TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor-Galatasaray | 31 Ocak | 19:00

Bir çok oyuncuzun eksik olduğu bir kadroyla gidiyoruz Denizli deplasmanına. Bu nedenle kolay bir deplasman gibi görünsede zor bir maç olacağını düşünüyorum.

Öyle tahmin ediyorum ki bu maçta JO'nun golüyle tanışacağız ve maçı en az 2 farklı skorla kazanacağız..

Denizli can havliyle oynayacak, çok dikkat etmek gerekir. Başarılar aslanlar.

benim dikatimi cekti bir olay: bir programda Denizli bu maca asilmasi lazim dedi yoksa kume de kalacak bu maci alamaz ise ame sivas-fb macinda neden o yorumcular sivas bu maca asilmasi lazim demedi onlar da kume dusmeye oynuyorlar iste bizim objectif spor yazarlari bizim rakibi cesaret veriyorlar ki biz puan kaybedelim de fb puan farkini acsin

Caner Hakan Balta Uğur Uçar Çetin :evilsmile:

1.si, Caner sol bek oyuncusu değil ,o bölgeye geçirirsen devşirme pozisyonun da oynar ki oynadığında nasıl etkisiz olduğunu görüyoruz,Türkiye liginde bile zorlanırken avrupada hiç oynayamaz

2.si Çetin henüz çok genç ve a takım için tecrübesiz böle çok önemli puan haftalarında maça koyarsan hem o adamı yakarsın hem de takımı.

3.sü Uğur asla bir sol bek değildir..Onu oraya çekmek 10 kişi oynamak demektir

Ve son olarak Hakan Balta zaten sezon başından beri çok etkisiz bir form grafiği çiziyor. Belki de takımın en zayıf halkası. Oynadığı pozisyonu Galatasaray da kaldıramıyor.Bu bütün otoritelerce biliniyor zaten.

Onun için yönetimin oaraya mutlaka transfer yapması lazım idi.

1.si, Caner sol bek oyuncusu değil ,o bölgeye geçirirsen devşirme pozisyonun da oynar ki oynadığında nasıl etkisiz olduğunu görüyoruz,Türkiye liginde bile zorlanırken avrupada hiç oynayamaz

2.si Çetin henüz çok genç ve a takım için tecrübesiz böle çok önemli puan haftalarında maça koyarsan hem o adamı yakarsın hem de takımı.

3.sü Uğur asla bir sol bek değildir..Onu oraya çekmek 10 kişi oynamak demektir

Ve son olarak Hakan Balta zaten sezon başından beri çok etkisiz bir form grafiği çiziyor. Belki de takımın en zayıf halkası. Oynadığı pozisyonu Galatasaray da kaldıramıyor.Bu bütün otoritelerce biliniyor zaten.

Onun için yönetimin oaraya mutlaka transfer yapması lazım idi.

Bunların hepsi hikaye 4 tane oyuncu var gerek yok Caner çok rahat oynar o bölgede;)

Bunların hepsi hikaye 4 tane oyuncu var gerek yok Caner çok rahat oynar o bölgede;)

Senin futbol anlayışını biliyorum ben Onur sana göre her yer Paris her futbolcu her yerde oynar.:):)

Gio ya da burda forvet forvet diye bağırmıştın adam açıklamış ,neymiş kanatlarda oynamaya yatkınmış:2_thumbs_up_-_anima

Yani benim dediğim gibi forvete yönelik bir oyuncuymuş.

He o zman Chaelse kalceside forvet diye dalga geçiodunuz ,evet size göre forvet oyuncusudur ,çünkü başka futbol dünyalarındayız:rolleyes:

Senin futbol anlayışını biliyorum ben Onur sana göre her yer Paris her futbolcu her yerde oynar.:):)

Gio ya da burda forvet forvet diye bağırmıştın adam açıklamış ,neymiş kanatlarda oynamaya yatkınmış:2_thumbs_up_-_anima

Yani benim dediğim gibi forvete yönelik bir oyuncuymuş.

He o zman Chaelse kalceside forvet diye dalga geçiodunuz ,evet size göre forvet oyuncusudur ,çünkü başka futbol dünyalarındayız:rolleyes:

Sen beni nerden tanıyorsun :D

Ben seni tanımıyorum bile

Neyse beni takip etmeye devam et:evilsmile:

en kötü M.Topal oynar orda solbek'i bu kadar büyütmenin anlamı yok neil ugur uçar caner

Sen beni nerden tanıyorsun :D

Ben seni tanımıyorum bile

Neyse beni takip etmeye devam et:evilsmile:

Yorumlarımız her zaman çakışıyor ve benim düşüncelerimin direk karşıtı olunca çarpışıyoruz.Böylelikle senin ne tarz düşünebilidğini anlayabiliyorum,forumda kimseyi ekstra takip etmiyorum ama güzel yorumlarda bulunan arkadaşları yavaş yavaş tanımaya başlıyorum.

