TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 0-1 Galatasaray | 31 Ocak |Devre Ar

Tel tel dökülüyor takım.İkinci yarı toparlanmamız lazım.Elano, Arda, Caner bir an önce kendilerine gelmeliler

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 0-1 Galatasaray | 31 Ocak |Devre Ar

Renktaşlar elinde kadro olanlar bi görse özelden beni lütfne ya?

sahanın bence en iyisi neill

off ne güzel calım attı öyle jo..Bide devamını getirseydi..

Bu Denizli düşüp, Sivas ligte kalırsa yazık Türk Futboluna.

Denizli bizden çok daha iyiydi.

Takım inanılmaz açıklar verdi. M.Sarp eski yerine Elano ise ileri ye yönelik oynamalı.

Öz Halis Şerefli hakem. DEnizlinin kasti 4 tekmesine faül çalmazken GS de En ufak şeyde faül çalıyor.

Jo çok klas adam 2. yarı orta alan toparlanırsa bu maçı alırız yoksa 1-0 bitmez. Malesef iyi değiliz.

ahh be jooo :D

ama ne bicim gecti adami uzun yillar aradigimiz forveti bulduk

Jo çok güzel sıyrıldı atamadı ya :(

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 0-1 Galatasaray | 31 Ocak |İlk Yarı

Ya renkdaş sen ne kadar olumsuz düşünüyorsun böyle... :o :o

Ya abi ne yapayım izleyemiyorum ki maçı yazınlanlara bakıyorum şampiyonluğu da çok istiyorum ama rakipe bakıyorum bide bize daha sistem oturmadan nasıl olucaz şampiyon merak ediyorum lig sonuncusuna karşı hop oturup hop kalkıyoz baksana kalbime inicek burda Anglov kaç tane kaçırdı :S

Keitasız bu takım 3. viteste gidiyor Keita ile sağ kanat 4. vitese çıkıyor Sabri ile 5. vites oluyoruz

küçük takım handikapı ..

sakin olun arkadaşlar bu hafta denizli sonra kayseri seri bozulmaz kolay kolay

bana göre sezonun en kötü lig performansı vardı ilk yarı. orta saha diye birşey yok gibi. çok rahat geçiyor denizli ortasahayı, jo nun zamana ihtiyacı var bence takıma daha alışamadı ama takımda malesef kötü olunca o da etkisiz, tel pozisyondada topu direk kalecinin ayağına vurdu sanırım son vuruşları etikli bir oyuncu değil. hocamızın ortasaha acil basan bir adamı koyması lazım. yani hiç haz etmediğim ayhan bile bu maçta bizi kurtaracak sanırım

Jo iyi iyi atacak ikinci yarı :D

Denizliyi geçmiş haftalarla kıyaslamayın toparlandılar demiştim.

Jo'nun mac eksikligi var

Emre cok acemice davraniyor ya ama zamala ogrenicek tabi ikinci yari gio emre degisikigi olabilir

Neden degajla başlıyoruz oyuna?

Görüyoruzki bizim şuandaki tek eksikliğimiz orta alanda hala ileri-geri oyunu yönlendirebilcek ,savunma ve ofans hattının ortasında bir köprü vazifesini yapacak,pres yediğinde yılmayacak ve rakibi ısıracak cinsden top oynayacak bir oyuncuya ihtiyacımız var.Defans bloğumuz oturmuş bir hat değil,reijkaard değişik bir rotasyon yaptı ve caneri verimsiz olan sol beke çekti,buda takımın kanat organisazyonlarını bozuyor.

takımın tam anlamı ile oturması için ideal onbirinin oynaması lazım.Şuanki tabloda eksikliğimiz çok ancak bu geçiş sürecini kayıpsız atlatmak zorundayız.

Caner solbek oynasın diye tutturmuştum ama vazgeçtim artık bi insan 5 metre geride oynamayla bu kadar değişebilir :D E.çolakda çok tutuk

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 0-1 Galatasaray | 31 Ocak |İlk Yarı

Çok kötü kaçtı be!Bitirecektik maçı.E.Çolak bu maçı galiba kaldıramadı.Ayhan değişikliği ilaç olabilir.Elano'nun uzun paslarına hayranım.Bu arada arkadaşlar bizim maçlarda rakiplerin topu smaçlaması veya yumruklaması serbest galiba.Barış golü atacaktı,adam topa elle vurdu hakemin gözünün önünde.Net penaltı.Vermedi Hakem.

Geri
Üst Alt