne oldu?Bir kere şunu aklınıza sokun.Yabancı kulüpler,hele ki böyle büyük yabancı kulüpler o oyuncuyu ciden almak istese,merak etme bastırır parayı alır oyuncunu.Ayhan ile Barış'ı karşılaştırıyosan eğer sana da koca bir yuh çekiyorum.Fener maçını kaybetmemizin başlıca nedeni Ayhan'dır(bay geri pas)

GALATASARAY:

Leo Franco

Hakan Balta

Emre Aşık

Servet

Uğur

Mehmet Topal

Barış Özbek

Elano

Arda

Kewell

Nonda

Webaslan'da bu 11 gösteriyor kesinleşmemiş ama %90 doğru çıkıyor,umarım Keita yedek başlamaz yoksa puan kaybına hazırlanın derim.

Şimde sen kariyeri öne koyarsan,Adriano denen adam bak şimd nerlerde oynuyor ne halde!!!Bir zamanlar iyi olabilir,ama şimdi hiç iyi değil.Baros'un da kariyeri çok parlaktı.Adam liverpool'da Final oynadı ona bakarsan.Biz bugünü konuşuyoruz.

M.Topal'a gelince,ben o tekliflerin hiçbirisine inanmıyorum.Sercan'a da geçen sene M.united talipti hani ne oldu?Bir kere şunu aklınıza sokun.Yabancı kulüpler,hele ki böyle büyük yabancı kulüpler o oyuncuyu ciden almak istese,merak etme bastırır parayı alır oyuncunu.Ayhan ile Barış'ı karşılaştırıyosan eğer sana da koca bir yuh çekiyorum.Fener maçını kaybetmemizin başlıca nedeni Ayhan'dır(bay geri pas)

Ayhan bu sezon dışında Galatasarayın en kilit oyuncularından biri olmuştur ama ilerleyen yaşı sebebiyle onuda miladı dolmak üzere

Hemen geçmişi silmeyin

Ayhan kesinlikle Barış´tan iyi bir oyucudur benim için İster futbol cahili de ister başka birşey de ne dersen de

Elanonun yerinde arda oynayıp keita ilk 11 de başlasa daha iyi olur

Elano,Arda,Keita,Kewell 11 başlamalı kesinlikle!

Edit

Bence Arda yedekte başlarsa bu maçta Kewell solda Elano orta Keita sağ Nonda forvette daha iyi olur.Arda'nın son maçlarda orta ve şutlarını beğenmiyorum.Ligin başında ne isabetli ortalar yapıyordu şimdi topu kaldıramıyor.

antlayada veysel ve balili'nin olmayacağı söyleniyor...

veysel neysede en çok baliliden çekiniyordum hızlı bir adam bize zor anlar yaşatabilirdi...

gerçi djehua ile zitouni var...

çok zor maç olacak...

Geri
Üst Alt