Fikirlerini benimsemen ve arkanda durman güzel aynı zaman da saygılı olman,ama futbol mantaletemiz aynı değil üzgünüm..:)

Yorumlarımız her zaman çakışıyor ve benim düşüncelerimin direk karşıtı olunca çarpışıyoruz.Böylelikle senin ne tarz düşünebilidğini anlayabiliyorum,forumda kimseyi ekstra takip etmiyorum ama güzel yorumlarda bulunan arkadaşları yavaş yavaş tanımaya başlıyorum.

Fikirlerini benimsemen ve arkanda durman güzel aynı zaman da saygılı olman,ama futbol mantaletemiz aynı değil üzgünüm..:)

Tamam her neyse :D

Daha Gio'nun oynadığı yeri de görmedik

ayrıca ben santrafor felan demedim gerekirse oynar demiştim Nonda'dan iyidir en azından

Tamam her neyse :D

Daha Gio'nun oynadığı yeri de görmedik

ayrıca ben santrafor felan demedim gerekirse oynar demiştim Nonda'dan iyidir en azından

Seninle tartışmayacağım ,zemin hazırlamaya çalışıyorsun:)

Olan oldu ortalıkta Nonda kalmadı ,Gio da takıma katıldı bu saatten sonra bu konuyu konuşmak artık gereksiz.

Seninle tartışmayacağım ,zemin hazırlamaya çalışıyorsun:)

Olan oldu ortalıkta Nonda kalmadı ,Gio da takıma katıldı bu saatten sonra bu konuyu konuşmak artık gereksiz.

Zemin hazırlamıyorum sadece ben Gio forvet oynar diye bağırmadım istersek oynar dedim bunu belirttim :2_thumbs_up_-_anima

böyle lig olmaz tepedeki 5 takımın 5'i de maçlarını kazanıyorlar. Yazıktır şu lige 321milyon dolar ödemek.Bu kadar kalitesiz bir lig yok arkadaş.

haydi aslan gösterin kendinizi rabbim bu kasırga hamburgada uğramadan geri dönmesin,oyuncularımız her maçta gücünü senin kudretinden ve o asil formamızdan alsın sakatlara tez zamanda şifa senden gelsin,teknik ekibimize maçı kazanmamız için en doğru taktiği ve kadroyu kurabilmesi için onlara yardım et,bizim başarılarımıza engel olmak için üzerimize oyunlar hazırlayanların oyunlarını terse çevir bu akşam futbolcularımıza yardım et kalemize gelen her top kalecimizin ellerinin arasında kalsın forvet oyuncularımızın her şutu rakip kale fileleriyle buluşsun,senin büyüklüğün sakatlıklardan korusun (aminnnnnnnnnnnnnn)

böyle lig olmaz tepedeki 5 takımın 5'i de maçlarını kazanıyorlar. Yazıktır şu lige 321milyon dolar ödemek.Bu kadar kalitesiz bir lig yok arkadaş.

İngiltere premier ligide mi kalitesiz o zaman?5 takımın zirve yarışında olması kalitenin göstergesidir zaten 5.bile şampiyon olmaya aday.

en az 7 atariz :D

İngiltere premier ligide mi kalitesiz o zaman?5 takımın zirve yarışında olması kalitenin göstergesidir zaten 5.bile şampiyon olmaya aday.

Ne dediğimi anlayabiliyor musun sen? Herşeye örnek göstermeden bi yorum yapamaz mısın? Benzetmenin konu ile alakası yok. Ben EPL den bahsettim mi?

Ayrıca EPL nini ilk 5 takını say bakalım. kimler var? Bide gel Tsl'nin ilk 5 takımını say. EPL nin en alt takımı bu ligde direk ilk 5 oynar. Bu lige 321 dolar vermek parayı ziyan etmektir.

Kesinlikle adam gibi konsantre olup 2-3 farklı maçı alıp ligin en zor deplasmanı olan Kayseri'ye moralli gitmeliyiz. Eğer puan kaybı olursa herşey biter.

Kesinlikle adam gibi konsantre olup 2-3 farklı maçı alıp ligin en zor deplasmanı olan Kayseri'ye moralli gitmeliyiz. Eğer puan kaybı olursa herşey biter.

Herşey bitmez Hocam.Nasıl herşey bitiyor?Adamlar A.S.Y'e gelecek 27.Hafta.

zorda olsa kazanırız

Geri
Üst Alt