Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 17. Hafta | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu
AĞLAK Yöneticilerle,KOKO'cu Antrenörler,DİKTATÖR Yardımcı Antrenörle,ilk yarıyı lider bitirdiler tebrikler.
_Aldıkları haksız puanla,çeteresini çıkarsak rahat +7 dir.
_Bizim aldığımız 1 tane haksız puan varsa,en az 3-4 maçta katledilerek doğranmısızdır,TARAFTAR uyuma takımına sahip çık,YÖNETİM UYUMA bu takıma sahip çık(aleni bir şekilde dillendirme,ama sen de oyunu kuralına göre oyna),
_TARAFTARA SESLENİYORUM
1)Mahmut ÖZORKİNOS,Federasyon başkanı olduğundan beri,asıl amacı FENERBAHÇE'Yİ,
olmazsa BEŞİKTAŞ'I,olmazsa bir ANADOLU takımını,hiç biri olamazsa'da GALATASARAY'I şampiyon yapmamak olduğunu anlamadın mı?
2)Bu sene ki FENER MEDYASININ şampiyon takımmış gibi davranan ÇİRKEFLİKLERİNİ görmediniz mi?
3)Hakemlerin(bilhassa) YAN HAKEMLERİN FENERBAHÇE LEHİNE HER MAC 2-3 TANE YANLIŞ OFSAYT BAYRAĞI KALDIRDIĞINI görmediniz mi?
4)Aynı şekilde BU SENE BARİZ BİÇİMDE EN AZ 4-5 MAÇTA
1)Kasımpaşa
2)Fenerbahçe
3)İBB
4)Manisa
5)Gençlerbirliği(Arda'nın attığı gol bariz bir şekil de gol,ya da ÇİFTE STANDART VAR BU LİG DE BKZ;Anelka,Önder)
6)Eskişehir maçları katledilmeye çalışılmadı mı,ki bunların 4'ünde puan kaybı var(3'ü ise bariz puan kaybı),en az 6 PUAN UÇTU.36+6=42 5 PUAN FARK EDER.
AYNI SÜREÇTE
1)Fenerbahçe-İBB 1-0 +2(sabaha kadar oynansa 0-0 bitecek maç,verilmeyen kırmızı kart var)
2)Fenerbahçe-Sivas 3-1 +2
3)Fenerbahçe-Manisa 2-1(bariz golü vermedi,son dakika golü ile maç gitti)+2
4)FEnerbahçe-GS(ilk gol OFSAYT,2.gol PENALTI DEĞİL) +2,+3
5)Eskişehir-Fenerbahçe(tek mağdur oldukları maç),ama o futbolla anca 1 puan alırlardı.(-1)
6)Fenerbahçe-Ankaragücü(verilmeyen son dakika golü)+2
şu maçlardan en az 2 tanesi değişse(Eskişehir dahil), -4 puan Çık 37-4=33
en az 9 PUAN farkla liderdik şimdi,ama maalesef OĞUZ SARVAN FEDERASYONU BÖYLE İSTEDİ.
SON SÖZÜM GALATASARAY TARAFTARINA;
HAKEMLERE SALLAYACAĞIMIZA ONLARI PİMİ ÇEKİLMİŞ SAATLİ BOMBA GİBİ ÜZERİMİZE SALAN ''OĞUZ SARVAN'A'',TEPKİ koyun,çünkü yılanın başı o.Aynı hakemler,2-3 yıl önce maçlarımız yönettiğinde farklı son 2 yıldır farklı maçlar yönetiyorsa ben art niyet ararım
1)Selçuk DERELİ 4)Kuddusi Müftüoğlu
2)Bünyamin GEZER
3)Cüneyt ÇAKIR
Tabi değişmeyenler de var
1)Fırat Aydınus
2)Hüseyin GÖÇEK
3)Yunus Yıldırım gibi(bu hakemler bu sene bizim kaç maçımızı yönetmiş bu sene,geçen senelerde kaç maçımızı yönetmiş,bir baksınlar farkı anlarsınız).