TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | Maç Devam Ediyo

bence nondayı kaybetmek kolay ama kazanmak gerek avrupada iş yapacak adam lazım.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | Maç Devam Ediyo

Takımın en iyileri kesinlikle Elano ve Caner,ikisi de müthiş oynuyor..

Futbolcuyu aldın mı avusturalyalı alacaksın arkadaş hem disiplinli hem becerikli hem profesyonel hem uyumlu oluyorlar

Gençler Elano'nun bir şey kanıtlama gibi bir çabası yok. İyi mi oynuyor, kötü mü oynuyor demeyin. Adam ne yapacağını, sorumluluğunu biliyor.

Maçta birtek Nonda sırıtıyor kötü olarak diğerleri fena değil ama Caner ve Elano çok iyiler.İkinci yarı Joa oyuna girerse gol atar.Nondayada artık herhalde kimse artık lazım bir oyuncu,kalsın,uefada iyi işler yapar falan demez herhalde bu maçtan sonra.Özgürcan bile ondan daha faydalı olurdu.

Zemin kötü olmasa Antep'e 2 fark atardık ilk yarı çok kötü zemin umarım sakatlık olmaz kayıyorlar bazen

Caner çok yetenekli çocuk.Sol açığa koyunca kendine geldi, sezon sonu alınır bonservisi böyle giderse.

elanoyu sağa çekip barışı sa orta sahaya çekerse hem takımın direnci artar hem de elano milli takımdaki yerinde oynamış, sağ kanattaki yeteneklerini göstermiş olur. gerçi frank futbolu bizden daha biliyor...

Neill'ın stilini sevdim adam sağlam oynuyor soğukkanlı bir arkadaş :)

Hocam yapma gözünü seveyim.Caner açmış ortayı tam kafaya hadi onu atamadın diyelim,kale sahasından dönen topu tamamlayamıyor şaka gibi.Arda kanattan geliyor,Nonda ön direğe koşuyu yapsa gol atacak orada bekliyor.Kötü Abicim kötü ya,Nonda kötü ya!

İnşallah ikinci yarı oyundan alınmaz..

Emre Colak diyen arkadaşlar o fizikle Emre nasıl mücadele edecek ve nasıl ayakta duracak bu zeminde merak ettim dogrusu.Emre yetenekli kabul ama su hava sartlarında Çolak olmaz. Kazandıgı güveni kaybeder .

Beyler bu arada şaka maka Caner manyak oynuyor ya bu çocuğu biz alalım bence sezon sonu CSKA Moskovaya verelim parasını

Caner in bonsevisi bizde olsa acaba 3m euro ya satarmıydık :) Bildiğim kadarıyla 3m euro ödeyip alabiliriz ve kesinlikle alnalıyız. Sol açıkta kötü oynadığı maç hatırlamıyorum ve daha 21 yaşında bu adam hemde Türk. Şimdiden alalım vallahi beklemeyelim sezon sonunu falan.

Nonda şimdi , devre arasında bile gönderilebilir takımdan , kimsenin itirazı olmaz heralde . .

caner:maaşallah

elano:oynamaya karar vermiş,mutlu oldum.

balta:kendine gelmiş.biraz da kewel a göre caner den daha fazla yardım almasının etkisi diye düşünüyorum.

neil:beklentileri karşılayacak gibi.

sarp:topal daha iyi olurdu sanki.

uğur-barış:kabız bıraktılar sağ tarafı.sabri-keita nın çeyreği etmiyorlar.

Hocam yapma gözünü seveyim.Caner açmış ortayı tam kafaya hadi onu atamadın diyelim,kale sahasından dönen topu tamamlayamıyor şaka gibi.Arda kanattan geliyor,Nonda ön direğe koşuyu yapsa gol atacak orada bekliyor.Kötü Abicim kötü ya,Nonda kötü ya!

Abartiyon. 3dkk'daki pozisyon çok zor posizyon'du. Arda'nin sol ayakli paslari çok kötu, burda Nonda'nin hatasi yok diye dusunuyorum. Ama Kaleciden dönen top'u tamamlamasi lazimdi ona eyvallah.

arkadaslar özelden link atabilirmisiniz ?

Nonda bu maçtan sonra gidecek Kına yakarsınız artık Ayıp ya tamam eleştiri 1 olur 2 olur sakız ettiniz adamı ağzınıza sanki başka kötü oynayan adam yokmuş gibi Sarpta kötü oynuyor , Barış yine fiyasko zaten Nondada Nonda

Adam ciddi bir sakatlıktan çıkmış , gideceğini biliyor Ne bekliyordunuz ulan ? Mantıklı düşünün biraz

Geri
Üst Alt