TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Son

Fener-Denizli maçında bazı arkadaşlar bu takımı bile hakem yardımıyla yendi diyorlardı. Ama fanatizmi bir kenara bıraksınlar, Fenerbahçe o maçta, o saha koşullarında, bugün bizim tertemiz zeminde oynadığımızdan çok daha üstün top oynamışlardı.

Kendi sahaları olacak o kadar

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Son

Fener de Denizli'yi yenemeyecekti Hocam hakem yardım etti onlara.Bugün kötü oynamış olabiliriz ama kaliteli takımız.Çıkışa geçince yine güzel oyunlar izleriz bence.

Yapmayın ya biraz objektif bakın ya tutturdunuz total futbol diye 20 hafta oldu ya takımın ne oynadığı belli değil bide rakibimizi kötülemeyin adamlar geçen hafta o zeminde perişan ettiler denizliyı golleri atsalardı çift haneye bile giderdi maç en azından ne oynadıkları belli kimin nerde durdugu ne yapacağı belli ne zman olucak bu çıkış biz çıkıştan inişe geçtik ve artık ivme alamıyoruz sorun nerde anlamışta değilim biz bu takımdan çok daha kötü takımlarla sol bekte victorialarla ne başıralar yakaladık ya ama her hafta hayalkırıklığı yazık bize yazık FR hakkında şüphelerim artmaya başladı buyuk hoca ama bizle sözleşmesi kısa dıye fazla kasmıyor gibi geliyor bana ne total futbolmuş ya ola ola totmayan futbol oldu bizde sezon basını arar oldduk.

Geçen hafta Denizli - FB maçını izleseydiniz o çok beğendiğiniz FB'nin ne hale düştüğünü görürdünüz.

İzledim. Guiza'ya rağmen 10 net pozisyonu var fenerin ve 70 dk Denizli orta alanı geçemedi. 85. dk da 1-1 'e rağmen Fener baskısı sonucu 3 ledi yolladı.

Biz ise 90 dk kabir azabı yaşadık. Son sn. Leo denen adam yüzünden bu yaşta kalpten gidicektim. Angelov adam gibi oynasa 4 tane golü vardı.

FR saçmalıklarına devam ediyor.Ama takım kazandığı için kimse eleştiri yapmak istemiyor.Geldiğinden beri istediğim umut ışığını alamadım.

Al işte başladı hemen eleştiriler bir maç kötü skor gelsin derler ben zaten hep demiştim kötü teknik direktör olduğunu falan filan...

Arkadaş adam Şampiyonlar Ligini kazanmış Barcelonayı kaç sene çalıştırmış Yılmaz Vural'ımı getirelim...

Frank Rijkaard'ın ne suçu var Leo Franco'nun 1 cm elini uzatmaya mecali yok,bazı oyuncular laubali oynuyor Denizlispor'u küçümsemişiz belli

Simdi o yoktu bu yoktu tamam eyvallah. Ama Denizliye karsi bu durumlara düsemezsin.

Acikcasi cok kötü oynadik.Kabul etmeliyiz.Kayseri bu oyunu affetmez.Umarim Keita hemen yarin döner.Sabri de yavas yavas iyilesir.Yoksa isimiz var

yine yaygaracılar türedi.Mantıklı düşünün bi.JOnun çıkması bence gayet doğruydu.çnkü soldan çok atak yiyorduk.caneri ileri aldı uğuru arkasına çekti.Elanoyuda fazla yormak istemedi bence malum taş düşürdü,pas yapıp takımı rahatlatabilecek biri olarakda ayhanı aldı Rijkaard ve koskaca teknik ekip bilmiyor bir siz biliyormuşsunuz gibi davranıyorsunuz...

