TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Fenerbahçe 3-1 Denizlispor | 22 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Fenerbahçe 3-1 Denizlispor | 22 Ocak | Maç Sonu

120-YENI-TRANSFERLERLE-POZ-VERDI.html

3 zenci 2 gurbetçi almışlar.Muhsin hoca seneye bu takımı kafaya oynatır.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Fenerbahçe 3-1 Denizlispor | 22 Ocak | Maç Sonu

volkan bi ordulu akaminko ya nasip olmadı yazık.

İstersen tüm maçlarını yensin Fener ama Samiyendeki maça kadar yeterki puan farkı 2'den fazla olmsın ;):evilsmile:

İstersen tüm maçlarını yensin Fener ama Samiyendeki maça kadar yeterki puan farkı 2'den fazla olmsın ;):evilsmile:

Aynen Abi.Biz feneri yenip önlerine geçersek onlar pskolojik olarak çöker zaten.

"Bidonları görmedim"

Turkcell Süper Lig'de 18. haftanın açılış maçında Fenerbahçe sahasında Denizlispor'u 3-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından ikinci golün sahibi Özer Hurmacı, mikrofonlara açıklamada bulundu.

Özer Hurmacı, "Sahaya bakım yapılmıştı. İyi olmuştu; ama yağmurun çok fazla yağması birikinti oluşturdu. Bu şartlara başka stadyumlarda olsa yel alırdı. Denizlispor karşısında bu akşam iyi mücadele ettik. Kazanacağımızı biliyorduk. 1-0'dan sonra beraberlik golü erken geldi. 80. dakikadan sonra toparlandık. Birbirimizi motive ettik. 2-1'i de bulduk. Sevincimi taraftarla paylaşmak istedim. Reklam panoları arkasında bidonları görmeyince düştüm. Taraftara geç kavuştum. Bu gole ihtiyacım vardı. Güzel oldu. Sivasspor deplasmanında da kazanmak istiyoruz" dedi.

Kaynak : Sporx.com

"Bidonları görmedim"

Turkcell Süper Lig'de 18. haftanın açılış maçında Fenerbahçe sahasında Denizlispor'u 3-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından ikinci golün sahibi Özer Hurmacı, mikrofonlara açıklamada bulundu.

Özer Hurmacı, "Sahaya bakım yapılmıştı. İyi olmuştu; ama yağmurun çok fazla yağması birikinti oluşturdu. Bu şartlara başka stadyumlarda olsa yel alırdı. Denizlispor karşısında bu akşam iyi mücadele ettik. Kazanacağımızı biliyorduk. 1-0'dan sonra beraberlik golü erken geldi. 80. dakikadan sonra toparlandık. Birbirimizi motive ettik. 2-1'i de bulduk. Sevincimi taraftarla paylaşmak istedim. Reklam panoları arkasında bidonları görmeyince düştüm. Taraftara geç kavuştum. Bu gole ihtiyacım vardı. Güzel oldu. Sivasspor deplasmanında da kazanmak istiyoruz" dedi.

Kaynak : Sporx.com

Evet o anda çok gülmüştüm düşünce:D

Fenerbahce'yi belkide kötü günler bekliyor bu sezon. Eger sen bu takiminla, 100 milyon'un üzerinde paha bicilen bir takimin, Denizli'yi bu kadar zor sekilde yeniyorsa, ben Fenerbahce'nin gelecegini acikcasi merak ederim.

Emre'yi bosverelim, o kenarda bir dursun.

Lugano, André, ve Baroni resmen kart istedi. Yani verin kartimi, haftaya gitmiyeyim Sivas'a cinsinden. Ki bencede niyetleride öyleydi. Aklima 2008/2009 sezonundaki ligin ikinci yarisindaki (17. Hafta'dan itibaren) Sivasspor - Galatasaray maclari geliyor aklima. Eger Fenerbahce'li futbolcular, böyle mac sececekse, yabancilar deplasmanlardan kacacaksa, ve hakemlerle ugrasirlarsa sonunda hüsrana ugrarlar gibime geliyor. Tabi bu bizim icin güzel bir durumdur, o ayri :)

ve aklima gelmisken sunu dile getireyim. Fenerbahce yönetimi paralari saga sola sacmasini biliyor, ama is bir zemine gelince yoklar.

Özeri hala Arday'la kıyaslayanlar olucakmı merak ediyorum?

onlar özeri Ardayla kıyaslarlar Medyada Ardayı Messiyle kıyaslar Onlar Alexi Hagiyle kıyaslar Hagi ise Maradonayla kıyaslanır Aradaki fark bukadar işte. Bizi Takip etmeye devam etsinler

Fenerbahçe böyle oynayarak kazanıyorsa sene başından beri

şampiyonlukta bizden bir adım öndedir.

Galatasaray gibi son dakikalarda 1 gol yiyip puan kaybetmektense

Fenerbahçe gibi bala göze son dakika golleriyle 3 puan kazanmak :)

arkadaşlar abartmayalım lütfen o kadar da kötü oynamadı fener,sadece gol geç geldi öncesinde en az 3 tane net gol kaçırdılar.Hem zemin de çok kötüydü.Bu ortamda iyi futbol beklemek mantıkdışı.Hem biz kendi maçımıza bakalım.Biz kazanalım önemli olan o.

Fener in Denizli'yi yenmesi doğal sonuç zaten.Panik olmak yersiz.

Biz kendi maçlarımızı kazanmalıyız umarım oyuncularımız maçlara bu bilinçle çıkarlar...Fener elbet puan kaybeder yeter ki biz puan kaybı yapmayalım...

Elbet puan kayıpları olacak.Bizim Sami Yen'deki geceye başabaş çıkmamız lazım.Onları yener ve ligi götürürüz diye düşünüyorum.

Yeter kardeşim şu Lugano şerefsizini bu ülkede görmek istemiyorum :mad: Ayıp ya adam hermaç birini sakatlama çabası içinde

Pislik

Yeter kardeşim şu Lugano şerefsizini bu ülkede görmek istemiyorum :mad: Ayıp ya adam hermaç birini sakatlama çabası içinde

Pislik

Hakemler görmezse daha yapar o hareketleri...

Geri
Üst Alt