Gökhan Sakarya
10 Numara!
- 9 Temmuz 2009
- 14.322
- 0
- 1.361
Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 16. Hafta | Fenerbahçe 3-2 Ankaragücü | Maç Sonucu
Aziz ağladı istediğini elde etti
Aziz ağladı istediğini elde etti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya ne provokesi arkadaşım şu kadar yıldır yeni mi aklıma geldi provoke ?
nasıl anlamak istiyorsan öyle anlarsın isterlerse üyeliğimi silsinler. Antuda bu şekilde benim gibi düzgün düzgün konuşan kimseye durduk yere kimse lan demez. Antunun da yanlışları olabilir ama bunu yapmaz. Üyeliği iptal ederim gerekirse burda ama düzgün insanlar da var aranızda gayet memnun oldum.
evet ya ortada bir tiyatro oynanıyo ve milyonlarca taraftar sanki bunu gerçekmiş gibi izliyo.
ya 3 hafta arka arkaya iki takımında aynı haftalarda maç kaybetmesi 4.maçı her ikisinide kazanması bana bunda tesadüften öte bir ali cengiz oyunu gibi geliyo.şaka gibi valla![]()
evet ya ortada bir tiyatro oynanıyo ve milyonlarca taraftar sanki bunu gerçekmiş gibi izliyo.
ya 3 hafta arka arkaya iki takımında aynı haftalarda maç kaybetmesi 4.maçı her ikisinide kazanması bana bunda tesadüften öte bir ali cengiz oyunu gibi geliyo.şaka gibi valla![]()
Yasin Özdemir ihraç edilmiştir.
Bu ezikbahçeli burada yorum yaparak bizleri tahrik ediyor bütün moderatörler uyuyor tebrik ediyorum hepsini!!!
niye adamın mesajını editliyorsunuz sadece..İhraç edin adam burada provokasyon yapıyor..
Sakin olalım arkadaşlar.
Semih Akpınar