TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-3 Galatasaray | 11 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-3 Galatasaray | 11 Aralık | Maç S

Ben yediğimiz gollerden sonra hayvan gibi bağıran üst komşuyu kesecektim.

İlk yarı 2 - 0 olduğu zaman otobüsteydim. Arkadaşımla konuşuyordum. Ne olacak bu Gs'nin hali. Gerçekten inanmıyordum 3-2 olabileceğine. Sonra otobüsten inince Keita'nın golü geldi ve inandım :D

Otobüste de bizi dinleyip gülen Febelilere kapak oldu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-3 Galatasaray | 11 Aralık | Maç S

Ayrica aslanlarimiz, 3 3 3 diye bagiran antalya taraftarlarini kirmadiklari icin tesekkur ediyorum.:)

iyi gün taraftarları nerdesiniz? Size meydan okuyorum gerçekten bu gün çok üzüldüm. galibiyete de sevinemedim yazıklar olsun. Böyle taraftar profilini göreceğime... Hala etkisindeyim.

Elano ikinci yarıda yapacağı patlamanın sinyallerini veriyor iki haftadır. Arda ve Barış yine vasattı. Nonda'nın ise devre arasında yollanması gerekir mümkünse, ayağında top bile tutamıyor.

Siz de hemen skor taraftarı yakıştırması yapmayın direklerden dönen toplar olmasa bugün bunlar konuşulmazdı

Bu takima acilen 1 stoper, 1 sol bek ve 1 forvet lazim. Bonservisiyle olmasa bile kiralik alinmali bi sekilde. Nonda'dan da artik bi fayda gelmez bütün toplari eziyor, ayakta duracak hali yoktu macta. Caner'den sol bek olamayacagini yine gördük, sol acik oynar ama sol bek asla!!

Macin adami süphesiz Keita:)

Arkadaşlar Nonda kötü oynuyor son maçlarda kabul ama niye Nonda´nın bittiğini bir Kasımpaşa , 2 Dinamo Bükreş , Netanya , Ankara , Antep vs maçından sonra söyleyemediniz

Şimdi mi anladınız ?

Asıl skor taraftarlığı budur işte

:)

İKİNCİ YARI YORUMUM: Aslanlarım benim! Bu sene kesin şampiyonuz!

Bu havayla yarıyı bitirelim.Sonrada fantezibahçeye kelepçe.:wave:

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-1 Galatasaray | 11 Aralık | Devre

Bunu ben yapacaktım. Kadir arkadaşın mesajlarını kayıt altına almıştım :)

ben daha hizli davrandim :D

macin basindan beri Elano ya salliyordu

gereksiz yere insanlari burda provoke ediyordu

simdide ortalikda yok :D

Elano bizi utandirmadi

istedigim Elano ya yavas yavas yaklasiyor daha tam kapasite oynamadi :D

İlk yarıyla 2.yarı arasındaki büyük fark devre arası neler oldu acaba

Elano'yu bekledik ve gördük. Çok iyi oynuyor ve daha da iyi olacak

Şu Leo Franco'dan daha fazla top kurtardı direkler..Hiç bir zaman ısınamıyacağım sanırım bu Leo'ya

Geri
Üst Alt