LigTV Arda'nın doğum gününü kutluyor pasta almışlar. Haldun Baba'da geliyor :)

Rijkaard istifa :asd:

Basın toplantısında Rijkaard'a "Jo Avrupa'da oynayamayacağına göre kim santfor olacak" diye bir soru geldi. Bu sorudan sonra Rijkaard'ın yüzünde bir tebessüm belirdi ve hafiften kekeleyerek cevap verdi. "Gio, Keita, Arda.. hepsi forvet oynayabilir" gibilerinden bi'şeyler söyledi ama ağzından bir şey kaçırmamak için çabalıyordu sanki :)

Haftaya anlayacağız. Çıkış mı olacak iniş mi! Herşey takımın elinde.

fener denizliye resmen 10 pozisyon yakaladı. biz ise 2-3 var yok.

Ben G.Antep maçındaki oyunu istiyorum. Karlı havadaki oyuna bak bir de buradaki oyuna..

Takım futbolu ile bu taraftarı umutlandırmalıdır. Bu oyunla bu hakem ve bu fikstürle bişi yapamazsın.

Yönetimin onca para ve emeği böyle heba olmamalı. İş işten geçmeden Rijkaard'a ufak bir uyarı yapılması gerekebilir.

Takım çok vurdum duymaz oynadı.

Bazı maçlarda konsantre sıkıntısı oluyor maalesef.Haftaya konsantrasyon da farklı olur ve güzel bir oyun olur bence.Ha!Burası çok önemli.Eğer bana iyi oyun oynayıp yenilmeyi mi,yoksa kötü oynayıp kazanmayı mı istersin deseler kötü oyun ve 3 puan derim.Bugün bunu yaptık.

iyi oynamadik ama kazanmasini bildik jonun gol atmasi sevindirici :D

olacak olacak sabir :D

son sözüm ufuk gecsin kaleye

Bu arada Leo Franco kesinlikle kırmızı görmeliydi, hakem gösteremedi kırmızıyı.Belki de maçın en önemli anıydı.

Arda: Attığım golden sonra aklıma Hakan Şükür geldi :)

Hemen takımı kötülemeye başlamışız bakıyorum :) Olur böyle maçlar. Önemli olan 3 puandı aldık. Sadece ben leo'ya yeter diyorum. YETER!

Rakip bu maçı ölüm-kalım maçı olarak gördü hala nasıl fr ye atıp tutuyosunuz.adamlar durmaksızın saldırdı sertlik yaptı önemli olan kazanmaktı.feneri överken sivasla denizliyi karşılaştırın öyle konuşun hiç olmazsa.

FR saçmalıklarına devam ediyor.Ama takım kazandığı için kimse eleştiri yapmak istemiyor.Geldiğinden beri istediğim umut ışığını alamadım.

Barcelonadaki ilk senesinde de böyle deniliyordu sonrası malum.

Yapmayın ya biraz objektif bakın ya tutturdunuz total futbol diye 20 hafta oldu ya takımın ne oynadığı belli değil bide rakibimizi kötülemeyin adamlar geçen hafta o zeminde perişan ettiler denizliyı golleri atsalardı çift haneye bile giderdi maç en azından ne oynadıkları belli kimin nerde durdugu ne yapacağı belli ne zman olucak bu çıkış biz çıkıştan inişe geçtik ve artık ivme alamıyoruz sorun nerde anlamışta değilim biz bu takımdan çok daha kötü takımlarla sol bekte victorialarla ne başıralar yakaladık ya ama her hafta hayalkırıklığı yazık bize yazık FR hakkında şüphelerim artmaya başladı buyuk hoca ama bizle sözleşmesi kısa dıye fazla kasmıyor gibi geliyor bana ne total futbolmuş ya ola ola totmayan futbol oldu bizde sezon basını arar oldduk.

Haklısında buugn kedilerinde 5 ası yoktu ama adamların ne oynadıkları belliydi 2 macı ızleyınce karamssar olmamak elde değilki.

Dostum bilmiyorum ama neden Fener'i kediler diye kötüledin?Ağız alışkanlığı mı yoksa?

Biz bu futbollamı A.madri'di yenicez:)ALLAH yardımcımız olsun.

Sabri'de LigTV stüdyoya konuk :) kazağı efsane :)

Geri
Üst Alt