TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Son

H.Baltanin önemimi desem,yoksa sol beksiz bir macmi desem,iste böyle kisir geciyor oyun.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Son

Bu Leo Franco gerçekten çok tuhaf bir kaleci ne yapmaya çalıştığını anlamak gerçekten zor. Kazasız belasız atlattık sevindirici ancak bugün takımı çok beğendiğimi söyleyemem umarım toparlanırız

Bugün bir uyumsuzluk vardı. Şu dönemleri kayıpsız atlatırsak 4-5 hafta sonra güzel bir seri yaparız.

Abi bu nasıl iş lig sonuncusuyla maç oynuyoruz ben kalpten gidicem artık şu sistem otursa yazık bizede.

Maç boyunca kalpten gidiyordum az daha. Rezalet bir futbol oynadık. Angelov kazması olmasaydı herhalde fark yiyecektik. Bu kadro nasıl organize bir atak dahi yapamadı anlamadım. Orta yok, pas organizasyonu yok, pres yok. Resmen 3 puana şükrediyorum bir o kadar da oynanan futboldan utanıyorum. Umarım futbolcularımız ve Teknik Heyetimiz de utanır. Allah kolaylık versin.

Keita dön bir an önce

FR saçmalık yapmayabilir ama hata yapmayacağı anlamına gelmez; Tanrı değil bu adam en nihayetinde bir insan bu maçta hata yaptı diye söylemiyorum ama bu tür durumlara alışkın olmamız gerekli.

Tamam bende aynısını diyorum.Hata yapabilir bunu eleştirirsin ama SAÇMALIK diyemessin.

Arkadaşlar ben artık bişi demiyorum.

Denizliye 90 dk. mahkum oynayan, Eniyisi oyuncuu hocası tarafından çıkarılan.

Pozisyona giremeden maç bitiren bir takım şampiyon falan olamaz.

Leo Franko denen adamın GS kulübünde işi yok. Bekçi bile yapmam. O kadar rezil bir oyuncu.

Orta saha da M.Sarp dışında adam yok.

Elano ne oynuyor ne yapıyor belli değil.

Kısacası Mustafa SARP takımın %50 si.

Rijkaard da artık kendini lige versin. Jo gibi adam nasıl çıkar anlamak mümkün değil.

Takımda ileride kafa topu alan. Oyunu dağıtan top tutan adam niye çıkar.

Uğur Uçar resmen bitmiş.

Caner sol bek de berbat.

Tek tesellimiz alınan 3 puandır.

Haftya Kayseri de oynanacak şu oyun bizi 4-5 farklı mağlubiyete götürür.

tek umudum keita..

Bu leo Franco hemen gönderilsin sarı kart alıyor hakemi alkışlıyor kafayı yefirtti bana.son smda yaptıgı hata nedir öle ya?saka gibi.yediği gol gene komedi.kapattı Köse'den gol yiyor.leo franvoya ragmen 3 puan aldık

Franco maç oncesi ne içiyorsa bende ondan istiyorum

Bu arada Surinamli satranc oynar gibi oynuyor bu futbolu,helal olsun diyorum,baskada birsey demiyorum.

Geçen sene nasıl gökhana ve linderota güvenip transfer hatası yapıp UEFA ve şampiyonluğu elimizle ittiysek bu senede Elano yu kazanalım diye şampiyonluğu kaptırmayız....

arkadaşlar orta sahada bir tek mustafa sarp var defansif özellikte olan. bu sistemde sakatlarımız iyileşmezse her maçı böyle izleriz.

beyler berbat bir oyun oynadık ve takımın yarısından fazlası dökük bir vaziyette. teknik direktörden futbolcusuna tamamen saçmaladığımız bir maçtı. şükredelim ki karşımızdaki takım denizli. eğer bi bursa kayseri fb gibi bir takım olsaydı 5 lik olurdu bu maç bizim aleyhimize. bu şekilde hiçbiyere varamayız 2. bile olamayız benden söylemesi, bu maçın skoruna aldanmayın

Ortada herhangi bir sistem yoktu. Total futbol falan diyoruz ama total futboldan herşeye benzedi bu akşam afedersiniz. Ama yinede 3 puanla kapatmak iyi oldu.Rijkaard umarım en kısa zamanda bu verilen açıkları yok eder.

Arkadaşlar ben artık bişi demiyorum.

Denizliye 90 dk. mahkum oynayan, Eniyisi oyuncuu hocası tarafından çıkarılan.

Pozisyona giremeden maç bitiren bir takım şampiyon falan olamaz.

Leo Franko denen adamın GS kulübünde işi yok. Bekçi bile yapmam. O kadar rezil bir oyuncu.

Orta saha da M.Sarp dışında adam yok.

Elano ne oynuyor ne yapıyor belli değil.

Kısacası Mustafa SARP takımın %50 si.

Rijkaard da artık kendini lige versin. Jo gibi adam nasıl çıkar anlamak mümkün değil.

Takımda ileride kafa topu alan. Oyunu dağıtan top tutan adam niye çıkar.

Uğur Uçar resmen bitmiş.

Caner sol bek de berbat.

Tek tesellimiz alınan 3 puandır.

Haftya Kayseri de oynanacak şu oyun bizi 4-5 farklı mağlubiyete götürür.

Jo'yu Atltico maçı taktiğini denemek için çıkardı.

hakkaten jo yu çıkartmak herhalde en son şey olurdu zaten 1 forvet var ligin sonucusuna forvetsiz yada gio forveti ile oynadık. Fazla destek patlayacak bi şekilde

Geri
Üst Alt