TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray - Gaziantepspor | 24 Ocak | 19:00

bu maç kesin oynanır. keşke oynanmasaydı ama..

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 18. Hafta | Galatasaray - Gaziantepspor | 24 Ocak | 19:00

Görüntüleri izledim saha çok iyi görünüyordu.

S.A Renkdaslar !

bence Mac oynanir , Zemin iyiye benziyor ama cok kaygandir.

Benim merak etigim konu ilk 11 nasil olur diye, malum Nonda yollancak gibi duruyor.

Kewell Baros Nonda Keita cok önemli eksikler bizim icin.

Insallah hayirli olur bizim icin Arda´ya bu macta cok is düsecek. Kaptanimiz bunu Basarir Takim arkadaslari yardimci olursa.

Jo bence son 15 dakika´da maca dahil olabilir. Neill mutlaka oynar diye düsünüyorum.

Sizin düsünceleriniz nedir!

Şuan için karşılaşmanın oynanmasına engel bir durum söz konusu değil demiş AYtekin Durmaz.

S.A Renkdaslar !

bence Mac oynanir , Zemin iyiye benziyor ama cok kaygandir.

Benim merak etigim konu ilk 11 nasil olur diye, malum Nonda yollancak gibi duruyor.

Kewell Baros Nonda Keita cok önemli eksikler bizim icin.

Insallah hayirli olur bizim icin Arda´ya bu macta cok is düsecek. Kaptanimiz bunu Basarir Takim arkadaslari yardimci olursa.

Jo bence son 15 dakika´da maca dahil olabilir. Neill mutlaka oynar diye düsünüyorum.

Sizin düsünceleriniz nedir!

son video goruntusu oynanacak gibi gosteriyor bu dogru, da Jo'nun oynamasini hic beklemiyorum hatta ilk 18 lik kadroda olmasini da beklemiyorum tek ihtimiall (forvet kalmadigi icin belki sahada olabilir )

Leo

Barış - Neill - Servet - Hakan

Mehmet

Elano - Mustafa

Arda - Jo - Caner​

Görmek istediğim 11 bu ama büyük ihtimalle Rijkaard ilk günden Neill ve Jo'yu oynatmaz. Bu arada Uğur Uçar'ın kesinlikle Galatasaray'ın yükünü kaldıramadığını ve kaldıramayacağını düşünüyorum. Sabri'nin yokluğunda bence Barış sağbek oynamalı..

Jo-Neill kadrodaymış

rezillik bu beyler...

bu havada nasıl maç oynanır?

İngiltere'de daha 2 hafta önce sahalar temizken bile sırf seyircilerin ulaşımı rahat olmayacak diye maçlar iptal edilmişti...

Sonra gidip TSL'nin marka değerinden bahsediyorlar...

Yazıklar olsun.. Böyle yönetime böyle marka değeri..

Maça gidecektim tabi ki bu havada gitmeyeceğim, boş tribünlere oynatıyorlar maçı alsınlar TSL'nin marka değerini biyerlerine...

Şu ana kadar iptal edilmediyse oynanır.

tipi var samiyende :S

Aslan sahne alıyor

Bu sezon ki 5 kupayı birden isteyen, kadrosunu Lucas Neill ve Joao Alves De Assis Silva'yı transfer ederek takviye eden Galatasaray bugün sahaya iniyor.

İlk yarıyı Fenerbahçe'nin 1 puan gerisinde kapatan ve Antalya'da lige bilenen sarıkırmızılı ekipte moraller yerinde ama eksik çok. Sakatlıkları bulunan Milan Baros, Kewell ve Sabri ile Afrika Kupası'nda mücadele eden Keita bugün takımdaki yerini alamayacak.

Buna karşılık sarı-kırmızılı ekibin yeni silahları Lucas Neill ile Jo, teknik direktör Frank Rijkaard'dan forma bekliyor. Saat 19.00'da başlayacak karşılaşmada Neill'in ilk 11'de forma şansı bulması beklenirken, Jo ise yedek oturacak. Bununla birlikte karşılaşmanın oynanmama tehlikesi de bulunuyor. İstanbul'u etkisi altına alan yoğun kar yağışının bugün de devam etmesi bekleniyor.

GALATASARAY-GAZİANTEPSPOR

STAT: Ali Sami Yen

HAKEMLER Aytekin Durmaz, Erhan Sönmez, Mustafa Emre Eyisoy

SAAT: 19.00

YAYIN: Lig TV

GALATASARAY: Leo Franco, Uğur, Neill, Servet, Hakan, M. Sarp, M. Topal, Barış, Elano, Arda, Nonda

TEKNİK DİREKTÖR: Frank Rijkaard

GAZİANTEPSPOR: Mahmut, İvan, Souza, Deumi, H. Bayraktar, Sserdar, M. Yozgatlı, Olcan, Erkan, Da Silva, Beto

TEKNİK DİREKTÖR: Jose Couceiro

Şu ana kadar iptal edilmediyse oynanır.

Lig TV gösteriyor şu anda. Tipiye çevirmiş kar yağışı.. Aytekin Durmaz'ın oynanabilir dediği an bu kadar yoğun yağış yoktu.

Ayrıca ileriki haftalardaki yoğun programdan ötürü anladığım kadarıyla teknik kadro da oynanmasını istiyor.

böyle devam ederse bu maç oynanmaz

Ali Sami Yen'de tipi şeklinde kar yağıyor. Bakalım maç iptal edilecek mi?

Nedense böyle havalarda hep Galatasaray oynuyor

Fena kar yagisi var ya Ali sami yen de:(

2ry6fzq.jpg

Son durum bu

Jo başlayabılır Rıjkaard hocamız.

Dedim ben yağış şiddetlendi ama oynatacaklar maçı ve maç oynanırken saha kar tutacak ve hakemde o rezil sahada maçı biterecek mecburen laf yememek için

Kar temizleme çalışmaları devam ediliyorsa oynanır.

Geri
Üst Alt