TSL 2009/10 Sezonu 17. Hafta | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 17. Hafta | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Ya ne yapacağız ya! Şampiyon olmamız için Adnan Polat'ın salya sümük ağlaması lazım ki başkan kesinlikle yapmaz. Parayla karşı yakadan ağlak birilerini mi getirsek başkan yerine fool vermeyolar, tac vermeyolar diye ağlak ağlak konuşsa?

AĞLAK Yöneticilerle,KOKO'cu Antrenörler,DİKTATÖR Yardımcı Antrenörle,ilk yarıyı lider bitirdiler tebrikler.

_Aldıkları haksız puanla,çeteresini çıkarsak rahat +7 dir.

_Bizim aldığımız 1 tane haksız puan varsa,en az 3-4 maçta katledilerek doğranmısızdır,TARAFTAR uyuma takımına sahip çık,YÖNETİM UYUMA bu takıma sahip çık(aleni bir şekilde dillendirme,ama sen de oyunu kuralına göre oyna),

_TARAFTARA SESLENİYORUM

1)Mahmut ÖZORKİNOS,Federasyon başkanı olduğundan beri,asıl amacı FENERBAHÇE'Yİ,

olmazsa BEŞİKTAŞ'I,olmazsa bir ANADOLU takımını,hiç biri olamazsa'da GALATASARAY'I şampiyon yapmamak olduğunu anlamadın mı?

2)Bu sene ki FENER MEDYASININ şampiyon takımmış gibi davranan ÇİRKEFLİKLERİNİ görmediniz mi?

3)Hakemlerin(bilhassa) YAN HAKEMLERİN FENERBAHÇE LEHİNE HER MAC 2-3 TANE YANLIŞ OFSAYT BAYRAĞI KALDIRDIĞINI görmediniz mi?

4)Aynı şekilde BU SENE BARİZ BİÇİMDE EN AZ 4-5 MAÇTA

1)Kasımpaşa

2)Fenerbahçe

3)İBB

4)Manisa

5)Gençlerbirliği(Arda'nın attığı gol bariz bir şekil de gol,ya da ÇİFTE STANDART VAR BU LİG DE BKZ;Anelka,Önder)

6)Eskişehir maçları katledilmeye çalışılmadı mı,ki bunların 4'ünde puan kaybı var(3'ü ise bariz puan kaybı),en az 6 PUAN UÇTU.36+6=42 5 PUAN FARK EDER.

AYNI SÜREÇTE

1)Fenerbahçe-İBB 1-0 +2(sabaha kadar oynansa 0-0 bitecek maç,verilmeyen kırmızı kart var)

2)Fenerbahçe-Sivas 3-1 +2

3)Fenerbahçe-Manisa 2-1(bariz golü vermedi,son dakika golü ile maç gitti)+2

4)FEnerbahçe-GS(ilk gol OFSAYT,2.gol PENALTI DEĞİL) +2,+3

5)Eskişehir-Fenerbahçe(tek mağdur oldukları maç),ama o futbolla anca 1 puan alırlardı.(-1)

6)Fenerbahçe-Ankaragücü(verilmeyen son dakika golü)+2

şu maçlardan en az 2 tanesi değişse(Eskişehir dahil), -4 puan Çık 37-4=33

en az 9 PUAN farkla liderdik şimdi,ama maalesef OĞUZ SARVAN FEDERASYONU BÖYLE İSTEDİ.

SON SÖZÜM GALATASARAY TARAFTARINA;

HAKEMLERE SALLAYACAĞIMIZA ONLARI PİMİ ÇEKİLMİŞ SAATLİ BOMBA GİBİ ÜZERİMİZE SALAN ''OĞUZ SARVAN'A'',TEPKİ koyun,çünkü yılanın başı o.Aynı hakemler,2-3 yıl önce maçlarımız yönettiğinde farklı son 2 yıldır farklı maçlar yönetiyorsa ben art niyet ararım

1)Selçuk DERELİ 4)Kuddusi Müftüoğlu

2)Bünyamin GEZER

3)Cüneyt ÇAKIR

Tabi değişmeyenler de var

1)Fırat Aydınus

2)Hüseyin GÖÇEK

3)Yunus Yıldırım gibi(bu hakemler bu sene bizim kaç maçımızı yönetmiş bu sene,geçen senelerde kaç maçımızı yönetmiş,bir baksınlar farkı anlarsınız).

