TSL 2009/10 Sezonu 17. Hafta | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 17. Hafta | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Türkcell Şerefsiz Ligi n ilk yarısı bitti. TS'u Trabzonda ezecek kadar aşmışlar.

' yardımcı hakem satın alınmış. Volkan'ın yaptığı hareket %100 penaltı

Santos 2. sarı dan atılamadı Semih 2 kere kasti elle aldı atılmadı.

Son 10 dk fenere inanılmaz faüller yarattı trabzonu kaleye yaklaştırmadı.

Bizim maçları izleyin bir de fenerinkini Aziz denen şeref yoksunu futbol katlimmcısı para ile Oğuz Sarvan la ortak çalışıyor.

Yalnız Guiza 1.yarı inanılmaz gol kaçırdı.:D

Gerçi şimdi ne var bunda diyeceksiniz sizde haklısınız.:D

Savunma takviyesine yakından bır yardımcı ıstıyorum.Ceyhun Gülselam

sgsgs.jpg

TS:0 hakembahçe:1

Dün bizim macta Kewell 2,5 cm ofsaytda diye calinir.Burada en tsli en az 2 metre arkadan geliyor ofsayt ulan azize direk cehennemliksin lan.

İşin taktik teknik yanı bir yana biri şu Alex'e dur desin. Arif Erdem'in tahtına aday. :)

2.devre en az 41 puan toplamamız lazım.77 puan bu sene şampiyon yapar.Ama Fener'i yenmek şartıyla Samiyen'de...

Bilica-Lugano çok güzel ikili oluşturmuşlar.

para şike işte fener işte

Böyle rezalet oyun yoktur herhalde. Yemin ediyorum maçı izlerken çok sıkıldım. Trabzon kendi sahasında ancak bu kadar berbat oynayabilirdi. Hele bi alanzinho var Allah'tan bizim takımda değilmiş...

2. devre 40 puan toplarsak 76 puan bizi şampiyon yapar

Bu konuyu toplam 174 kişi okuyor. ( 79 kişi GSCimbom'un kayıtlı üyesi, 95 ziyaretçi henüz GSCimbom üyesi değil.)

Kuşlar doluşmuş gene :D

Alanzinho ve yan hakem ikiside feneve çalıştı resmen!!

Arkadaşlar size diyorum. Bizim maçta İBB maçına bakın TS - FB maçına bakın. Fenere so 10 dk yaratılan sayısız faül var. İBB maçında ise SErvet i itti yere yapıştırdı adma devam ediyor.

Yardımları Satın almadıkça Maç fln kazanmayız.

Dün bizi katledenler 5 metre Ofsayt olmayan pozisyona Ofsayt yratıyorlar Pozisyon gol olmama olasşığı %00000000.1

İlk golü yemiş olsa fener strese girer. Sinirlenir. TS direnir. ama İşte böyle lider yaparlar adamı.!!

SEmih'in elini görmeyenler Arda Turan arkası dönük çarpar golü iptal eder.

Arkadaşlar size diyorum. Bizim maçta İBB maçına bakın TS - FB maçına bakın. Fenere so 10 dk yaratılan sayısız faül var. İBB maçında ise SErvet i itti yere yapıştırdı adma devam ediyor.

Yardımları Satın almadıkça Maç fln kazanmayız.

Dün bizi katledenler 5 metre Ofsayt olmayan pozisyona Ofsayt yratıyorlar Pozisyon gol olmama olasşığı %00000000.1

İlk golü yemiş olsa fener strese girer. Sinirlenir. TS direnir. ama İşte böyle lider yaparlar adamı.!!

SEmih'in elini görmeyenler Arda Turan arkası dönük çarpar golü iptal eder.

olay budur

Elimize 2 kez net fırsat geçti liderlik için ama bizimkiler bunu elinin tersi ile iterse fenerde böyle saçma sapan hakem kararları ile bu maçı alır.Bir dünki maça baakın birde bugünki maça.2 ayrı hakem ve verdiği kararlar çok şaşırtıcı zira bizim dün maçı kazanmamamız için hakem herşeyi yaparken bugün fener için hakemler elinden geleni yaptı..

Trabzon ise çok kötü oynadı,bu kadar fırsat kaçmaz,adam gelir gene rezil eder seni kendi sahanda.Fenerde öyle ahım şahım oyun oynamadı ama alex gene önplandaydı,alexe oyun kurdurursanız mutkala guiza gibi beceriksiz adamlar 3. yada 4. şansında golü atar.Trabzonun forvet hattı rezil,orta sahası yorgun defansıda o kadar dağınıkki şenol güneş için çok zor düzeltmesi.Fener gene bize karşı oynadığı gibi rakibini yorarak oynadı ve trabzonda kısa zamanda çok efor sarfetti.Trabzon ilk yarı gol atsaydı bu fener dayanamazdı ama beklenen o gol trabzon için gelmeyince ,guiza gibi tam arıza bir forvet golü atıp feneri lider yaptı.Bende beklemiyordum trabzonun böyle oynayacağını ama yapacak bir şeyde yok,2.ciyiz ve yola devam ediyoruz ama bu ikincliğin asıl nedenini kendi oyuncularımız kendi içlerinde sorgulamalı ve kendi özeliştirilerini yaparak bir değerlendirme yapmalıdır zira biz son 1-1,5 aylık periyotta adam gibi top oynasaydık ve elimize geçen fırsatları değerlendirseydik şimdi ligin lideride farklı olurdu puan farkıda..

Tamer nerde ??? Moderatör vardı? Objektif arkadaşımız

Bugün kü Hakemler ve Yardımcılar için konuşsun!!

1 Bayrak TS'un ligde havlu atmasına fenerin haksız 3 puan almasına vesile oldu.

Fenerbahçe v Denizlispor

31.01.2010 Sivasspor v Fenerbahçe

07.02.2010 Fenerbahçe v Diyarbakırspor

14.02.2010 Manisaspor v Fenerbahçe

21.02.2010 Fenerbahçe v Bursaspor

28.02.2010 Büyükşehir Bld. v Fenerbahçe

07.03.2010 Fenerbahçe v Antalyaspor

14.03.2010 Gençlerbirliği v Fenerbahçe

21.03.2010 Fenerbahçe v Gaziantepspor

28.03.2010 Galatasaray v Fenerbahçe

Bizim maça kadar puan kaybetmez bunlar.2.yarı hem hakemlerle hem rakiplerle mücadele edecez

Yemin ediyorum ligden soğudum.Ne olur bizi başka bir lige alın.TSL'de oynamak istemiyorum.İstediklerim premier lig vs.

Vakit olsa semih 5-10 kez daha elle oynayacaktı ama süre yetmedi :(

Geri
Üst Alt