TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-3 Galatasaray | 11 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-3 Galatasaray | 11 Aralık | Maç S

Siz de hemen skor taraftarı yakıştırması yapmayın direklerden dönen toplar olmasa bugün bunlar konuşulmazdı

onların ofsaytları verilseydi de bu kadar zor olmazdı...illa gol atanın kafa vurmasına gerek yok adam hareketleniyor başta ve dikkatini dağıtıyor kalecinin...

Bence olması gereken oldu. Böyle oynarsak ynemeyeceğimiz takım yok yeterki ofansif oynayalım yediğimizden fazlasını atarız. Nonda yerine Baros olsa 5 olurdu zaten. Her sene birkaç hafta oynayıp sezon boyuyatıyor bu adam böyle ruhsuz adamları görmek istemiyorum artık...

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Antalyaspor 2-3 Galatasaray | 11 Aralık | Maç S

İKİNCİ YARI YORUMUM: Aslanlarım benim! Bu sene kesin şampiyonuz!

:asd:

B_7988849ee4748a34aec25457fac25ac2.jpg

Saygılar. :tiphat:

Sorumluluk almaktan bahsettik.Gereken yapıldı ve maç geldi.

İlk önce olumlu şeylerden bahsetmek gerekir sonuçta maçı kazandık..

Keita aldığın her kuruş helal olsun sana,hem zeki hem çok yetenekli..sakat olmadığı sürece mutlaka ama mutlaka oynamalı bu adam gerekirse Arda oynamasın ama bu adam oynasın..Bugün bu maçı aldıysak onun sayesindedir..

Bu maçta Elano'ya kötü oynadı demek haksızlık olur.Çok güzel oynadı demiyeceğim ama güzel oynadı,inşallah performansı artarak devam ederde bizim için hayal kırklığı olmaz.

Arda yeter artık kendine gel..kendine gel.!!! Hiç yakışmıyor bu futbol sana ben ikinci yarıda Arda oynamaz diyordum ama oynattı Rijkaard.

Ayrıca Barışın ve Canerin bu takımda işi yok.Bunun yanında Sabrinin ölüsü Uğurdan daha iyidir.

Birde sonradan oyuna giren Nonda var ki ayağına gelen bütün topları kaptırdı.

Tamam maçı kazandık 3 puanı aldık fakat savunma ve orta saha bas bas bağırıyor beni kurtarın diye.Yediğimizden fazlasını atarak nereye kadar gideceğiz çok merak ediyorum.Berbat bir savunmamız ve orta sahamız var,devre arasında bir transfer olur insallah..

Yinede 3 puanı aldık buna da sükür

kapak-olsun.jpg

Olsun skor taraftarlarina

Şu topici baştan sona okuyun bi var mı yüreği olan?

Ben okudum ve hepinizinde okuması gerekir bence. Küfürler,Rijkaard'a sallamalar, protesto edilsin futbolcularımız diyenler.Sonra da Skor taraftarı değiliz biz Galatasaray'a ölümene bağlıyız denir.

Bence bu topici herkes 1.sayfadan son sayfaya kadar okusun.

Galibiyet güzel ama Elano'nun ciddi yükselişi ve Keita'nın muhteşem futbolu dışında hiçbir şey göremedim.Takımda disiplinsizlik ve güvensizlik var.Çoğu oyuncuda ruh kalmamış.İleri uç oyuncularının yetenekleri olması skor kötü olabilirdi.

Arda : Bugün belki de ilk defa rezalet oynadı.

Caner : Cidden sol bek oynayamıyor.

Nonda : Bir tane top alamaz mı bir insan önüne?

Kewell : Bugün aslında etkili değildi ama gerektiği yerlerde ön plana çıktı.Çok büyük oyuncu.

Servet : Teklif varsa satılmasından yanayım artık kesin olarak.

Aydın : Bir daha hiçbir şartla o formayı giymesini istemiyorum.Kimseye bu kadar şans verilmedi.

Rıdvan Dilmen'e bakın. Elano'yu övüyor, her oyuncunun ypacağı vuruş değildir diyor. Kewell'a her takımda oynar diyor (büyük takımlar dahil) ve en iyi sol oyuncu Türkiye'de diyor.

:)

Aynen öyle, ihtiyacımız olan maç buydu. Bu bize ligde güven, moral, azim, inanç, vs... ne kadar olumlu psikolojik faktör varsa getirir...

Ahada buraya yazıyorum.

Biz bugun kazandık ya, Diğerleride kazanır. Yine lider olamayız. Ama takıma binlerce kez teşekkürler.

Ben mi ? Ben şimdi asker. Gece 12 de istanbul ordan da tekirdağ/çorlu 105. topçu alay yolcusu. Teşekkür ederim Galatasaray, bana güzel bir galibiyet hediye ettiğin için.

İKİNCİ YARI YORUMUM: Aslanlarım benim! Bu sene kesin şampiyonuz!

Hahah noldu renktaşım bi anda 360 derece döndün :D ? Ne diyorsun Elano'yu felan takas yapalım mı takımda radikal değişikliklere felan ne dersin :D ?

Keita ; Nefis oynadı, tek kelmiyle müthişti. Herşeyiyle.

Elano ; Attığı yerinde toplar, pres ve mücadelesiyle oyun içinde gizli kalan kimliğini ortaya çıkardı.

Kewell ; Kazanma hırsı, mücadelesi ve zekasıyla maçın adamlarından biriydi.

Devre arasına ne kadar az hasarla girersek o kadar iyidir. Devre arasında Haldun Üstünel'e güveniyorum. Bjk'nin Ernst transferi gibi bir transfer bizi 2. yarıda sırtlar.

Siz bırakmışsınız galibiyeti skor taraftarlarınaymış kapak olsun 2-0 da Türkiye de bulunan Galatasaraylıların %90 ı aynı şeyleri söylemiştir dilinizedolamışsınız skor taraftarı diye galibiyeti bırakıp skor taraftarlarına çıkışıyorsunuz.İyi okuyun baştan sona

Uzun zaman sonra gelen 3 gol takımın son vuruşlarda özgüvenini geri getirecek inşallah.

Caner solbekte oynamamalı. Defansif yönü 0 nerdeyse. Sol içte daha verimli olur kanımca

Rijkaard'ı eleştirdiğim tek nokta Keita'yı oynatmamasıydı bu hafta Keita'yı oynattı ve sonuç ortada. Bu takımın lokomotifi Keita'dır ve sakat olmadığı sürece oynamalıdır.Elano gerçekten kendini fazlasıyla hissettirmeye başladı aranan kan bu! Arda hakkında hiçbirşey söylemek içimden gelmiyor kötüydü düzelmek bilmiyor böyle devam ederse daha kötü olacak. O zaman değil 20 milyon Euro 5 milyon Euro vermezler Tarık Daşgün olur çıkar. Kewell her zaman ki gibiydi ama yeri forvet değil kanat olmalı. Defans bitmiş adeta Franco'da defansın kurbanı oluyor. Acil stoper lazım devşirme stoperle olmaz bu iş.

şu takımda adam gibi oynayan skora etki eden tek adam keita. bu adamı koyacaksın takıma sonra yanına 10 kişi seçeceksin, arda rezalet nonda rezalet ötesi, kewell gol atmasına rağmen vasat diğerleri defansta dahil kötüydü. ama allahtn çok kaliteli baskılı bir takımla oynamadık yoksa dağılırdık, acil önlemler şart....

Geri
Üst Alt