Bu yönetim Özhan Canaydının devamıdır.Bu takımın başında böyle başkan, yöneticiler ve medyadaki sözde(objektif)Galatasaraylılar olduğu sürece medya baskısı ile bu takımın canını daha çok yakarlar...

Bu oğuz şerefsizi istifa edecek.Ama bu böyle gerçekleri görmeyen yönetici,taraftar ve medyadaki sözde galatasaralılarla nasıl olur bilmem...bu hakemlerin baş sorumlusu federasyon falan değil 0ğuz sarvandır,birde sustalı kemal var...hani karşı tarafta manejerlik yapan...Bunlar o görevlerinden ya alınacak yada alınacak başka ihtimali yok bunun...

Bizim Yöneticiler futbol dünyasına girdiğinden beri yapmadığı pislik kalmayan Galatasaray düşmanı Azizeye destek vermeye devam etsinler...

--------------------------------------------------------------------------------

Ya ne yapacağız ya! Şampiyon olmamız için Adnan Polat'ın salya sümük ağlaması lazım ki başkan kesinlikle yapmaz. Parayla karşı yakadan ağlak birilerini mi getirsek başkan yerine fool vermeyolar, tac vermeyolar diye ağlak ağlak konuşsa?

Renktaş Başkan salya sümük ağlamayacak gerçekleri görüp mantıklı bir şekilde doğru zamanda çıkıp masaya yumruğunu vuracak.özellikle bu şerefsiz medyaya gözdağını verecek.Ama bizim başkan aziz yıldırımın ne kadar tehkile ve nefret dolu bir adam olduğunu çözemiyor bile..

Bu yönetim Özhan Canaydının devamıdır.Bu takımın başında böyle başkan, yöneticiler ve medyadaki sözde(objektif)Galatasaraylılar olduğu sürece medya baskısı ile bu takımın canını daha çok yakarlar...

Bu oğuz şerefsizi istifa edecek.Ama bu böyle gerçekleri görmeyen yönetici,taraftar ve medyadaki sözde galatasaralılarla nasıl olur bilmem...bu hakemlerin baş sorumlusu federasyon falan değil 0ğuz sarvandır,birde sustalı kemal var...hani karşı tarafta manejerlik yapan...Bunlar o görevlerinden ya alınacak yada alınacak başka ihtimali yok bunun...

Bizim Yöneticiler futbol dünyasına girdiğinden beri yapmadığı pislik kalmayan Galatasaray düşmanı Azizeye destek vermeye devam etsinler...

--------------------------------------------------------------------------------

Sana birşey derdim ama neyse...

Bu arada bu Alanzinho ne mal adamdır ya aldığı bütün toplarla çalım attı hiç pas vermiyor arkadaşım Maradonamısın sen biraz haddini bilerek oyna :D

Bu arada bu Alanzinho ne mal adamdır ya aldığı bütün toplarla çalım attı hiç pas vermiyor arkadaşım Maradonamısın sen biraz haddini bilerek oyna :D

disiplinsiz işte tipik brezilyalı çakma lincoln

Tamer nerde ??? Moderatör vardı? Objektif arkadaşımız

Bugün kü Hakemler ve Yardımcılar için konuşsun!!

1 Bayrak TS'un ligde havlu atmasına fenerin haksız 3 puan almasına vesile oldu.

Bugünkü maçı seyretmedim, sadece foruma koyulan bir resime baktım. Yardımcı hakem hatalı bir karar vermiş. Bugünkü hakem hakkında izlemediğim için bir yorum getiremem. Fakat Kuddusi Müftüoğlu ve ekibi Galatasaray - Gençlerbirliği maçını çok iyi yönetmiştir.

Ayrıca yardımcı hakem oyunu devam ettirseydi de o pozisyonun gol olacağının garantisini hiç kimse veremez.

O arkadaş baya bir objektif.Dün fenere ezik dedim diye,açığımı yakalamaya çalışığ benim ezikliğimi ortaya çıkarmaya çalışıyor.Bu kadar saçma objektiflikte olmaz yani

Ben senin açığını yakalamak için uğraşmadım, sen geldin kendin dedin. Senin mesajlarını takip edip senin açığını yakalayacak kadar düşmedim.

