TSL 2009/10 Sezonu 17. Hafta | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 17. Hafta | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu

bence fener lile maclarina cikmasin

böyle oynarlarsa bu lile bunlara öyle bir koyarki 2-3 sene kendilerine gelemezler

Trabzon'a çok güzel oluyor.Adamlar bunlardan şampiyonluğu alıyor,kaç yıldır yaraları var,adam gibi takımlarına tezahürat yapamıyorlar.Şampiyonluğu bir nebze olsun haketmiyorlar.TS nin devri bitti,artık Kayseri,Bursa var.

Fenerbahçe v Denizlispor

31.01.2010 Sivasspor v Fenerbahçe

07.02.2010 Fenerbahçe v Diyarbakırspor

14.02.2010 Manisaspor v Fenerbahçe

21.02.2010 Fenerbahçe v Bursaspor

28.02.2010 Büyükşehir Bld. v Fenerbahçe

07.03.2010 Fenerbahçe v Antalyaspor

14.03.2010 Gençlerbirliği v Fenerbahçe

21.03.2010 Fenerbahçe v Gaziantepspor

28.03.2010 Galatasaray v Fenerbahçe

Bizim maça kadar puan kaybetmez bunlar.2.yarı hem hakemlerle hem rakiplerle mücadele edecez

Oynanmadan maçlar kazanılamıyor. Kasımpaşa 'ya yenilmeyi başarmış Fenerbahçe 'nin ligdeki her takıma, herhangi bir maçta puan kaybetmesi pekala olasıdır.

Fikstür avantajı yoktur. Diri takımın, iyi oynayanın, daha çok isteyenin fikstürü her zaman daha kolaydır.

Benim için bizim oynayacağımız maçlar ve futbol önemli.

Yaptıran Servet efendi. bağırıyor Çık diye kendi çıkmıyor. Bir de Caner çıkmıyor.

anlıyorumda. onlara bu insiyatifi ve hakkı veren rijkaarddır. antalya maçından ders alsa "tamam servet yaptı habersiz benim bilgim dışında" izin vermez. servet yapıyor mu bakalım bir daha . bu adam kaç yıldır bizde şimdi mi yapası geldi. ben rijkaard için "yapın" dedi demiyorum müsade edip uyarmamasına kızıyorum buda suç ortaklığıdır.

Elano Kewel Franco Tatile cıkmışlar..Carşamba günkü macta oynamazlarsa Kewell'ın yerine Serdar Eylik Franco'nun yerinede Ufuk Ceylan izlemek istiyorum.

Benim için bu maçtan geriye kalan tek kare,

maçın başında saçma bir bayrak kaldıran hakemin bayrağı indirdikten sonra 5 yada 6. saniyedeki surat ifadesidir.

Selamlar..

Benim için bu maçtan geriye kalan tek kare,

maçın başında saçma bir bayrak kaldıran hakemin bayrağı indirdikten sonra 5 yada 6. saniyedeki surat ifadesidir.

Selamlar..

halk arasında yapılan hırsızlığın yenilen hakkın vicdana verdiği eziklik duygusu.

Bunlar bizim maçta deli gibi oynamazsa benim adım Adem değil. Satılmış Trabzon!

İlk cümlene katılıyorum, Trabzon bizimle oynayacağı maçta böyle etkisiz oynamayacaktır.

Ama 2. cümle bizim haddimizi aşan bir cümle olmuş. Böylesi köklü camiaları bu şekilde karalamak bizlere yakışmaz.

Rıdvan seç bakalım maçın fark yaratanını

Nihat Özdemir açıklama yaptı biz hakemler hakkında yorum yapmıyoruz diye.Şaşırmadım

Bir de o yorum yaparken diğerleri arkada mafyavari bir şekilde bekliyorlar,ilginç yöneticileri var Fenerbahçe'nin.

Trabzon;Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarında toplam 20 pozisyona girip gol atamadı,bizim maçta ise dört pozisyondan üçünü attılar.En son hakem var tabi Aziz Yıldırım'ın tüm ağlamaları işe yaramış ama ne yaparsanız yapın şampiyonluğu elimizden kimse alamaz.

Nihat Özdemir açıklama yaptı biz hakemler hakkında yorum yapmıyoruz diye.Şaşırmadım

Bir de o yorum yaparken diğerleri arkada mafyavari bir şekilde bekliyorlar,ilginç yöneticileri var Fenerbahçe'nin.

Trabzon;Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarında toplam 20 pozisyona girip gol atamadı,bizim maçta ise dört pozisyondan üçünü attılar.En son hakem var tabi Aziz Yıldırım'ın tüm ağlamaları işe yaramış ama ne yaparsanız yapın şampiyonluğu elimizden kimse alamaz.

Onun keline bir patlatırım kendine gelemez daha 3 hafta önce kimdi maç sonu ağlayan gündemi değiştirip federasyona sallayan alayı şerefsiz

Gel de İ.b.b maçındaki yediğimiz son dakikda golüne yanma...

Antalya -d.bakır-ibb-manisa-ts bu maçların hepsinde gollük ataklar ofsayt diye kesildi.Fotolarla birileri gösteremez mi bunların hepsini :) Buna karşılık sivas ve bize de ofsayttan attılar.

Yan hakemler olayı hallediyor diye sene başından beri söyleniyor zaten. Hadi küçük ofsaytlar kaçar, hatalı verilir bilmemne ama şuna ofsayt veren yan hakemin amatör kümeye düşürülmesi lazım. Ayıp yahu...

Geri
Üst Alt