TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-3 Galatasaray | 11 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor-Galatasaray | 11 Aralık | 20:00

Leo Franco- Uğur-Servet- Hakan Balta- Caner- Barış- Mehmet Topal- Elano- Kewell- Arda- Keita

ilk 11 bu şekilde...

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor-Galatasaray | 11 Aralık | 20:00

Istesen de istemesen de, begensen de begenmesen de suan Nonda'siz olmaz. Haa Serkan formda olur o oynar, ama suan Nonda'nin alternatifi yok.

----------Kaleci----------

Ugur-Servet-Hakan-Caner

----Baris-Elano-Topal----

Keita-----Nonda-----Arda

Sabri'nin durumuna gore Ugur stopere Servet'in yanina cekilebilir.

Nonda disinda yazdigim kadro cikti :2_thumbs_up_-_anima

Son kadro:

----------Kaleci----------

Ugur-Servet-Hakan-Caner

----Baris-Elano-Topal----

Keita-----Kewell-----Arda

Leo Franco- Uğur-Servet- Hakan Balta- Caner- Barış- Mehmet Topal- Elano- Kewell- Arda- Keita

ilk 11 bu şekilde...

Rijkaard sesimi duymuş olmalı ! :)

Kewell forvet oynuyor galiba, gerçi maç içinde Keita ve Arda'yı da forvet görebiliriz.

Nonda çok ağır kalıyordu, kadro çok iyi, eğer böyleyse !

Bakalım takım bu kadro ile nasıl oynayacak. Ben iyi futbol ve 3 puan bekliyorum.

Evet ilk 11 kesinlikle bu şekilde..GSMobile attı mesajı...

Çok çok ilginç bir maç...

Kewell oynar forvette Arda faciası birdaha yaşanmaz

Rijkaard Ayhan'ı tamamiyle silmiş anlaşılan orta alanda bu kadar eksik varken bile Ayhan'ı tercih etmedi.

İyi olmuş :D takımın gerivitesiydi

Yine Barış yine kanser olmaya hazırlan Okan ve Galatasaray taraftarı

Wheelers adası?:p

İlk yarıyı önde kapatalım ne olur

Rijkaard sesimi duymuş olmalı ! :)

Kewell forvet oynuyor galiba, gerçi maç içinde Keita ve Arda'yı da forvet görebiliriz.

Nonda çok ağır kalıyordu, kadro çok iyi, eğer böyleyse !

Bakalım takım bu kadro ile nasıl oynayacak. Ben iyi futbol ve 3 puan bekliyorum.

Bence forvet Keita.

Sen Baris'i severdin. S.S.T. tuyu sana'da mi degdi ne oldu? Bugun utanacaksiniz :2_thumbs_up_-_anima

Ben Barış´ı hiçbir zaman beğenmedim Ayhan çok formsuz olduğu ve orta sahada eksikler olduğu biçin Barış´ı tercih ettim geçen haftalarda mecburiyetten

Süper kadro. Nonda hakkaten formsuzdu son maçlarda. Tahminim Keita ile Kewell maç sırasında sürekli değişirler. Zaten Kewell forvet gibi adam. Henry gibi yani adam normalde forvet ama oyun zekasıda üst seviyede solda oynuyordu Barça'da mesela. Kewell'da aynı. Oda öyle ama forvet gibi zaten sol kanattada muhteşem koşular felan yapıyor bi sürüde golü var bu sene. Bitiriciliğide üst seviyede zaten.

Allah yanımızda olsun.

Yahu Barış'ın üstüne çok gidiyorsunuz.

Bugün Barış'ın olmadığını düşünün, orta alanda kim baskı yapabilir rakibe ? Topal daha çok kesici, ileriye hiç çıkmıyor. Elano yine savunmaya yardım ediyor fakat bir yere kadar. Ayhan ve Linderoth kalıyor. Hangisini oynatırsınız ? Biraz mantık yahu...

Oynamayınca Barış oynamalıydı orta alanda iyi pres yapıyor diyorsunuz.

Okan avatarın umarım bir tepki değildir?

Tobi yoksa eger bu takimin orta tandemi BARIS-ELANO-TOPAL'dir. Sezon basindan beri bunu yazmaktan parmaklarimin bilmemneyi bitti. Izleyin bakalim simdi orta saha nasil olurmus.

UTANACAKSINIZ :asd:

Geri
Üst Alt