Saçma objektiflik derken fenerlileri almamız saçma objektiflik ise bütün üst yönetim kurulu olarak saçma objektif taraftarız.

Ben sana dün ezik demedim. Sen geldin kendin dedin. Yalansa yalan de.

Sana birşey derdim ama neyse...

Adem Antiç, yaptığım yoruma cevap yazmak zorunda değilsin,eğer zoruna giden birşey varsa haddini bilerek,yok derdimmiş,yok neyseymiş ayak yapmadan yazarsın.

Evet ben bizim yönetimi özellikle bu konular başta olmak üzere başarısız buluyorum...Adnan Polat benim için bir taraftar olarak hayal kırıklılığıdır.

Bunlar Galatasarayı deli gibi seven benim gerçeklerim..

AĞLAK Yöneticilerle,KOKO'cu Antrenörler,DİKTATÖR Yardımcı Antrenörle,ilk yarıyı lider bitirdiler tebrikler.

_Aldıkları haksız puanla,çeteresini çıkarsak rahat +7 dir.

Ankaragücü maçında verilmeyen gol : 2 puan

Trabzon maçında kalkan ofsayt bayrağı : 2 yada 3 puan

Galatasaray maçında ofsayttan atılan gol ve uydurma penaltı : 2 yada 3 puan

Bunlar ilk akla gelenler. Derine insek neler çıkar.

bazı arkadaşların fenerbahçenin maçındaki hakemi beğenmeleri için hakemin fenerbahçe aleyhine 2 penaltı 3 kırmızı kart göstermesi gerekiyor anlaşılan...

bazı arkadaşların fenerbahçenin maçındaki hakemi beğenmeleri için hakemin fenerbahçe aleyhine 2 penaltı 3 kırmızı kart göstermesi gerekiyor anlaşılan...

sen dünkü hakemi beğendinmi? ts lehine bitane karar vermedi, tüm takdir haklarını febe den yana kullandı

Arkadaşlar bir yol bulup bu YARDIMCI HAkemleri satın almalıyız. 16 maçın 15 ini satın alsak. İş Bizim sahadaki FB GS maçına kalır. O maçta da Tarafsız hakem olur çok göz önünde olduğu için koyar Geçeriz FEneri Yoksa başka yolu yok.

Bilica ve Lugano ya yaratılan faülü ben sayamadım.

Semih kaç kere elle düzeltti sayamadım.

İnanılmnaz ofsaytları sayamadım.

TS lehine 1 krar göremedim.

G. Gönül hakeme küfür ediyor. Sarı kart zor çıkıyor.

SAntos 2 kere arkadan vurdu 2 .sarı çıkmadı.

Baroni Tokat attı Serkan ın gözüne önünde faül dahi vermedi. direk kırmızıydı.

Bunlar tarfsız yorumlarım.

Hakemleri SATIN alacaksın!! GS her maç Gençlerbirliği gibi kazanamaz gücü yetmez. Yedirirler

Taraflı yorumlarını merak ettim :ciftetelli:

Yok doğruysa 2 penaltı Fener'e versin,ama bariz gol olan pozisyonu gol versin,ofsayt diye kesilen ataklara dikkat etsin,her maç Bilica,Lugano 2'lisinin kasaplıklarını görsün,Manisa,Belediye,Sivas maçlrında çıkması gereken kırmızı kartları versin.Bu sezon kaç defa hakemden yandınız,belki Kayseri maçında RC'nin pozisyonu,bir de Eskişehir maçı belki,ki 2 si de zor deplasman ve Fener'de kazanacak kadar iyi oynamadığı belliydi.Peki kaç maçta yardımcı hakem,ve orta hakem lehinize karar verdi.Biraz incelesem en az 5-6 maçta alınan +7 ile+12 arası puan çıkar,ha Fener yine kazanabilirdi bazılarını doğru ama ya KAZANAMASAYDI.

Ayrıca Ankaragücü,Manisa maçlarını hayyatta kazanamazdı o da var tabi.

Geri
Üst Alt